برای ریاضی و آمار چه منبعی خوبه ؟
برای ریاضی و آمار چه منبعی خوبه ؟
چه رشته ای؟
معمولا آمار دکتر نیکوکار خوبه، جزوات پارسه هم بد نیست
محتوای مخفی: منابع آمار و ریاضی
دوستان در مورد کنکور آزاد کاردانی به کارشناسی چند تا سوال دارم:
1-تاریخ ثبت نامش کیه؟
2-تاریخ آزمون کیه؟
3-کلاساش از چه تاریخی شروع میشه؟؟
4-هزینه ی هر ترمش حدودا چقدر میشه(رشته الکترونیک)؟؟
1- مهر 90
2- آذر 90
3- بهمن ماه
4- حدود یک میلیون تومان
.
یک سوال داشتم. اگر مهر ماه برای کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد کامپیوتر ثبت تام کنیم و بعد آذر شرکت کنیم و بعد که بهمن جواب اومد قبول بشیم,اگر هنوز کاردانی رو تموم نکرده باشیم میتونیم باز هم ثبت نام کنیم؟ ببینید من کاردانی کامپیوتر رودهن هستم. رودهن هم که تراز بالایی نمیخواد. حالا من اگر برای کارشناسی همین رودهن رو بزنم. اونوقت وقتی که به فرض بهمن که جواب اومد قبول شده باشم هنوز تموم نکردم کاردانی رو. بعد چون همون دانشگاه هست میشه یک ترم مرخصی گرفت دیگه؟ یعنی ببینید ورودی های جدید ترم رو اسفند شروع میکنند تا خرداد. حالا من اون یک ترم رو هنوز دارم کاردانی میخونم,میتونم اون یک ترم رو مرخصی بگیرم و بعد که مدرکم رو تیر ماه گرفتم یعنی همه واحدهام رو پاس کردم برم برای ترم جدیدش که مهر شروع میشه ثبت نام کنم؟ راستی کنکور آزاد کاردانی به کارشناسی کامپیوتر تو جایی مثل رودهن که مشکل خاصی نداره؟ یعنی راحت میشه قبول شد دیگه؟ با تشکر از شما. لطفا حذف شود در تاپیک دیگری پرسیدم.
Last edited by Soalziad; 30-04-2011 at 15:52.
میتونید مرخصی بگیرید و باید شهریه ثابت رو بپردازید
من خودم برام مشابه این مسئله پیش اومد 2 ترم هم نرفتم دانشگاه آزاد خمین ولی بعد دوترم هم گفتند میتونی بیای ولی باید شهریه ثابت اون دو ترم رو بپردازی بعد بیای
کلا دانشگاه به دانشگاه فرق داره و ممکنه یکی از واحد ها قبول بکنه و یکی دیگه نه ، برای اطمینان از واحد دانشگاهیتون سوال کن
با سلام. من میخوام مرداد ماه کاردانی به کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر کنکور بدم. به نظرتون اگر این سری جزوات ماهان رو بخرم خوبه؟ کسی اینها رو پیشنهاد میکنه؟ منابع و سرفصل ها که همین ها باید باشه. حالا به نظرتون جزوات ماهان به درد میخوره؟ یا اینکه کارایی نداره؟ زده ویرایش اردیبهشت 89. قدیمی نیست؟ عوض که نشده؟ البته دروس عمومی (فارسی,زبان,معارف) رو نداره. اگر همین ماهان خوبه که اینها رو بگیرم ولی عمومی رو چیکار کنم؟ اگر هم خوب نیست کلا یک جایی که جزوات طبقه بندی شده داشته باشه رو بگید لطفا. این فهرست و قیمت هاش هست.
چون غیر از ماهان هم قلم چی و پارسه و مدرسان شریف هم هستند. حالا کدوم بهتره؟ من یک چیز جامع و خوب میخوام. پارسه مثلا جزوه ادبیاتش نوشته 500 صفحه. خب این منطقی نیست دیگه. یعنی معلومه که همه نکات لازم رو فقط جمع نکردن. نشستن هرچی دم دست بوده نوشتن. من به خاطر زمان محدود دنبال جزوه ای برتر و حساب شده هستم. با تشکر از شما
Soalziad عزیز جزوه های کنکوری تخصصی کامپیوتر، کتاب های گسترش علوم پایه (مقسمی)، مدرسان شریف، پارسه از همه مناسب ترند.
جزو های کنکوری عمومی هم، مدرسان، گسترش علوم پایه، پارسه، ماهان مناسب هستند البته در کنار مراجع اصلی درس ها.
ممنون از شما. اگر امکان داره بهترینش رو بگید. اگر همه رو بخوام بگیرم بالای میلیون هزینه میشه. لطفا یکی از همه بهتره رو بگید تا کل جزوات رو از اونجا بگیرم یا هر جزوه بهترینش رو از یک جا.
دوست عزیز شما حتما خودتون کتاب ها رو ببینید و یکمی مطالعه کنید تا با هر کتابی که راحت بودید ادامه بدید.
به خاطر این میگم که بعضی از درس ها مدرسان خوبه بعضی ها یعنی اکثرا گسترش علوم پایه.
نمایشگاه کتاب در راهه اونجا می توانید کتابتون رو پیدا کنید، هزینه هم نه بیشتر از 100 هزار تومان نمی شود.
Last edited by ARASH66; 02-05-2011 at 10:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)