اگه لطف کنید یه خورده اطلاعات هم در مورد داشبورد جدید ps3 بزارید. یه چند تا عکس هم بزارید مرسی میشم.
اگه لطف کنید یه خورده اطلاعات هم در مورد داشبورد جدید ps3 بزارید. یه چند تا عکس هم بزارید مرسی میشم.
البته گفته شده که قدرت پردازنده مدل Slim بیشتر هست که به خاطر اضافه کردن نوع جدید Cell Chip هست که از تکنولوزی 45 نانو متری استفاده میکنه که مصرف کمتری هم داره..
اما هنوز شرکت های سازنده به صورت واضح نگفتن که سرعت این پردازنده تو اجرای بازی بالاتر هست اما مقایسه های شده که بعضی احتمالات رو نزدیک میکنه..
ببینین،سرعت بازی اگه بخواد زیاد شه غیر از سرعت دستگاه احتمالا باید کد بازی هم عوض شه.به اضافه ی اینکه 60 فریم حداکثر سرعت نمایش خیلی از دستگاه هاست که حتی اگه خود بازی هم بیشتر از 60 فریم نشون بده فقط 60 تاش نشون داده میشن.بعدش هم،سرعت چشم شما 21-22 فریم در ثانیه هستش.بالای 60 فریم رو میخواین چی کار؟
مرسي ممنون
من ريجن pal دارم
اون زمونا كه تازه عكساي اين اسليما اومده بود من گفتم زشت شده كلي همه بهم توپيدن حالا از نزديك ديدين دارين قربون صدقه اين فتا مي رين ! عجب دوره زمونه عجيبيه !
داداش از این قضیه نا امید شو.
به احتمال 500% هک نمیشه و نخواهد شد.
تازه به فرض محال که بشه بلو ری خام تو بازار نزدیک 20 هزار مایشه.وقتی رایتم بشه میشه 40 هزار.
پس فرقی نفوکوله![]()
داداش چرا اطلاعات غلت میدی
کی میگه قیمت بلوری 20 تومنه ،بعد 20 تومن هم رایتش میکنن
قیمت بلوری 25 گیگ قیمت 12 تا 15 هزار تومنه
لطفا راجع به چیزی که ازش اطلاع نداری صحبت نکن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)