تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 308 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم میشه سیستم عامل N73 رو ارتقاء داد مثلا مثل N78 جدید بشه. اگه میشه بگین چطوریه.
    در ضمن من می خوام گوشیمو آپدیت کنم به ورژن 4.0808.4.2.2 اونم با اینترنت dialup طول میکشه و سخته . می خواستم بدونم برای سال 2009 توی این یه ماه بازم نوکیا Update میده. تا حداقل Update جدیدترو بگیرم و کلاً هر چند وقت یک بار Update میده.
    میشه در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیع بدین بگین چطوریه و توی ایران کار میکنه اصلاً اینترنتی یا جوره دیگه ایه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    mAsHaD

پيش فرض

احتمال میدم این tv mobile رو باید شیر کرد و با بلوتوث از گوشی هایی که قابلیت تی وی دارن گرفت مثل ان96 ......

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

با سلام .
    ببخشید دوستان من بعد از آپدیت کردن گوشی یه مشکلی واسم پیش اومده .
    اونم اینه که گوشی شده مثل N73 معمولی .
    مثلا من قبلا کلی کلیپ با پسوند MP4 و Bitrate 400 داشتم که میخوند ولی الآن دیگه اونا رو نمیخونه .
    یا اون دکمه ای که عکس موسیقی روش هست رو میزنم مثل N73 معمولی یه منویی میاره که 4 جهت داره که اگه هرکدوم رو بزنی یه کار میکنه .
    اینم بگم طبق یه آموزشی از سایت موبایلستان Product Code گوشی رو به این عوض کردم » 0539295
    ولی بازم درست نشده .
    میشه کمک کنید لطفا ؟
    ممنون میشم .

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم میشه سیستم عامل N73 رو ارتقاء داد مثلا مثل N78 جدید بشه. اگه میشه بگین چطوریه.
    در ضمن من می خوام گوشیمو آپدیت کنم به ورژن 4.0808.4.2.2 اونم با اینترنت dialup طول میکشه و سخته . می خواستم بدونم برای سال 2009 توی این یه ماه بازم نوکیا Update میده. تا حداقل Update جدیدترو بگیرم و کلاً هر چند وقت یک بار Update میده.
    میشه در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیع بدین بگین چطوریه و توی ایران کار میکنه اصلاً اینترنتی یا جوره دیگه ایه.
    نه سيستم عامل رو n73 رو نميشه به n78 تغيير داد(سخت افزار n73 محدوديت ايجاد ميكنه)....
    براي اطلاع از آپديت بهتره به كلوپ مربوطه مراجعه كني......
    واسه اجرا برنامه mobile tv بايد يك دريافت كننده --- اونم از نوع بلوتوث داشته باشي تا بتوني امواج تلويزيون رو بگيري....

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام .
    ببخشید دوستان من بعد از آپدیت کردن گوشی یه مشکلی واسم پیش اومده .
    اونم اینه که گوشی شده مثل N73 معمولی .
    مثلا من قبلا کلی کلیپ با پسوند MP4 و Bitrate 400 داشتم که میخوند ولی الآن دیگه اونا رو نمیخونه .
    یا اون دکمه ای که عکس موسیقی روش هست رو میزنم مثل N73 معمولی یه منویی میاره که 4 جهت داره که اگه هرکدوم رو بزنی یه کار میکنه .
    اینم بگم طبق یه آموزشی از سایت موبایلستان Product Code گوشی رو به این عوض کردم » 0539295
    ولی بازم درست نشده .
    میشه کمک کنید لطفا ؟
    ممنون میشم .
    اول اينكه تو پخش كردن فايلهاي صوتي و تصويري تفاوتي بين n73 كلاسيك و موزيك اديشن وجود نداره(منظورم آخرين فريمورش هست)........پس مشكل از يك جاي ديگس.......
    در ضمن شما بايد اول پروداكت كد گوشيت رو عوض كني بعد عمل آپديت رو انجام بدي(فايلهاي آپديت رو از كجا گرفتي نكنه مال كلاسيك رو گرفتي به جاي موزيك اديشن)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    یه مشکلی چند روز برای گوشیم پیش اومده اونم اینه که وقتی آهنگ می ریزم توی گوشیم و music library رو refresh می کنم گوشی هنگ می کنه و همین طور دنبال آهنگها می گرده اما چیزی پیدا نمی کنه. به نظر شما چیکارش کنم؟

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم میشه سیستم عامل n73 رو ارتقاء داد مثلا مثل n78 جدید بشه. اگه میشه بگین چطوریه.
    در ضمن من می خوام گوشیمو آپدیت کنم به ورژن 4.0808.4.2.2 اونم با اینترنت dialup طول میکشه و سخته . می خواستم بدونم برای سال 2009 توی این یه ماه بازم نوکیا update میده. تا حداقل update جدیدترو بگیرم و کلاً هر چند وقت یک بار update میده.
    نمیشه سیستم عامل سیمبین 9.1 رو به 9.2 یا 9.3 ارتقا داد این غیر ممکنه ولی میشه مثلا ورژن همون سیمبین رو از لحاظ نرم افزاری که نوکیا خودش عرضه میکنه اپدیت کرد همون 9.1 هست ولی از لحاظ نرم افزاری سرعت یا باپ هاشو از بین میره

با همون اپدیت گوشی هم خودش درست میشه

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

اول اينكه تو پخش كردن فايلهاي صوتي و تصويري تفاوتي بين n73 كلاسيك و موزيك اديشن وجود نداره(منظورم آخرين فريمورش هست)........پس مشكل از يك جاي ديگس.......
    در ضمن شما بايد اول پروداكت كد گوشيت رو عوض كني بعد عمل آپديت رو انجام بدي(فايلهاي آپديت رو از كجا گرفتي نكنه مال كلاسيك رو گرفتي به جاي موزيك اديشن)
    حسین جان من NSU رو دانلود کردم ، گوشی رو نصب کردم ، گذاشتم خودش آپدیت شد .
    Product گوشی رو هم عوض کردم .
    در مورد اون فایل ها هم ، به جز 3gp چه پسوند دیگه خوبه که کیفیت تصویر رو پایین نیاره ؟

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببخشید یک سوال

من دیشب گوشمو دست کاری کردم امدم پوشه فکر کنم deta بود پاک کنم تا امد پاک شه رست شد و حالا نرم افزار سیمبین رو ارور میده باید چیکار کرد رست کردم تثیری نداشت

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یکی از دوستان لطف میکنه بگه رم و cpu گوشیش چه قدره ..؟ موزیکال...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •