با سلام
يك ستون جديد به اول جدول مرجعتان اضافه كنيد و با استفاده از عبات & آن را با هم تركيب كنيد.
مثال:A&B=AB
در جدول ثبت اطلاعات خود نيز نيازي به اضافه كردن ستون جديد نيست كافيه در قسمت lookup value عبارت به طور مثال A2&B2 را وارد كنيد.
با سلام
يك ستون جديد به اول جدول مرجعتان اضافه كنيد و با استفاده از عبات & آن را با هم تركيب كنيد.
مثال:A&B=AB
در جدول ثبت اطلاعات خود نيز نيازي به اضافه كردن ستون جديد نيست كافيه در قسمت lookup value عبارت به طور مثال A2&B2 را وارد كنيد.
مشکل در سرچ فارسی در اکسل دارم
بعضی از اسمها می اید ولی بعضی هاشون نه در صورتی که ان اسم موجود هست
در ویندوز xp درست است اما در سون نه فارسی ساز نصب کردم بازهم نشد
افیس 2007
درمورد حل تابع درجه یک و تابع گل سیک میشه توضیح بدید..ممنون
سلام .
1 - میخواهم یک فرم با تعداد ردیف های نامحدود بسازم ، به صورتی که عناوین ( مثل نام ، نام خانوادگی ، نام پدر و .. ) ثابت در بالای فرم باشند و یک جدول در انتهای فرم . و بقیه سطرهای فرم به صورت کشویی بین ایندو حرکت کنند
2 - چگونه میتوان یک سل را به صورت منو ساخت ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آفیس 2007
ممنون
مشکل در سرچ فارسی در اکسل دارم در ویندوز 7
بعضی از اسمها می اید ولی بعضی هاشون نه در صورتی که ان اسم موجود هست
در ویندوز xp درست است اما در سون مشکل دارد فارسی ساز نصب کردم بازهم نشد
افیس 2007
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همگی سوالی داشتم مدتی است یک فایل اکسل دارم که ذخیره کردم ولی مشکل اینجاست که فرمول sum در آن کار نمیکند و نمیدانم مشکل از کجاست وقتی فرمول را مشخض میکنم و ردیفهای مورد نظر نتیجه را صفر میزند و یا خالی
این هم خلینک خود فایل که در رپیدشر است برای امتحان اگر نیاز باشد
لطفاً در این مورد راهنمایی و نظر خود را اعلام نمایید.
با سپاس
لینک فایلتون رو بزارین .
اين مشكل رو با همه كلمات داريد يا فقط با اونايي كه شامل حروف " ك " يا " ي " ميشن !!؟
سلام
من چند نقطه دارم که خیلی به هم نزدیک هستند و تقریبا روی یک خط راست واقع اند.
میخواستم ببینم آیا میشه با یکی از محصولات آفیس معادله این خط راست را به دست آورد؟
حتی شیبش هم به دست بیاید خوب است.
ممنون![]()
سلام
شما ميتونيد توي اكسل پس از كشيدن نمودار نقطه اي (Scatter) روي يكي از نقطه ها كليك راست كنيد و گزينه Add Trendline رو بزني تا نزدكترين خط به اون سه نقطه رو برا بكشه
سپس روي خط رسم شده كليك راست كن و گزينه Format Trendline رو بزن و از كادر بازشده گزينه Display Equation On Chart رو انتخاب كن تا معادله اش رو هم بهت نشون بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)