تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 312 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

پروفشنال venlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد بختک:
    گفته میشه بختک موقعی اتفاق می افته که کالبد اختری ما هنگام خروج از کالبد جسمی نتونه عمل خروج رو به طور کامل انجام بده
    در این موقع با تمرکز و تلاش میشه یک برون فکنی رو تجربه کرد در حقیقت بختک هم نوعی برون فکنیه که به طور ناقص انجام میشه و هرچی که شما موقع بختک میبینید توسط چشم های کالبد اختری شما رویت میشه
    حالا بگذریم
    نقاطی هستند که هنگام خواب بر روی اونها برخی افراد دچار بختک میشوند این احتمال وجود دارد که اگر ما برای برون فکنی روی همان نقاط دراز بکشیم عمل برون فکنی به مراتب ساده تر و سریع تر انجام شود

دوستان کسی توی خونش از این نقاط سراغ داره؟
    توی خونه ما دوتا وجود داره ولی متاسفانه توی خونه مستاجرمونه

من تجربیات بختک بعضی ها رو خوندم ظاهرا بیشتر اونها بختک رو زمانی و در مکانی تجربه کردن که اگر ما اونجا می بودیم حتما دچار هوشیاری در خواب می شدیم
    حتی برای خودشون تکنیک ابدا کرده بودن و با اون عمل بختک رو به طور مصنوعی انجام می دادن!
    یعنی چه نقاطی؟ اگه می شه توضیح بدین
    من دیگه نتونستم برون فکنی کنم

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

منم یه سوال:

یه سایت دیگه الان یافتم که طلسم می فروشه!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این سایته طلسماش واقعیه؟ چیه؟
    مورد شرعی مرعی هم دارن این جور طلسما؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

یعنی چه نقاطی؟ اگه می شه توضیح بدی
    مثالا توی خونه ما روی دهانه چاه و کنار راه پله اگه بخوابیم دچار غول گرفتی میشیم
    البته نه همه اعضای خونه واکنش هرکس متفاوت هست
    نقاط توی هر مکان متفاوت هستن حتی توی بعضی خونه ها وجود ندارن مثلا ممکنه یکی اگه توی انباری بخوابه دچار غولگرفتگی" بختک " بشه و دیگری اگه توی آشپزخونه بخوابه

این سایته طلسماش واقعیه؟ چیه؟
    مورد شرعی مرعی هم دارن این جور طلسما؟
    بحث طلسم خیلی حساسه نمیشه اونو بازی گرفت و نباید به هر کسی اعتماد کرد
    دعانویس زیاده می تونید به اونها مراجعه کنید
    طلسم هم متناسب با کارایی که داره میتونه حرام و یا حلال باشه مثلا جادوکردن دیگران هم از نظر اسلام و هم از نظر مسیح گناهه
    در ضمن نوشتن طلسم هم خودش دنیایی داره که به دردسرش نمی ارزه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستان سلام
    فرارسیدن سال نو رو به همه شما تبریک می گم امیدوارم همیشه در زندگی موفق باشید و به همه آرزوهاتون برسید

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستان سلام
    امروز یک کتاب کامل و معتبر در زمینه متافیزیک پیدا کردم که واقعا حرف نداره
    مخصوصا در زمینه برون فکنی و هاله بدن خیلی کامل و جامع توضیح داده
    اسمش با شما تا ابدیت و نوشته لوبسانگ رامپا یک لامای تبتی هست
    احتمالا شما هم در مورد لوبسانگ رامپا مطالبی شنیدید و در مورد تعویض کالبد جسمی اون مطالبی به گوشتون خورده
    کتاب بسیار شگفت انگیزیه حتی در مورد قانون جاذبه ذهن هم بحث کرده و به رازهای اون پرداخته
    مثلا ما تا الان فکر می کردیم برای جاذبه فقط تصویر ذهنی لازمه در حالی که طبق نوشته های رامپا اول باید بدی تا چیزی به تو داده بشه!

در مورد برون فکنی و عوامل تسریع کننده ان:
    در مورد برون فکنی مطلب جالبی خوندم که تا به حال کسی چیزی در موردش نگفته بود
    استعداد برون فکنی در هر فرد متفاوت است برخی با گشنگی زیاد و برخی با شکم سیر سریعتر برون فکنی می کنند در حقیقت اگر شما بسیار بخورید روحتان از قرار داشتن در جسمتان ناراحت می شود و تلاش می کند تا هرچه سریع تر خود را از ان جدا کند البته همین امر برای گرسنگی هم صادق است مثلا مرتاض ها با گرسنگی کشیدن و گشنه نگه داشتن بدنشان کاری می کنند که روحشان از بودن در بدنشان احساس ناراحتی کند و به سرعت خارج شود

یادمه شبهایی که خیلی راحت برون فکنی می کردم ( کامل یا ناقص ) معمولا تا چهار وعده غذایی قبلش یا چیزی نخورده بودم یا هم خیلی کم در حقیقت با شکم گرسنه می خوابیدم اخرین دفعه هم که برون فکنی کردم همون طور که نوشتم نیمه شب بیدار شدم و از شدت گرسنگی رفتم یک موز خوردم

پس توصیه می کنم اگه می خواید برون فکنی کنید قبلش یکم به خودتون گرسنگی بدید

در مورد رویاهای کودکان و صحت موجوداتی که می بینند:
    در مورد رویاهای کودکان و خیال پردازی های انها لازم به ذکر است که موجوداتی که انها می بینند بدون شک وجود دارند و این به دلیل توانایی انها در دیدن بعدهای ماوراطبیعه است اکثر مردم به خوبی از استعداد گربه ها در دیدن بعدهای دیگر به خوبی اطلاع دارند و می دانند گربه های موجودات و چیزهایی را می بینند که انسان ها قدرت دیدن انرا ندارند کودکان نیز در سنین پایین همین قدرت را دارند حتی اگر شما هم به خاطرات کودکی خودتان رجوع کنید احتمال به یاد اوردن خاطره رویارویی با یک روح یا فرشته و یا یک جن وجود دارد

من در این زمینه یک تحقیق انجام دادم و متوجه شدم نه تنها مراجعه کنندگان به نظرسنجی خودشان تجربه هایی را داشتند بلکه فرزندانشان نیز کم و بیش از موجوداتی صحبت می کنند که به چشم ما دیده نمی شوند
    حتی در چند مورد گفته های انها را مورد ازمایش قرار دادیم و متوجه شدیم موجوداتی که توسط انها دیده می شود بسیار شبیه به ان چیزی است که نا تحت عنوان هاله, فرشته و یا جن و روح می شناسیم حتی خود من نیز تجربیاتی را به خاطر دارم

--------------------------------- ------------------- --------------------------------

در مورد پیش گویی و ارتباط ان با دستگاه لیمبیک مغز:
    امروز یک برنامه از شبکه چهار پخش شد که در مورد پیش گویی و نحوه انجام شدنش و ارتباطی که با مغز داره تحقیق می کردن معلوم شد دستگاه لیمبیک در مغز ما فرایند پیشگویی رو انجام میده حتی با ازمایشهای علمی و دستگاه های دقیق هم اندازه گرفتن
    مثلا موقع نگاه کردن 50 تا اسلاید عکس دستگاه لیمبیک مغز یک ثانیه قبل از نشون دادن تصویر تکان دهنده (مثلا یک عکس صلاخی انسان) شروع به واکنش می کنه و البته بدون شک حیواناتی که دشتگاه لیمبیک اونها بزرگتر و فعال تر هست قدرت پیشگویی بیشتری دارن
    علم پیش گویی الان در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار میگیره مثلا در امریکا در پروژه های بزرگ که با ریسک های بزرگ همراه هستن از پیشگو های معتبر استفاده می کنن نمونش سازمان ناسا و سازمان سیا هست

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همگی
    دارک استریت جون از این مطالبی که مینویسی تشکر میکنم میشه ازت خواهش کنم اون چیزی که گفتی آدرسش رو برام پیغام خصوصی بذاری؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا ممنون میشم
    راستی یه مشکلی هست که من کاملا حس میکنم
    هر وقت واسه برون فکنی تلاش میکنم احساس میکنم از وسط کمرم به سمت پایین دارم نصصف میشم یعنی کاملا حس مییکنم قسمت پاهام تا یکم بالاتر از کمرم دیگه تو بدن نیست به صورت 90 درجه کشیده شده به سمت پایین اما بقیش دیگه نمیشه حتی بالا رفتنم هم همینطوره
    یه چیز جالب
    من دیروز کلی تمرکز کردم و کلی تلقین که وقتی چشامو باز میکنم حس ششم من 100 برابر قوی تر از انسان های معمولیه باور نکردنیه که از دیشب تا حالا هر چی حدس میزنم درست از آب در میاد

درباره ی اون بچه ها هم که گفتی من خودم یادمه که چه چیز هایی میدیدم گاهی یکی شبیه مثلا دختر بزرگه همسایه رو میدیدم که خودش داشته برام داستان تعریف میکرد اما از طرفی رو به روم اون سمت حیاط واستاده بود نگام میکرد
    چیکار کنم که کسی حرفامو باور نمیکرد
    Last edited by winter+girl; 21-03-2008 at 10:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

darkstreet جان ما هم منتظر پیغام خصوصی شما هستیم
    در آغاز فعالیت nema2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

دوست عزیز winter+girlمیشه لطف کنید در مورد تلقینات و چگونگی تمرکزی که داشتید بیشتر توضیح بدید؟

برام جالب بود گفتید که حس ششمتون 100 برابر شده.

با تشکر.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    دارک استریت جون از این مطالبی که مینویسی تشکر میکنم میشه ازت خواهش کنم اون چیزی که گفتی آدرسش رو برام پیغام خصوصی بذاری؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا ممنون میشم
    راستی یه مشکلی هست که من کاملا حس میکنم
    هر وقت واسه برون فکنی تلاش میکنم احساس میکنم از وسط کمرم به سمت پایین دارم نصصف میشم یعنی کاملا حس مییکنم قسمت پاهام تا یکم بالاتر از کمرم دیگه تو بدن نیست به صورت 90 درجه کشیده شده به سمت پایین اما بقیش دیگه نمیشه حتی بالا رفتنم هم همینطوره
    یه چیز جالب
    من دیروز کلی تمرکز کردم و کلی تلقین که وقتی چشامو باز میکنم حس ششم من 100 برابر قوی تر از انسان های معمولیه باور نکردنیه که از دیشب تا حالا هر چی حدس میزنم درست از آب در میاد

درباره ی اون بچه ها هم که گفتی من خودم یادمه که چه چیز هایی میدیدم گاهی یکی شبیه مثلا دختر بزرگه همسایه رو میدیدم که خودش داشته برام داستان تعریف میکرد اما از طرفی رو به روم اون سمت حیاط واستاده بود نگام میکرد
    چیکار کنم که کسی حرفامو باور نمیکرد
    حس ششم فقط حدس زدن نیست ...
    حدس زدن در موقعیت های زیادی ممکنه درست از آب در بیاد و برای همه اتفاق میفته ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چرا کسی نمیتونه کمکی کنه؟
    بچه ها اینجا بنظر خیلی استاد میان
    شما سایتی مدنظرتونه دوست عزیز؟
    خوب من دارم از صفحه ی 37 به بعد رو مطالبشو ذخیره میکنم
    راه کار و پیشنهاد یا چیزی دارید لطفا بگید

خوب همون طوری که Necromancer گفت ، باید بری تو سایتای تخصصی مثل همون ارواح ... البته اون جا هم

فکر نکنم بتونی کسی رو بهتر از خود ادمین سایت و یه دو سه نفر دیگه پیدا کنی ... چون بیشترشون ادعاشون

میشه ولی هیچ غلطی نمیتونن بکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •