باند هایی هستند که صدایی در حد گوشی های nec یا حتی بیشتر دارن که مستقیما به 95 وصل می شن و نیاز به مبدل یا چیز دیگه ندارن
باند هایی هستند که صدایی در حد گوشی های nec یا حتی بیشتر دارن که مستقیما به 95 وصل می شن و نیاز به مبدل یا چیز دیگه ندارن
Last edited by amin2005; 06-01-2008 at 14:23.
من که واسه ان95شو ندیدم
منم برای ان95 رو ندیدم هر چی دیدم ماله سری ان73 و ان70 و اینا بود ...
ان95 پورتش فرق میکنه و همچنین 5700 و 6120 و ........
این مطلب مربوط به ان96 منبع نداشت؟؟؟؟
واسه باند پخش صدا می تونید از اسپیکر های سری واکمن که پورت 3.5 میلی متری دارن استفاده کنین.به گوشی ربطی نداره! به هر پورت 3.5 می خوره...
خوب با اینکار هم سایز عکس بزرگ نمیشه...میخوام موقع زنگ خوردن عکس طرف مثلا تمام صفحه بیفته نه اینقدر کوچیک .......نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید یه سوال دیگه .....موقعی که یه مسج فرستادم بعدا میخوام عین همون متن رو واسه یکی دیگه یا دوباره بفرستم صفحه متن مسج پاک شده و دوباره باید متن رو تایپ کنم(وسط تایپ هم اگه از محیط مسج بیام بیرون دوباره برگردم باید کلهم دوباره تایپ کنم)......یعنی با هر بار send شدن متن صفحه مسج کامل پاک میشه....چه راهی داره؟؟؟؟ قبلا که 6020 داشتم اینطوری نبود تا اخرین مسج رو بطور دستی پاک نمیکردم متن مسج اخر حذف نمیشد ولی n95 که....بعدشم مسج فرستاده شده (sent) رو بعد از چند روز خودش پاک میکنه بدون اینکه ازت بپرسه....من ندیدم بشه این جریان رو لغو کرد اگه میدونین لطفا بگین....
باید از ورژن های جدید نرم افزار fs caller استفاده کنید...
اگه موقع تایپ یهو بیای بیرون مسیجت تو فلدر draft ذخیره می شه و می تونی ادامش تایپ کنی.
واسه اینکه مسیج های فرستاده شده پاک نشه.این راه رو دنبال کن:
massege-option-setting-other
اونجا شماره مسیج های فرستاده شده رو بکن 999 ...
آقا یکی جواب ما رو هم بده دیگه
من نمودونم شما چی رو می گین ولی این که میگم اصلا برا موبایل نیست . برا mp3 پلیر ولی چون پورت ها شون یکیه به 95 هم مستقیما وصل میشه .نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)