من دیشب اینترنت شبانه گذاشتم برای دانلود و داشت با idm دانلود میکرد یک هو که زمان تموم شد فوری رفت روی تعرفه عادی و در عرض 20 ثانیه باقی مانده شارژ منو خورد!! چه جوری میشه کاری کنم که بعد از اتمام زمان دیگه از تعرفه عادی استفاده نکنه؟
من دیشب اینترنت شبانه گذاشتم برای دانلود و داشت با idm دانلود میکرد یک هو که زمان تموم شد فوری رفت روی تعرفه عادی و در عرض 20 ثانیه باقی مانده شارژ منو خورد!! چه جوری میشه کاری کنم که بعد از اتمام زمان دیگه از تعرفه عادی استفاده نکنه؟
يا تو idm تنظيم كن ٢-٣ دقيقه قبل از اتمام زمان دانلود رو قطع كنه
يا سرويس قطع اينترنت بدون بسته رو فعال كن
كدش رو سايت ايرانسل هست اينجا هم بچه ها ميدونن من يادم نيست الان كدش
از طریق اَپِ مای ایرانسل
1:حساب من
2:تنظیمات
3:طرح کنترل مصرف ازاد
با فعال سازی دیگه از اینترنت آزادت استفاده نمیشه.
از تو اپ ايرانسل كار نميكنه مورد داره
ارور ميده! بايد با كد غير فعال كنيكدش چنده؟!
از قسمت تغيير طرح تعرفه امكان پذير
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام من یه مودم Airmaster 3000m lte مبین نت دارم . میخوام سیمکارت 4g ایرانسل رو روش استفاده کنم . یکی از دوستام موفق به اینکار شده و میگفت هیچ تنظیمی هم انجام نداده . ولی من هرکار میکنم با اینکه سیمکارت رو میشناسه ولی سیگنال دریافت نمیکنه و همش EMM State حالت not registered هست . البته بعضی وقتا اولش که مورم روشن میشه یه 5 ثانیه وصل میشه و سیگنال میگیره بعد دوباره از حالت رجیستر خارج میشه انگار پرت میشه بیرون ...
کسی راهکاری نداره ؟ واقعا قیمتا و سرعت مبین نت بدرد نمیخوره !
مطمئن هستید اونجا سیگنال باند 42 و 43 هست؟ با مودم خود ایرانسل تست کردید؟
سیم تون اف دی دیه یا تی دی دی؟
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام
بچه ها سرعت دانلود شبانه ساعتی با مقدار سیگنال ارتباط داره؟ من دیروز سیگنالم 4 از 5 بود ساعتی 20 گیگ رو داد ولی دیروز سیگنالم گاهی 4 گاهی 3 از 5 بود ولی تو سه ساعت 24 گیگ داد.
ممنون میشم راهنمایی کنید اگر نرم افزاری هم برای pc برای سنجش قدرت سیگنال 4g هست ممنون میشم معرفی کنید.
همراه اول دو تا بسته ی حجمی خوب گذاشته و تا بیست مهر هم فرصت خرید داده.
برید سمت همراه اول و ایرانسلو تحریم کنید.
گرچه این سیاست گذاری به صورت کلی و با خط گرفتن از دولت و حکومته ولی واقعا موندم که اینا چقدر افق دیدشون احمقانه و بچه گانه س.
یکی نیست بهشون بگه آخه الاغا، برادران غربی تا چند ماه دیگه اینترنت رایگان میرسونن به ملت غیور و سیب زمینی ایران. پس با دست خودتون یه کاری نکنین که مردم با سر برن سمتش، عوضش کاری کنید که حتی اگه اینترنت رایگان هم از طرف سرکتای خارجی اومد، کاربرای ایرانی بگن خوب چه کاریه؟ ایرانسل که هست، همراه اول که هست.... اینترنتشونم که خیلی به صرفه س. پس چرا برم از سرویس بیگانه استفاده کنم؟
اهای مسئول احمق و بچه، از ما گفتن بود....
Sent from my SM-J105F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)