البته این چند روزه که کیفیت خطوط نوسان پیدا کرده پکت لاس و جیتر هم زیاد شده و روی کیفیت نت تاثیر گذاشته
البته این چند روزه که کیفیت خطوط نوسان پیدا کرده پکت لاس و جیتر هم زیاد شده و روی کیفیت نت تاثیر گذاشته
الان حتی تک رقمی ها هم سرعت تک کانکشنشون شده 60کیلوبایت ولی 5.233 سرعت تک کانکشنش 500کیلوبایت کامله
این تست با 5.233
![]()
برا من الان تک رقمی ها تک کانکشنشون فول سرعته
نه تک رقمی ها بدرد نمیخورن حتی سرعت تک کانکشنشون هم شده 0.5 مگابیت و از ساعت 3یا 4شب به بعد سرعتشون یکم بهتر میشه اول 5.233 بعدش 2.185.1x اونوقت بعدش تک رقمی ها
5.233 اصلا یه چیز دیگست من با ین تا رو ویدئو یوتیوب کلیک میکنم فورا پخش میکنه ولی تک رقمی ها اصلا ویدئو آنلاین نمیتونن پخش کنن ولی دیشب با 2.185.1x هم خوب بود ولی به پای 5.233 نمیرسید با 5.233 تا رو ویدیو کلیک کنی سریع پخش میکنه
لامصب با سرعت 880 داره ویدئو آنلاین پخش میکنه یعنی کیفیتش بیسته این 5.233![]()
Last edited by farshad0123; 30-05-2015 at 04:02.
دیشب سرعت خیلی داغون بود
تا 1:30 کلا قطع بود. بعد وصل شد 30 -40 بود سرعتش . بعد ریستارت کردم مودم را چند بار اسمی شد سرعت
سر جمع نصف شب های دیگه دان کردم![]()
توی این تاپیک از این شایعات زیاد درست میشه .حرف درست رو همون اقای alimail زد که گفت شایعس ،بنده خدا راست گفت .ازش خبر نداری ؟ بچه ها میگفتن همکارین با هم![]()
نمیدونم حتما برا گروه شما خراب شدن برا منکه دیروز خوب بودن بعدش هم لینک پرید
جدیدا همیشه بین ساعت 2 تا 4 لینکم میپره
5.233 کیفیتش در حد همون 2.185.6x هست ایپی 46 هم مثل همین دوتاست فقط پینگش یکمی بیشتره
وقتی من اینجا پست نمیدم که میدونید قضیه از چه قراره..
دیشب و شب های دیگه هم همونجور بود
همونجور که میدونین
دوستان منم از یه منبع موثق فهمیدم که تیر ماه یا مرداد ماه نامحدودا برمیگردن
این منابع موثقی که شما میگید کیا هستند؟؟؟؟؟
اگرم قرار باشه بیاد با قیمت بالا میاد که اصلا ارزش نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)