تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2459 از 4105 اولاول ... 1459195923592409244924552456245724582459246024612462246324692509255929593459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,581 به 24,590 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ارتش بدیش یکنواختی و روزمرگی هست که دچارش می شید!
    بازدیدهای خیلی پر دردسری داره که با تجهیزاتی که باید همراه داشته باشید سخت تر هم میشه!
    ندیدن شهر و مردم هم یکی دیگه از بدیهاش هست!
    به علت زیاد بودن سرباز کنترل کمتری وجود داره بعد از ساعت اداری و آمار فساد و جرم بیشتره چون همه چی دست خود سربازا هستش در این تایمها!
    خوب این بستگی به روحیات افراد داره ولی من ترجیح میدم تو یه بشکه تنهایی 2 سال خدمت کنم تا دو سال سر چهار راه یا تو کلانتری! اون فساد و این حرفا هم یاد این جمله افتادم که میگن سربازی رو خود سربازا واسه هم سخت میکنن. منم دیدم مواردی رو. البته برای لیسانسه ها که با هم هستن این موارد کمتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان من دفترچمو آبان ماه پست کنم کی اعزام میشم به نظرتون تو 21 ماه میافتم ؟
    اونجوری که دوستان میگن از 20 شهریور به بعد دی ماه خوردن. اگه میخوای 21 ماه بیفتی یعنی نهایتا اسفند بری آبان ماه پست کنی خوبه. البته از پلیس بعلاوه ده مرتب آمار بگیر اینایی که میفرستن مدارکشونو چندم میخورن. فقط حواست باشه چون ماه های آخر همیشه شلوغ تره و تازه قضیه 24 ماه شدنم پیش اومده یه وقت نیفتی اردی بهشت. بنظرم الان بفرستی که دی ماهه و از اول آذر ببعد هم میفتی اسفند

3. این کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خوب این بستگی به روحیات افراد داره ولی من ترجیح میدم تو یه بشکه تنهایی 2 سال خدمت کنم تا دو سال سر چهار راه یا تو کلانتری! اون فساد و این حرفا هم یاد این جمله افتادم که میگن سربازی رو خود سربازا واسه هم سخت میکنن. منم دیدم مواردی رو. البته برای لیسانسه ها که با هم هستن این موارد کمتره
    به هر حال کسی که خدمت میره باید از لحاظ ذهنی خودش رو آماده هر شرایطی بکنه و در شرایط سخت خدمتی یه روحیه قوی بسیار کار آمدتر از یک بدن قوی هستش
    به عنوان کسی که حدود یک سال از خدمتم بسیار دشوار بود این توصیه رو میکنم که در بدترین شرایط هم یک نگرش مثبت میتونه شما رو نجات بده از خیلی چیزا!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فک نکنم کسی جواب این سوال رو بدونه ولی بازم می پرسم!
    من سال 90 خدمتم تموم شده!
    اگه الان دفترچه پر کنم و بفرستم چه جوابی برام میاد>؟
    خیلی دوست داشتم ناجا خدمت کنم ولی افتادم نیرو زمینی آجا!
    حاضرم یه بار دیگه خدمت کنم ولی در ناجا!
    یعنی از اون پست ها بود! اصلا موندم چی بنویسم! این قدر بیکار و علافی که با ماهی 70 80 تومن ۲ سال بری تو نظام؟ خب برادر من برو تو ناجا استخدام شو، ارتش مثلا 5 ساله نیرو می گرفت ناجا هم می گیره فکر کنم

6. این کاربر از T_L_O_T_D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان من دفترچمو آبان ماه پست کنم کی اعزام میشم به نظرتون تو 21 ماه میافتم ؟
    چند روز پیش از پلیس+10 پرسیدم برای اینکه اسفند اعزام شم کی باید دفترچه پست کنم. گفت آخر آذر.

8. 2 کاربر از ebrahim27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

دوستان چیکار کنیم تا از ترس رفتن به خدمت بکاهیم؟

حـــــرفـه ای mohammadrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دوستان چیکار کنیم تا از ترس رفتن به خدمت بکاهیم؟
    یکیش اینه که به یکی از آدمهای بی عرضه و دست و پاچلفتی که میشناسی که خدمتشو تموم کرده فکر کنی، اون موقع به خودت امیدوار میشی و میگی این و هزاران نفر امثال این و مثل خودم خدمتو تموم کردن منم با سختیهاش کنار میام و تمومش میکنم.

11. 2 کاربر از mohammadrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

من اموزشی افتادم 02 تهران . اول ابان اعزامم . با مدرک لیسانس مکانیک . خوزستان

اگه کسی اطلاعات داره بگه که اونجا اوضاع چطوره ؟
    بعد از اموزشی بر چه اساسی تقسیم میکنن ؟
    دوره کد به ما میخوره یا نه ؟
    تک پسر رو میفرستن استان خودشون یا نه ؟
    مدارک لازم برای اثبات تک پسری چیه ؟ همون کپی برگ دوم شناسنامه پدر و مادره ؟
    اینجا کسی هست که شرایط تک پسری داشته و تقسیم شده باشه استان خودشون ؟

یکم زیاد شد . ممنون

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

اونجوری که دوستان میگن از 20 شهریور به بعد دی ماه خوردن. اگه میخوای 21 ماه بیفتی یعنی نهایتا اسفند بری آبان ماه پست کنی خوبه. البته از پلیس بعلاوه ده مرتب آمار بگیر اینایی که میفرستن مدارکشونو چندم میخورن. فقط حواست باشه چون ماه های آخر همیشه شلوغ تره و تازه قضیه 24 ماه شدنم پیش اومده یه وقت نیفتی اردی بهشت. بنظرم الان بفرستی که دی ماهه و از اول آذر ببعد هم میفتی اسفند
    ممنون دوست من آخه من دو واحد معرفی به استاد دارم دانشگاه که تا آخر مهر کاراش ردیف میشه تا فارغ بخوام شم وسطای آبان میشهمیخواستم ببینم وسط آبان بفرستم کی میخوره اعزامم؟

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

من اموزشی افتادم 02 تهران . اول ابان اعزامم . با مدرک لیسانس مکانیک . خوزستان

اگه کسی اطلاعات داره بگه که اونجا اوضاع چطوره ؟
    بعد از اموزشی بر چه اساسی تقسیم میکنن ؟
    دوره کد به ما میخوره یا نه ؟
    تک پسر رو میفرستن استان خودشون یا نه ؟
    مدارک لازم برای اثبات تک پسری چیه ؟ همون کپی برگ دوم شناسنامه پدر و مادره ؟
    اینجا کسی هست که شرایط تک پسری داشته و تقسیم شده باشه استان خودشون ؟

یکم زیاد شد . ممنون
    امیر عابدی ، جای بسیار خوبیه از روز اول اموزشی اگر تهران یا حومه کسی داشته باشید میفرستن برید بعد ساعات اموزش ، نداشته باشید هم میتویند برید دور بزنید.کمتر از دانشجوی عزیز بهتون نمیگن
    بعد اموزشی براساس اینکه کجا نیرو بخواد هیچی معلوم نیست نیروی انسانی تقسیم میکنه نه 02
    احتمال زیاد میخوره بهتون
    بله اگر مدارکتون ثبت بشه میفرستن شهر خودتون
    تک پسری کپی شماسنامه خودتون و پدر و استعلام ثبت احوال شهرتون ( اگر اینو زودتر اقدام کنید بهتره دیر میاد جوابش برای شما راهت دوره سخت میشه )
    این ثبت مدارک هم جدی بگیرید سعی کنید خودتون دستی ببرید ستاد نیرو ثبت کنید ( پدری برادری کسی بره )
    Last edited by __Jamaica__; 11-10-2014 at 11:13.

15. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •