فکر کنم شما مطنشو نخوندی درست .
نوشته : LT 1.9 بنکیو و لایتون های فت .
حالا از c4 بعید نیست زیاد گیج می زنه و خنگ بازی در میاره![]()
فکر کنم شما مطنشو نخوندی درست .
نوشته : LT 1.9 بنکیو و لایتون های فت .
حالا از c4 بعید نیست زیاد گیج می زنه و خنگ بازی در میاره![]()
من میتونم به شما،یه مدرک خیلی معتبر بدم که هیچوقت شما اگر کار خیلی خاصی رو نکنید و با سیاست های کلان مایکروسافت درگیر نشید،بن نمیشید. من اینو از خودم نمیگم،از major nelson میگم،طبق ایمیل ماه پیشی که به من داد،به من تنها نه،به همه ی ساپورتر های لایو،دیگه کسی بن نمیشه،یعنی مایکروسافت دیگه اصلا دنبال شناسایی نیست،ولی اگر،کسی بیاد با آپدیت جدید،و فرض ریختن lt+ ، بازیهایی مثل mw2 یا هر کدوم که قبلا هم ap.25 بودن رو اجرا کنه و اجرا نشه،100% فلگ=> بن.....
و اگر هم شکی دارید در حرف های من،میتونید از آرشیو Inside xbox ،منو پیدا کنید که در سال 2010،به عنوان نماینده و ساپورتر فارسی زبان live اعلام شدم....
(Noble SOT)
این جمله آخری از اون حرفا بودا ...
دلیل نمیشه که چند نفر اینجا 0225 دارن نتیجه گیری کنیم که پس همه دارن و در اولویت قرار داره . اون معلومه که هکش به مشکل برخورده و فعلا چند هفته ای کار داره . فعلا اونا دارن روی درایوهایی کار می کنن که قابل -- شدن هست .
حتی شاید +2 برای فت هم زود تر از -- 0225 بیاد
بعدشم این 1.9 فقط واسه کنسولهای قدیمیه (فت) و برای اسلیم خبری نیست .
بزرگترین دلیلش میتونه این باشه که سری فت دیگه خیلی کم گیر میاد و اگرم گیر بیاد گرونه .
اسلیم 9504 هم که گیر میاد خیلی گرونه .
بقیه مدلها هم فعلا -- نمیشن
==> از نظر اقتصادی خرید پلی استیشن به صرفه تر به نظر میاد .
اما اگه شرایط بازار دوباره عادی شد شما همون 360 بخر در کل بهتره (این خط آخر نظر شخصی بود)![]()
سلام
1_ این ابدیت جدیده؟d:2.012625.0-k:2.0.12625
2_اگه کنسول به حالت اورج برگرده دیگه ابدیت سخت افزاری نیاز نیست؟
Last edited by ariaei_tabar; 14-06-2011 at 22:44.
عزیزم این قسمت Bolt شده رو یکم بیشتر توضیح بده من متوجه نمیشم !
خب،همه میدونیم که با آپدیت اخیر لایو، میتونیم برای بازی در محیط لایو Lt+ رو دوباره بریزیم،که البته باید Key رو میداشتیم که حالا اگر هم نداشته باشیم با ورژن جدید Jungle F حله قضیه،اما با ریختن lt+ روی آپدیت جدید، بازیهایی که قبلا هم AP 2.5 ساپورت میکردن،قابل اجرا نیستن...مثل MW2,COD:BO,Halo : Reach و..... که امید هست و به احتمال زیاد با lt 1.9 حل میشه قضیه،وقتی شما lt+ ریخته باشید و به لایو برید با آپدیت جدید،اگر مثلا mw2 رو بزارید دیسک کپی رو،شما 100% شناسایی میشید،مثل قبلا نیست که مثلا اگر سریع ریستارت کنید بگید شناسایی نشدم،سریعا شناسایی میشید این دفعه...البته بازیهای دیگه هم امکان شناسایی شدن دارن،ولی خیلی کمتر...اتفاق بدی که میفته اینه که درباره lt 1.9 گفته نشده که آیا مثل lt+ که برای آپدیت قبلی safe بود،برای این آپدیت هم safe هست یا نه....
بهترین کار برای بازی ها یی که نمیشه اجرا کرد،خرید اونا از market place خود لایو هست،بازیها معمولا پس از 1-2 ماه از عرضه توی حراج قرار میگیرن و میتونید با کارت اعتباری و یا به همون میزان با پوینت بخرید....که خیلی به صرفه تر از خرید دیسک اوریج برای ایرانیان مقیم ایران هستش....
بازی های ps3 انحصاری هاش 80% فضایی و تخیلی هستند که با روحیه بعضی افراد از جمله خودم سازگار نیست + کینکت آینده روشنتری نسبت به move داره الانم داره براش بازی gost recon . forzamotor و ...
میاد رو تصمیمت تجدید نظر کن عزیزم
داداش من کلاً یک خط هم نمیشه . چیز مبهمی هم فکر نمی کنم داشته باشه. کجاشو درست نخوندم. لطفاً واضح تر بگو .
[2011-06-14 09:24AM UTC] #c4e <c4eva> LT 1.9 for Sammy,Benq and Phat Liteon released within 24 hours!
دقیقاً نوشته LT 1.9 برای Benq و Lite-on مدل فت 24 ساعت دیگه میاد. اسلیم توش نمیبینم. شما میبینی بگو
در اینکه Xbox فعلاً بهتر از PS3 هست منم موافقم. خودم تازه PS3 رو فروختم و Kinect و Xbox گرفتم. اما این که 80% تخیلی و فصایی هست تو کلم نمیره.
god of war
metal gear
heavently sword
uncharted 1 , 2
و کلی تا بازی دیگه که خودمم بازی نکردم هنوز. Uncharted یکی از بهترین بازی هایی بود که تاحالا بازی کردم.
گرافیکش واقعاً زیبا بود.
PS3 هر مشکلی داشته باشه بازی های انحصاریش واقعاً زیباست اکثراً
جووووون . یعنی کمتر 24 ساعت دیگه میاد ؟ یعنی لینک دانلودش هست ؟ میشه با روش لحیم انجام داد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)