تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2459 از 3195 اولاول ... 145919592359240924492455245624572458245924602461246224632469250925592959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,581 به 24,590 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شما slim کجا دیدی این وسط؟

اینا همه درایو های xbox fat هستن.
    فکر کنم شما مطنشو نخوندی درست .
    نوشته : LT 1.9 بنکیو و لایتون های فت .
    حالا از c4 بعید نیست زیاد گیج می زنه و خنگ بازی در میاره

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کنار گذاشته؟ یعنی کسی دیگه Ban نمیشه؟ فلگ میشه؟

خب داداش من فلگ میشن تا تو اتصال بعدی به live سریع مایکی بفهمه اینا ه ک کردن تا Ban بشن دیگه. فلگ کردن یک کار در راستای Ban کردن هست.
    من میتونم به شما،یه مدرک خیلی معتبر بدم که هیچوقت شما اگر کار خیلی خاصی رو نکنید و با سیاست های کلان مایکروسافت درگیر نشید،بن نمیشید. من اینو از خودم نمیگم،از major nelson میگم،طبق ایمیل ماه پیشی که به من داد،به من تنها نه،به همه ی ساپورتر های لایو،دیگه کسی بن نمیشه،یعنی مایکروسافت دیگه اصلا دنبال شناسایی نیست،ولی اگر،کسی بیاد با آپدیت جدید،و فرض ریختن lt+ ، بازیهایی مثل mw2 یا هر کدوم که قبلا هم ap.25 بودن رو اجرا کنه و اجرا نشه،100% فلگ=> بن.....
    و اگر هم شکی دارید در حرف های من،میتونید از آرشیو Inside xbox ،منو پیدا کنید که در سال 2010،به عنوان نماینده و ساپورتر فارسی زبان live اعلام شدم....
    (Noble SOT)

3. 5 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

LT 1.9 for Sammy,Benq and Phat Liteon released within 24 hours!
    LT 1.9 برای بنکیو اسلیم . لایتون فت تا 24 ساعت دیگه ریلیز می شه
    واقعا c4 عجب مونگولی هستا نه ؟ نمی آید 0225 که همه دارن رو زودتر ریلیز کنه می آید جدیدتره رو می ده بیرون ای خدا...!!! .
    این جمله آخری از اون حرفا بودا ...
    دلیل نمیشه که چند نفر اینجا 0225 دارن نتیجه گیری کنیم که پس همه دارن و در اولویت قرار داره . اون معلومه که هکش به مشکل برخورده و فعلا چند هفته ای کار داره . فعلا اونا دارن روی درایوهایی کار می کنن که قابل -- شدن هست .
    حتی شاید +2 برای فت هم زود تر از -- 0225 بیاد

بعدشم این 1.9 فقط واسه کنسولهای قدیمیه (فت) و برای اسلیم خبری نیست .

5. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

قضیه چیه دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا همه میزنن تو سر خودشون که ps3 بخرن؟؟؟
    ایا x box داره کم میاره؟؟؟
    سیستمش چقدر پایین تر از ps3 هست مگه؟؟؟
    من کدومو بخرم؟؟
    یا pc یم رو ارتقا بدم؟؟؟
    خواهش میکنم منطقی و بدون تعصب جواب بدین
    بزرگترین دلیلش میتونه این باشه که سری فت دیگه خیلی کم گیر میاد و اگرم گیر بیاد گرونه .
    اسلیم 9504 هم که گیر میاد خیلی گرونه .
    بقیه مدلها هم فعلا -- نمیشن
    ==> از نظر اقتصادی خرید پلی استیشن به صرفه تر به نظر میاد .
    اما اگه شرایط بازار دوباره عادی شد شما همون 360 بخر در کل بهتره (این خط آخر نظر شخصی بود)

7. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام
    1_ این ابدیت جدیده؟d:2.012625.0-k:2.0.12625
    2_اگه کنسول به حالت اورج برگرده دیگه ابدیت سخت افزاری نیاز نیست؟
    Last edited by ariaei_tabar; 14-06-2011 at 22:44.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من میتونم به شما،یه مدرک خیلی معتبر بدم که هیچوقت شما اگر کار خیلی خاصی رو نکنید و با سیاست های کلان مایکروسافت درگیر نشید،بن نمیشید. من اینو از خودم نمیگم،از major nelson میگم،طبق ایمیل ماه پیشی که به من داد،به من تنها نه،به همه ی ساپورتر های لایو،دیگه کسی بن نمیشه،یعنی مایکروسافت دیگه اصلا دنبال شناسایی نیست،ولی اگر،کسی بیاد با آپدیت جدید،و فرض ریختن lt+ ، بازیهایی مثل mw2 یا هر کدوم که قبلا هم ap.25 بودن رو اجرا کنه و اجرا نشه،100% فلگ=> بن.....
    و اگر هم شکی دارید در حرف های من،میتونید از آرشیو Inside xbox ،منو پیدا کنید که در سال 2010،به عنوان نماینده و ساپورتر فارسی زبان live اعلام شدم....
    (Noble SOT)
    عزیزم این قسمت Bolt شده رو یکم بیشتر توضیح بده من متوجه نمیشم !

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیزم این قسمت Bolt شده رو یکم بیشتر توضیح بده من متوجه نمیشم !
    خب،همه میدونیم که با آپدیت اخیر لایو، میتونیم برای بازی در محیط لایو Lt+ رو دوباره بریزیم،که البته باید Key رو میداشتیم که حالا اگر هم نداشته باشیم با ورژن جدید Jungle F حله قضیه،اما با ریختن lt+ روی آپدیت جدید، بازیهایی که قبلا هم AP 2.5 ساپورت میکردن،قابل اجرا نیستن...مثل MW2,COD:BO,Halo : Reach و..... که امید هست و به احتمال زیاد با lt 1.9 حل میشه قضیه،وقتی شما lt+ ریخته باشید و به لایو برید با آپدیت جدید،اگر مثلا mw2 رو بزارید دیسک کپی رو،شما 100% شناسایی میشید،مثل قبلا نیست که مثلا اگر سریع ریستارت کنید بگید شناسایی نشدم،سریعا شناسایی میشید این دفعه...البته بازیهای دیگه هم امکان شناسایی شدن دارن،ولی خیلی کمتر...اتفاق بدی که میفته اینه که درباره lt 1.9 گفته نشده که آیا مثل lt+ که برای آپدیت قبلی safe بود،برای این آپدیت هم safe هست یا نه....
    بهترین کار برای بازی ها یی که نمیشه اجرا کرد،خرید اونا از market place خود لایو هست،بازیها معمولا پس از 1-2 ماه از عرضه توی حراج قرار میگیرن و میتونید با کارت اعتباری و یا به همون میزان با پوینت بخرید....که خیلی به صرفه تر از خرید دیسک اوریج برای ایرانیان مقیم ایران هستش....

11. 4 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون دوستان واقعا کمک کردین
    پس PS3 میخرم
    آخه بازیش رومیشه یه هارد بدی بریزن روش یا نهیتا کنسول رو میبری تا بازی رو بدن به خوردش گمونم هربازی 2 تومن
    پس قیمت بازیش هم فرقی نمیکنه و کنسول بهتر یعنی قویتری هم صاب میشی
    بازی های ps3 انحصاری هاش 80% فضایی و تخیلی هستند که با روحیه بعضی افراد از جمله خودم سازگار نیست + کینکت آینده روشنتری نسبت به move داره الانم داره براش بازی gost recon . forzamotor و ...
    میاد رو تصمیمت تجدید نظر کن عزیزم

13. 3 کاربر از phoenix_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم شما مطنشو نخوندی درست .
    نوشته : LT 1.9 بنکیو و لایتون های فت .
    حالا از c4 بعید نیست زیاد گیج می زنه و خنگ بازی در میاره

داداش من کلاً یک خط هم نمیشه . چیز مبهمی هم فکر نمی کنم داشته باشه. کجاشو درست نخوندم. لطفاً واضح تر بگو .

[2011-06-14 09:24AM UTC] #c4e <c4eva> LT 1.9 for Sammy,Benq and Phat Liteon released within 24 hours!

دقیقاً نوشته LT 1.9 برای Benq و Lite-on مدل فت 24 ساعت دیگه میاد. اسلیم توش نمیبینم. شما میبینی بگو

بازی های ps3 انحصاری هاش 80% فضایی و تخیلی هستند که با روحیه بعضی افراد از جمله خودم سازگار نیست + کینکت آینده روشنتری نسبت به move داره الانم داره براش بازی gost recon . forzamotor و ...
    میاد رو تصمیمت تجدید نظر کن عزیزم

در اینکه Xbox فعلاً بهتر از PS3 هست منم موافقم. خودم تازه PS3 رو فروختم و Kinect و Xbox گرفتم. اما این که 80% تخیلی و فصایی هست تو کلم نمیره.

god of war
    metal gear
    heavently sword
    uncharted 1 , 2
    و کلی تا بازی دیگه که خودمم بازی نکردم هنوز. Uncharted یکی از بهترین بازی هایی بود که تاحالا بازی کردم.
    گرافیکش واقعاً زیبا بود.

PS3 هر مشکلی داشته باشه بازی های انحصاریش واقعاً زیباست اکثراً

15. 5 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

جووووون . یعنی کمتر 24 ساعت دیگه میاد ؟ یعنی لینک دانلودش هست ؟ میشه با روش لحیم انجام داد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •