اين نظر شخصي منه؛اون سالانه ها بيشتر براي مصارف هوشند سازي خوبه و با صرفه هستند.شايد ايرانسل نظرش همين باشه و بيشتر تبليغاتش هم هوشمند سازي وسايل هستش.
7cEram
اين نظر شخصي منه؛اون سالانه ها بيشتر براي مصارف هوشند سازي خوبه و با صرفه هستند.شايد ايرانسل نظرش همين باشه و بيشتر تبليغاتش هم هوشمند سازي وسايل هستش.
7cEram
برای من مهم اینه که قیمت هر گیگ پایین باشه محدودیت زمانیش مهم نیست دو ماه باشه یا شش ماه
دقیقا
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
بسته باید یا از نظر حجم نامحدود باشه و یا از نظر زمان
ولی اینا هم حجم رو محدود کردن هم زمانش رو که روز به روز هم دارن هردوش رو کمتر میکنن این کار کاملا غیر منصفانست
مثل اینه که به شما یه گونی برنج با قیمت یه گونی بدن بگن ظرف یه هفته باید تنهایی همشو بخوری وگرنه باقیشو ازت میگیریم
بعد میگن اگه نمیخوای یک کیلو برنج بهت میدیم واسه یک سال پول یک سالشو هم ازت میگیریم
فقط دو گروه بدردشون میخوره اول اونایی که در یک هفته همه برنجا رو میخورن که همه اینجور نیستن
و اونایی که اصلا برنج دوس ندارن و سالی یک کیلو هم نمیخورن
و اون اکثریت که برنج رو متناسب میخورن باید این وسط چیکار کنن؟؟
این چه سیاست های قیمت گذاری هست که توی دنیا راه افتاده باید طوری تنظیم بشه که هرکس هرچقدر لازم داره بخره و هرچی حجم بیشتری بخره تخفیف بیشتری بگیره
مثل اینکه شما وقتی میری عمده فروشی طرف که نمیاد بگه نه یا باید دو کارتن ببری یا 100 کارتن، میگه هرچقدر بیشتر ببری تخفیف بیشتری میگیری
ولی شرکتایی مثل ایرانسل فقط میخوان با ترفند های قیمت گذاری بیشتر جیب کاربرا رو خالی کنن هدف فقط همینه
در کل تعرفه گذاری اینترنت در کشور مسخره هستش از اینترنت همراه بگیر تا تی دی اس ال..ما هیچ کجای دنیا اینترنت ای دی اس ال حجمی نداریم...مشکل ایرانسل نیست مشکل بالاتر از ایرانسله
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
تعرفه هاش با هم نمیخونه تعداد ماه با مقدار حجم ضمن اینکه بقول دوستان قیمت حجم گرونه
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
الان شما 4 تا پیج بازی کنی و ویدیو استریم کنی کلی حجم می بره
کسی میدونه برای حسابهای چند کاربره میشه هر بسته ای رو خرید یا محدودیت داره؟
محدودیت داره فقط بسته های خاص که بهترینش قبلا ماهی 20 گیگ 50 تومن بود
با توجه به خبر منتشر شده از راه اندازی سرویس تی دی ال تی ایی مبین نت تاپیک زیر ایجاد شد.
اطلاعات خودتان را به اشتراک بگذارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)