تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2458 از 2605 اولاول ... 14581958235824082448245424552456245724582459246024612462246825082558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,571 به 24,580 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پنل کاربری در این بخش کلا ترافیک رو بصورت بین الملل نمایش میده ربطی به نحوه پرداخت هم نداره زمان خرید هم همینه شما ماهانه هشتاد گیگ بین الملل خریدید الان هم همونو داره نمایش میده. فقط اگر پیش پرداخت بودید اینجا بجای هشتاد گیگ کل ترافیک یکساله یعنی 960 گیگ رو نمایش میداد

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
    من پیش پرداخت دارم و تازه هم تمدید کردم. همون ترافیک بین الملل ماهیانه رو نشون میده و نه سالانه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من پیش پرداخت دارم و تازه هم تمدید کردم. همون ترافیک بین الملل ماهیانه رو نشون میده و نه سالانه.
    شما چه طرحی گرفتید؟ اونچه ما گفتیم برای کمپین ماندگار بود برای من که کل 960 گیگ یکسال رو نشون میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطع بدلیل بدهی
    مشتری گرامی باسلام و احترام
    درصورتیکه سرویس اینترنت سرویس شما بدلیل بدهی قطع شده، می‌توانید با مراجعه به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا تماس با شماره تلفن ۲۰۰۰، از میزان بدهی سرویس، مطلع و نسبت به پرداخت آن، اقدام کنید، در صورت پرداخت از این درگاه‌ها، اینترنت شما در اسرع وقت و بدون نیاز به تماس با همکاران ما، وصل می‌شود.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    این سرویس کمپین ماندگار اقتصادی حذف شده ؟
    بعد من سرویسم دو روز قطع بود کامل و چراغای Adsl م خاموش بود دیروز وصل شد زده قطع به علت ابونمان ! این چیه دیگه ؟تلفنم وصله و مشکلی نداره
    Last edited by Greedy; 12-06-2020 at 15:09.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دیشب از حدود ساعت نه اینترنت ما قطع شد تا صبح. بعد از اون خوشبختانه اون سایتی که برای دانلود نیم بها روش اعتراض داشتم(دوستی‌ها) ظاهرا درست شده و امروز هرچه دانلود می‌کنم رو داخلی حساب میکنه.

داره خودمونی میشه aalarma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

شماها هم حجم دزدی دارید؟
    7روزه اینترنت گرفتم تو ریز مصرف حتی زده 15گیگ مصرفی 20 گیگ کم ردن عوضیا

بکجا شکایت کنم؟

7. این کاربر از aalarma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام. یعنی چی؟
    شما باید تو بخش ریز مصرف جمع کل اینترنت مصرفی عددی که نشان میده تقسیم بر ۱۰۲۴ بکنید که حجم مصرفی شما از مگابایت به گیگابایت تبدیل بشه و عدد بدست آمده رو شما از حجم کل اینترنت داخلی که بهتون میدن (مثلا ۸۰ گیگ بین الملل یا ۳۲۰ گیگ داخلی .) کم کنید. عدد بدست آمده باید برابر با حج باقیمانده نشان داده شده در صفحه اصلی پنل کاربری (اون دایره آبی) باشه.
    با اسکرین شات نشان دهید چه اتفاقی افتاده.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

9. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aalarma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام. یعنی چی؟
    شما باید تو بخش ریز مصرف جمع کل اینترنت مصرفی عددی که نشان میده تقسیم بر ۱۰۲۴ بکنید که حجم مصرفی شما از مگابایت به گیگابایت تبدیل بشه و عدد بدست آمده رو شما از حجم کل اینترنت داخلی که بهتون میدن (مثلا ۸۰ گیگ بین الملل یا ۳۲۰ گیگ داخلی .) کم کنید. عدد بدست آمده باید برابر با حج باقیمانده نشان داده شده در صفحه اصلی پنل کاربری (اون دایره آبی) باشه.
    با اسکرین شات نشان دهید چه اتفاقی افتاده.

سلام
    کلا یهفته است اینترنت گرفتم و حدود 15 گیگ جمع اون ریز مصرفه که پایین اورده تو نمودارا
    ولی اون دایره ترافیک رو نگاه کنید 20 گیگ کم شده

اینم ریز مصرف

Last edited by aalarma; 14-06-2020 at 11:18.

11. این کاربر از aalarma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

برای منم میشه گاهی خیلی کم ، یا روشن خاموش کردن مودم درست میشه ، فکر کنم مشکل از آیپی باشه
    نه بابا اینها یک کاری کردن وقتی ترافیک خطت کم میشه و کمتر با اینترنت کار میکنی سرعتت رو کم میکنن بجای اینکه بستر رو تقویت کنن و سرعت رو بالا ببرن تا یوزر جدید بگیرن یک برنامه نصب کردن هر کسی از اینترنتش کمتر استفاده کنه سرعتش رو کم میکنن تا بقیه استفاده کنن
    این سیستم از قدیم بوده ولی اینقدر پیشرفته نبوده که در لحظه که داری کار میکنی سرعتت کم بشه.
    du meter نصب کنید چندین بار این مسئله رو چک کنید بعد یک شکایت توی 195 ثبت کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بله دیدم درست میگید مشکل مشابه شما رو من هم داشتم. روش های شکایت هم در پست های من ببینید نوشتم. بهترینش هم اول شکایت به بازرسی مخابرات هست بعد ۱۹۵.
    شما توجه داشته باشید برای اینکه دقیق چک کنید حجم مصرفیتون در بخش ریز مصرف حتما مودم رو خاموش کنید مثلا ۱۰ دقیقه بعد روشن کنید تا ترافیک مصرفی به صورت آنلاین تا زمان خاموش کردن مودم نشان داده شود و رکورد آن ثبت شود.
    اگر همچنان این اختلاف وجود داشت. اسکرین شات از این بخش ها بگیرید تو یک سایت آپلود کنید و لینک اسکرین شات های آپلود شده رو برای شکایت در سایت هایی که قبلا گفتم قرار دهید اینجوری مستند حرف زدید و نمیتونند بامبول در بیارن.

14. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •