دوست عزیز اگر شما دانشجو یا فارغ تحصیل ارشد هستین برید صاایران و برای گرفتن پروژه اقدام نمایید--البته گرفتن پروژه بستگی به داشتن طرح در سازمان مربوطه میباشد با توجه به رشته برق بهترین سازمان صاایران است
دوست عزیز اگر شما دانشجو یا فارغ تحصیل ارشد هستین برید صاایران و برای گرفتن پروژه اقدام نمایید--البته گرفتن پروژه بستگی به داشتن طرح در سازمان مربوطه میباشد با توجه به رشته برق بهترین سازمان صاایران است
بچه ها کسی نمیدونه حقوق سرباز متاهل امریه چقدره؟ و اینکه تو آموزشی به متاهل ها چند روز در هفته مرخصی میدن؟
110-120 تومن
زیاد دقیق نیست اینقدر کسورات چرت پرت داره اما همین محدوده است.
توی اموزشی هم مرخصی برای همه یکسانِ ساعتی میدن اما چند روز که نمیدن بجز میان دوره اینا
بستگی به مرکز اموزش هم داره شما خیلی کلی پرسیدی
فک نکنم کسی جواب این سوال رو بدونه ولی بازم می پرسم!
من سال 90 خدمتم تموم شده!
اگه الان دفترچه پر کنم و بفرستم چه جوابی برام میاد>؟
خیلی دوست داشتم ناجا خدمت کنم ولی افتادم نیرو زمینی آجا!
حاضرم یه بار دیگه خدمت کنم ولی در ناجا!![]()
اینایی که میگم تو سایت هم هست ولی چون میگی متوجه نشدی بازم میگم: کلا دو جور میشه بوسیله پروژه از خدمت کم کرد: یکی اینکه از طریق بنیاد نخبگان ریاست جمهوری و یکی هم بنیاد نخبگان نیروهای مسلح. تو حالت اول کل خدمتت میپره ولی برای اینکه به نهادهای نظامی معرفی بشی باید یه سری شرایط معدل و مقاله و اینها داشته باشی (اطالاعات بیشتر تو سایت بنیاد نخبگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). اگر شرایط رو نداری میتونی از طریق بنیاد نخبگان نیروهای مسلح استفاده کنی که بهت پروژه میدن و معادلش از خدمتت کم میشه. رروش کار هم اینه که میری به آدرس بنیاد نخبگان ن.مسلح ، اونجا روی دیوار آدرس و شماره سی چهل تا مرکز نظامی هست که پروژه بهت میدن. آدرس ها رو یادداشت میکنی میری به تک تک اون ها سر میزنی ببینی واست پروژه دارن یا نه! اگه هر کدوم نشد میری بعدی تا بالاخره پیدا بشه. بعدش پروپوزال میدی و تصویب موضوع و انجام و اتمام کار. ظاهرا تا 2 تا پروژه راه داره تا سقف هر کدوم نه ماه. البته اخیرا یکی از این سدارها گفته شما در هر صورت باید یک سال خدمت کنی. یعنی عملا تا سقف 9 ماه فعلی و از سال بعد تا سقف 12 ماه میتونی کسری بگیری. اگه هم خیلی تخصص شاخی داری شاید بتونی بهشون پیشنهاد موضوع بدی اگه خودشون پیشنهاد نداشتن. انشالا موفق باشی!
خوب فکر نکنم اصلا بشه مدارکتو ثبت کنی چون تو سیستم زده اتمام خدمت. ولی اگه خیلی دوست داری من حاضرم جامو بدم به شما. یه چهار راه یا کلانتری یونیک هم واست ردیف میکنم بری حال کنی
![]()
حدس می زنم که سریع تو سیستم مشخص شه که وضعیت پایان خدمت هست!
بازم خدا رو شکر که این طرح پلیس افتخاری پیش اومد و یه مقدار عطشم بر طرف میشه! و گرنه حاضر بودم جای شما یه مقدار خدمت کنم!
ولی خداییش خدمت تو پادگان واقعا اشک آدم در میاد،غروباش که دیوونه کننده بود!روزهای تعطیل که مرخصی نداشتیم هم که همش بیگاری و نظافت و نگهبانی حسابی!
باز کلانتری یه تنوع خدمت داره ولی تو پادگان این خبرا نیست و همش باید سرباز و درجه دار و افسر ببینی!![]()
یکی دیشب به شوخی بهم گفت تو از خدمت خوشت میاد چنان بهم برخورد که نگو! آخه مگه میشه آدم از خدمت خوشش بیاد. تازه من میخواستم تعجیل بزنم برای آبان ماه چون بهم گفتن احتمالش هست بیفتی نیروی انتظامی بی خیال شدم و گذاشتم واسه دی ماه که همون ارتش بیفتم. البته چون شهرمون ارتش نداره شهر خودمون نمیفتم ولی باز بهتر از اینه که بیفتم کلانتری! خدا نصیب هیشکی نکنه
ارتش بدیش یکنواختی و روزمرگی هست که دچارش می شید!
بازدیدهای خیلی پر دردسری داره که با تجهیزاتی که باید همراه داشته باشید سخت تر هم میشه!
ندیدن شهر و مردم هم یکی دیگه از بدیهاش هست!
به علت زیاد بودن سرباز کنترل کمتری وجود داره بعد از ساعت اداری و آمار فساد و جرم بیشتره چون همه چی دست خود سربازا هستش در این تایمها!
دوستان من دفترچمو آبان ماه پست کنم کی اعزام میشم به نظرتون تو 21 ماه میافتم ؟
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)