بله قیمتها بشدت افزایش پیدا کرده با کاهش زمان مصرف![]()
بله قیمتها بشدت افزایش پیدا کرده با کاهش زمان مصرف![]()
سلام.
آقا الان من یه بسته 1ساله دارم. و تا سال دیگه این موقع اعتبار داره.
میتونم بسته ساعتی بگیرم ؟
اگر بسته ساعتی بگیرم چه اتفاقی میافته واسه بسته یکسالم ؟
با تشکر.
اونجوريم كه شما مبگي نيست شايد واسه يه سري افراد كه مصرف كمي دارند حرف شما تا خدي درست باشه اما واسه افرادي كه مصرف بالاتري دارند فرقي نداره
مثلا خود من بسته ١٠٠ كيگ براي ٢-٣ ماهم هست
براي همين فرقي نميكنه يكساله باشه يا ٦ ماهه
حجم مهمتر از زمان هست براي بعضي افراد
دقيقا منم هم يك ساله ١٠٠ گيگ رو سه مرتبه خريدم و بيشتر از ٦ماه دوام نياورده و البته اين بسته آخري رو چند روز پيش تميد كردم و هنوز استفاده نشده و رزرو شده.در كل مصرف واقعا بالاست
7cEram
سلام.
آقا الان من یه بسته 1ساله دارم. و تا سال دیگه این موقع اعتبار داره.
میتونم بسته ساعتی بگیرم ؟
اگر بسته ساعتی بگیرم چه اتفاقی میافته واسه بسته یکسالم ؟
با تشکر.
چه خبرهمصرف ما-ها کم نیست و معمولیه اما مصرف شما-ها زیاده و فکر میکنم در اقلیت باشید
![]()
والا ديگه اقليت اكثريت بايد يه امار رسمي گير اوررد ولي در كل منظورم اين بود قضيه به اون شوري كه گفتن نيست
اين الان مصرف من به تاريخ نگاه كنين
![]()
بله . میشه . در ساعات تعیین شده از بسته کوتاه مدت تر استفاده میشه اگه حجم یا زمانش گذشت از بسته بلند مدت .
همه نوع بسته ای رو هم میتونین همزمان داشته باشین . شبانه - 6 تا 12صبح و ...
توجه مهم : بسته شبانه نامحدود ، محدودیت 20 گیگ برای هر ساعت داره .
کاری به مصرف عادی و غیر عادی ندارم
اما ایرانسل الان همه یوزرها رو مجبور کرده توی شش ماه بسته 150 تومنی خرید کنند ( از لحاظ مقرون به صرفه بودن ) در حالی که قبلا برای شش ماه نهایت دو تا شصت تومنی می گرفت یا با همون سی گیگ شش ماه سر می کرد.
از نظر من حداقل 60 درصد کسانی که بسته شش ماه سی گیگ رو می گرفتن ناراضین. یکیش خودم. من از وقتی ایرانسل این بسته رو گذاشت فقط اینو خریدم
جالبه همون بسته یک ساله رو آورد گذاشت توی شش ماهه با همون قیمت
حالا بسته شش ماهه که زمانش کمتره شده 100 گیگ ولی یکسال که زمان ببشتریه 48 گیگ داره واقعا خنده آوره این حرکتا
کجای دنیا زمان رو که میبر بالا حجم رو کمتر میکنن
مهم: مثل اینکه اختلافات و درگیری های شدیدی بین مدیران ایرانسل سر قضیه قیمت گزاری بوجود اومده یکی دو سال پیش هم همین درگیری ها بود
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)