واقعا باید برای ایرانسل و این مملکت متاسف بود که اینطوری انجصار را اول به دست میگیره و بعد به این صورت قیمتها را بالا میبره . کسی که مودم ایرانسل داره مجبوره فقط از همین بسته ها استفاده کنه . بقیه اپراتورها ها هم به درد نمیخوره .
واقعا باید برای ایرانسل و این مملکت متاسف بود که اینطوری انجصار را اول به دست میگیره و بعد به این صورت قیمتها را بالا میبره . کسی که مودم ایرانسل داره مجبوره فقط از همین بسته ها استفاده کنه . بقیه اپراتورها ها هم به درد نمیخوره .
اگر برایtd-lte میفرمایید که سیم کارتشو بدون مودم نمیدن.
آخه چه ربطی به اون داره. قیمتها رو مگه تغییر داده. هم بسته 30 گیگ مونده هم 100 گیگ
همون 30 گیگ 60 تومن همچنان هست اما گذاشته 2 ماهه برای اینکه یوزرها بیشتر مصرف کنند و زودتر بسته رو تموم کنند و بیشتر پول بدن. نکتش فقط همینه بیشتر مصرف کنید و بیشتر پول بدید.
به هیچ بنی بشری هم ربط نداره
برا من داره بستههای 6 تا 12 صبح رو از 5 تا 11 حساب میکنه، دیروز هم از 11 به بعد کلی مصرف کردم که از بستهی عادی کم کرد حجمشو، چیکار کنم که ساعتشون آپدیت شه؟
سلام
۷۲ گیگ هم اضافه کرده
۱۵۰ هزار تومان !
جوری برنامه ریزی کردند کسانی که قبلا ۳۰ گیگی میخریدن الا مجبور بشن بین ۷۲ گیگ یا ۱۰۰ گیگ خریداری کنند
30 گیگ 6 ماهه و صد گیگ سک ساله هم از پنل دائمی حذف شد
بسته یک ساله پرحجم اضافه نکرده . مثلا اگه یه بسته 200 گیگ300 تومن یه ساله رو اضافه کنه عالی میشه
سلام،آنتن تقویت کننده برای مودم e3372 چه چیزی هست فقط با قیمت مناسب!داخل هر سایت رفتم قیمتاش بالای 100 بودن!
داخل یه سایتی هم رفتم نوشته بود ساخت آنتن تقویت کننده،گفتم شاید برای شماهم جالب باشه
![]()
لطفا تجربه خودتان را با مقایسه سیگنال بدون آنتن و با آنتن در تاپیک جامع آنتن بیشتر توضیح دهید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)