از کجا باید انتخاب کنم؟ هرچی طرح هست که زده پیش پرداخت! الان پیش پرداخت دارم که تا پایانش 5 روز مونده؛ خودکار به پس پرداخت تبدیل نمیشه که؟!
اگر در پیش پرداخت ترافیک باقی بمونه و بین دوره مثلا دوماه وقفه بیافته باز هم ترافیک به دوره کنونی منتقل میشه؟
از کجا باید انتخاب کنم؟ هرچی طرح هست که زده پیش پرداخت! الان پیش پرداخت دارم که تا پایانش 5 روز مونده؛ خودکار به پس پرداخت تبدیل نمیشه که؟!
اگر در پیش پرداخت ترافیک باقی بمونه و بین دوره مثلا دوماه وقفه بیافته باز هم ترافیک به دوره کنونی منتقل میشه؟
لطفا حذف شود
Last edited by aalarma; 06-06-2020 at 08:04.
دوستان کمپین ماندگار 80 گیگ ماهانه رو داره اینجوری حجمشو نشون میده
مگه نباید 320 بزنه؟ ضربدر 4
![]()
Last edited by aalarma; 06-06-2020 at 07:35.
سلام. درست میفرمایید . برای من هم تقریبا همچین مشکلی پیش اومده به نوعی دیگه ولی بعد ۲ هفته هنوز حل نشده.
اینها سیستم هاشون مشکل داره.
۱. زنگ بزنید ۲۰۲۰ بگید تیکت باتون ثبت کنند.
۲. تو پنل کاربری خودتون بخش پشتیبانی درخواست ثبت کنید همین اسکرین شات هم بزارید.
۳.سایت ۱۹۵ برید شکایت ثبت کنید با همین اسکرین شات.
۴.به ۲۰۲۱ زنگ بزنید بخش تماس با کارشناس موضوع رو بگید و شکایت ثبت کنید.
۵.سایت بازرسی مخابرات برید شکایت ثبت کنید و همین عکس رو با توضیحات بزارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین امروز این کارهارو انجام بدین. نگید حالا شاید خودش درست بشه و ....
فقط باید شکایت کنید تعداد شکایات بالابره میشه کاری کرد.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Last edited by hamed_korn; 06-06-2020 at 08:34.
اینکه پیش یا پس پرداخت رو از کجا انتخاب کنید در مراحل پرداخت یعنی سرویس رو که انتخاب کردید بخواهید خرید کنید موقع صدور فاکتور میشه انتخاب کرد یا موقع خرید از پشتیبانی هم میتونید بخواهید بگید این سرویس رو پس پرداخت میخوام. انتقال ترافیک وقتی میگیم منظور بین ماه های همون دوره هست وگرنه بین دوتا سرویس که انجام نمیشه یعنی شما پیش پرداخت هم که باشید مثلا سه ماهه باشه اگه سه ماه تموم بشه و حجم اضاف بیارید سوخت میشه و به سرویس بعدی که میخرید منتقل نمیشه حتی اگر بینش وقفه هم نباشه.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
من سرویس 40 گیگ ماهیانه پیش پرداخت دارم. واسه منم 40 گیگ نشون میده و اگه ه ه ه از سرویس داخل استفاده کنم خودش یک-چهارم کم میکنه.
ترافیک اصلی یا همون ترافیک بین الملل رو نشون میده. این مهمتره و نه اون 320.
مثلا ۴۰ گیگ بین الملل دارید تو بخش بالایی دایره.
شما ۱ گیگ داخلی مصرف کنید حجم باقیمانده چی نشون میده؟
۳۹.۷۵ گیگ؟
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
اگه پیش پرداخت هستی کاملا درست زده
برای پس پرداخت ها نمایش به این صورته که 4 برابر میزنه و 4 برابر هم کم می کنه که میشه 320
در صورتی که برای پیش پرداخت ها این طور نیست
منم پس پرداختم همینجوری میزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)