سلام
من سرعت 2 مگابایت دارم. الان شبانه رو علاوه بر محدود کردن حجم آوردن روی 250 تا. میگه این استاندارد تعرفه است. میگه 2000 را تقسیم بر 8 کن. آیا این درست است؟ اگر نه من چه طور باید حرفمو ثابت کنم؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
من سرعت 2 مگابایت دارم. الان شبانه رو علاوه بر محدود کردن حجم آوردن روی 250 تا. میگه این استاندارد تعرفه است. میگه 2000 را تقسیم بر 8 کن. آیا این درست است؟ اگر نه من چه طور باید حرفمو ثابت کنم؟
سلام دوست عزیز ، سرعت سرویس شما 2 مگابیت هست و 1024* 2 = 2048 میشه و اگه اون رو هم بر 8 تقسیم کنیم میشه 256 که همون 250 میشه و کاملا درسته و نیازی هم به پیگیری نیست . قبلنا شرکتا برای جمع کردن مشتری محدودیت خاصی برای دانلود رایگان نمیزاشتن ولی تو این چند وقته قضیه کاملا بر عکس شده و دارن برای برقراری محدودیت رقابت میکنن !!!!
اقا من این اسیاتک رو دیدم ولی برا دانلود شبانش یه دری وری هایی در مورد نیم بها و ... نوشته بود که در قیاس با اینترنت مخابرات خیلی گرونتر هست.
اینم لینک تعرفش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست جواب بقیه این سوالات رو بده ؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این شبانه همارا شبی چقدر میشه برداشت کرد!؟ الا سرویسم رو نار هست می خوام برم طرف این نامحدود 384 یا این 512 شبانه!!
414 گیگ دانلود در ماه
من اگه تو اروپا بودم چقدر دانلود میکردم![]()
Last edited by farshidnaji; 20-02-2016 at 05:03.
بهترین سوریس واسه دانلود الان فور جی ایرانسله
100 گیگ 170هزار تومن
هر گیگ میشه 1700 تومن
سرعتش هم که 4-5 مگ میده
گور بابای مخابرات
پس من که هر ماه 400 گیگ دانلود دارم باید 680 هزار تومن پول به ایرانسل بدم ؟!
![]()
Last edited by farshidnaji; 20-02-2016 at 14:45.
نکته ای که هست اینه که یه سری دوستان از دانلود درآمد دارند یعنی یه پولی از ملت میگرن فایل های حجیمشون رو دانلود میکنند. بعد انتظار دارند ماهی 12تومن هزینه اشتراک اینترنت بدن و بتونند که 2ترابایت هم دانلود کنند!
مگه مصرف شخصی یک آدم چقدر میتونه باشه؟؟؟؟
دوستان مخابرات 2020 دانلود شبانه رایگانشو محدود کرده، حالا چن تا سوال داشتم لطفا دوستان پاسخ بدن.
1- ایا هنوز شرکتی هست که دانلود شبانه نامحدود داشته باشه ؟؟
2-کسی روشی برای کم نکردن حجم و دور زدن ترافیک میدونه ؟
3- از دوستان کسانی هستند که با برنامه netcut کار کرده باشند و موفق به دور زدن شده باشن؟
4- روشی یا ترفندی برای هنگ کردن شمارنده ترافیک میدونید که حداقل بعضی وقت ها کار کنه ؟
جواب کامل با توضیح میخوام .
دوستان در ضمن بعد از محدود شدن دانلود شبانه یک بار دیگه سرعت دانلود من نصف شده و رسیده به 100 کیلو بایت ، ایا برا همه نصف شده سرعت دانلود؟؟؟
لطفا لینک شکایت مستقیم تو وزارت ارتباطات رادیویی رو هم برام بذارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)