تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2455 از 4105 اولاول ... 1455195523552405244524512452245324542455245624572458245924652505255529553455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,541 به 24,550 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ببین دنبال این چیزا نباش، اگه میخوایی بری خدمت برو با این چیزا خودتو درگیر نکن.

من خودم هر راهی رو بگی رفتم تا یه جوری بپیچونم ولی نشد! آخرش هم رفتم پروژه گرفتم 10 ماهی کسری گرفتم الانم دارم میرم.

شما هم ببین مشکل پزشکی نداری بتونی معاف بشی یا ارشد داری بیوفت دنبال پروژه، یا دنبال کسری بسیج هم باشی مثل اینکه زیاد سخت نیست 4 تا 6 ماه می تونی بگیری با پول! ولی من دنبال این کسری بسیج نرفتم چون بعدا بخایی از کشور خارج بشی تو ویزا دادن اذیتت می کنن. به نظر من 6 ماه ارزشش رو نداره
    کسایی که میرن سپاه واسه سربازی به هر نحو مثل امریه و... مشکل ویزا مخصوصا واسه ادامه تحصیل پیدا میکنند آمریکا که باید بیخیال بشن چون 100 درصد توی FBI chek رد میشن... واسه کشورهای دیگه هم مشکل دارن.... نمیدونم چکارکنم.... پروژه گرایش منم حداقل 1سال کارمیخواد.... سربازی لعنتی گلدن تایم همه رو میگیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

رفيق مرا تكاور مگه لشگرك نيست؟
    منم لشكر ٢٣ تكاور پرندك بودم اين چيزا كه ميگي خيلي اشناست واسم سال ٩١ بود يكي از پاسدارا با ژ٣ خودكشي كرد.

تبعيد گاهي بود لامصب طرف ٢٤ سال خدمت بود تازه ستوان ٣ شده بود

Sent from my iPhone using Tapatalk
    خدا پدرتو بیامرزه رفیق

لشکرک بوده از برج 8 سال 92 اومده پرندک

حالا کجا رفته به نظرت رفته تو خرابه 06 قدیم

ته پرندک

لشکر 23 که خیلی عالی هستش داداش اولین پادگان هستش

این الان بین کوه ها هستش ته جاده

اینایی که میگمتو این 1 سال اتفاق افتاده

خیلی جایه تخیلی هستش اصلا نمیتونی فکرشو بکنی

خداوکیلی با منطقه عملیاتی فرق نداره

اولین دوره کد لیسانسه هستش که برداشته این برج

خدا به بقیه رحم کنه برای ما که داره تموم میشه اما دیگه صفرش باز شد برای لیسانسه ها

معروف هستش به پادگان اجر ها

فقط سرباز اجر میبینی یارو خستس زیاد حرف بزنی همونجا دخلتو میاره

یک مشت نفهم

3. این کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسایی که میرن سپاه واسه سربازی به هر نحو مثل امریه و... مشکل ویزا مخصوصا واسه ادامه تحصیل پیدا میکنند آمریکا که باید بیخیال بشن چون 100 درصد توی FBI chek رد میشن... واسه کشورهای دیگه هم مشکل دارن.... نمیدونم چکارکنم.... پروژه گرایش منم حداقل 1سال کارمیخواد.... سربازی لعنتی گلدن تایم همه رو میگیره
    آره تو سپاه کلا مشکل برا ویزا ایجاد میشه. البته برا آمریکا زود کلیر می کنن ولی خوب 1-2 ماه حداقل الاف میشی تا ویزا بگیری و یه سفر اضافه هم برا سفارت میوفتی.

پروژه رو هم جدی بیوفتی دنبالش میشه یه کاری کرد. دیدم کسایی رو که ترجمه دادن و کسری گرفتن!! برا هم 100 صفحه ترجمه 1 ماه حدودا کسری میدن. شما یه 20-30 جا سر بزن برا پروژه. اینجوری هم نیست دیگه 1 سال وقت بخاد
    Last edited by cotgnx; 07-10-2014 at 23:06.

5. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آره تو سپاه کلا مشکل برا ویزا ایجاد میشه. البته برا آمریکا زود کلیر می کنن ولی خوب 1-2 ماه حداقل الاف میشی تا ویزا بگیری و یه سفر اضافه هم برا سفارت میوفتی.

پروژه رو هم جدی بیوفتی دنبالش میشه یه کاری کرد. دیدم کسایی رو که ترجمه دادن و کسری گرفتن!! برا هم 100 صفحه ترجمه 1 ماه حدودا کسری میدن. شما یه 20-30 جا سر بزن برا پروژه. اینجوری هم نیست دیگه 1 سال وقت بخاد
    20-30 جا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه 3 یا 4 مورد بگی؟ ادرسی شماره تلفنی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

20-30 جا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه 3 یا 4 مورد بگی؟ ادرسی شماره تلفنی؟
    ببین بنیاد نخبگان که تو اتوبان صیاد بالاتر از میدون سبلان هست رفتی؟

اونجا که میری یه بورد هست اسم 60 تا سازمان رو با آدرس و شماره تلفن و مسؤل مربوطه نوشتن. هر کدوم بری سر بزنی بالاخره یکیو پیدا می کنی که به کاره تو بخوره.

مثلا موردایی که به کاره من خورد یک مورد تو فروشگاه اتکا بود و یک مورد دانشگاه امام حسین.

منم همین رو میگم که از 60 مورد یک جا پیدا میشه که بتونی یه کاری بکنی.

اون بنیاد نخبگان هم نمیزارن موبایل ببری داخل وگرنه از لیستش یه عکس می گرفتم.

8. 3 کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فقط سرباز اجر میبینی یارو خستس زیاد حرف بزنی همونجا دخلتو میاره

یک مشت نفهم شهرستانی
    راستش ما هم با سربازای آجری خدمت کردیم و البته خسته بودند . با اینکه کم سن بودند و شب پست میدادن و روز بیگاری ، خیلیاشون بچه های با معرفتی بودن . یکی دوتاشون تو شرایط روحی بد خیلی کمک کردن بهم که با محیط سازگار بشم . عرب بودند و سواد درست و حسابی نداشتند ولی رفاقت حالیشون بود . خداییش مدیونم بهشون .
    آموزشی هم با بچه های تهران بودیم . اونا هم خیلی خوب بودند و با معرفت .
    داداش ، اینکه همه ی سربازای آجری یا شهرستانی ها رو نفهم خطاب کنی ، یخورده ای ( همچین یخورده !!) عادلانه نیست .

10. 10 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ببین بنیاد نخبگان که تو اتوبان صیاد بالاتر از میدون سبلان هست رفتی؟

اونجا که میری یه بورد هست اسم 60 تا سازمان رو با آدرس و شماره تلفن و مسؤل مربوطه نوشتن. هر کدوم بری سر بزنی بالاخره یکیو پیدا می کنی که به کاره تو بخوره.

مثلا موردایی که به کاره من خورد یک مورد تو فروشگاه اتکا بود و یک مورد دانشگاه امام حسین.

منم همین رو میگم که از 60 مورد یک جا پیدا میشه که بتونی یه کاری بکنی.

اون بنیاد نخبگان هم نمیزارن موبایل ببری داخل وگرنه از لیستش یه عکس می گرفتم.
    بنیاد نخبگان واسه پروژه باید معدل ارشدت باید بالای 16 باشه... واسه همین نرفتم.... شما عنوان تزی که گرفتی چی بود 10 ماه دادن؟معدلت چند بود؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بنیاد نخبگان واسه پروژه باید معدل ارشدت باید بالای 16 باشه... واسه همین نرفتم.... شما عنوان تزی که گرفتی چی بود 10 ماه دادن؟معدلت چند بود؟
    نه آقا اصلا ربطی نداره من معدلم هم پایینه 16 هست. پروزه مربوط به مدیریت منابع انسانی بود. در حد تز نبود. من 2 تا پروژه دادم. پروژه ای که در حد تز باشه 10 ماه به بالا کسری داره.

اونجا کسایی رو دیدم که 14 ماه هم کسری گرفته بودن.

13. 2 کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من سال 89 گروه 33 توپخانه بودم که پرندک بود اون زمان!
    واقعا شرایط خیلی بدی برای سربازا و درجه دارا اونجا حاکم بود و فقط برای افسر وظیفه ها خوب بودش!
    من روزی 12 ساعت کار اداری می کردم و 5 ساعت هم پست در روزای عادی و 8 ساعت در روزهای تعطیل و بقییش هم که بیگاری در آسایشگاه(از شنیدن اسمش تنم مور مور میشد) از هفت روز هفته،شش روز رو نگهبان بودم تازه من سرباز ستاد فرماندهی بودم اوضاع این بود.سربازایی که تو گردان ها یا پشتیبانی یا یگان خدمات بودند شرایط به مراتب بدتری داشتند
    فکرش هم که می کنم با خودم میگم چطور دووم آوردم اون مدت رو!؟
    انگار خدا اون زمان یه نیروی خاص و یه مقاومت ویژه در من گذاشته بود که از اون دوره وحشتناک عبور کردم

15. 2 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه آقا اصلا ربطی نداره من معدلم هم پایینه 16 هست. پروزه مربوط به مدیریت منابع انسانی بود. در حد تز نبود. من 2 تا پروژه دادم. پروژه ای که در حد تز باشه 10 ماه به بالا کسری داره.

اونجا کسایی رو دیدم که 14 ماه هم کسری گرفته بودن.
    ممنون از راهنمایی شما ... فقط یه سوال شما قبلآ مقاله ای در دوران ارشد ارائه کرده بودید ؟ داخلی بود یا خارجی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •