hotmailدارم منظورم اینه که ازxboxچجوری تغییر بدم؟یعنی با emailاصلا نمیشه؟
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
من با email میرفتم تو لایو چرخ میزدم
hotmailدارم منظورم اینه که ازxboxچجوری تغییر بدم؟یعنی با emailاصلا نمیشه؟
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
اگه فقط این بازی هنگ میکنه احتمالا مشکل از بازی هست . سعی کن یه بار دیگه بازی رو بریزی رو هارد شاید درست بشه !
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
تست کنم بهت میگم . واسه چی میخوای عوض کنی ؟hotmailدارم منظورم اینه که ازxboxچجوری تغییر بدم؟یعنی با emailاصلا نمیشه؟
چجوری از دشبرد عوض کنم errorمیده
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
خوب برای لایو بازی کردن که میخوام ثبت نام کنم همونpostal codeو...میخواد
شاید منظورت Gamertag هست ؟ نه ؟ همون اسم پروفایل XBL !
شما ثبته نامشو کامل کردی؟نه gamertagساختم ولی در ادامش همونارو میخواد بزنم
سلام.میشه بگید بنظر شما بهترین امولاتور برای ایکس باکس چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من این امولاتور ها رو دارم:
xenon
cxbox
Xbox 360 Emulator 3.0 PC XINPUTAplusVideo2Xbox
من همین دیشب واسه اولین بار رفتم لایو ، با چنین چیزایی که میگی برنخوردم ! شما برید به سایت live.com یه سرویس هاتمیل بسازید . برای zipcode می توانید مثلا از نام شهر California و کدپستی 92656 یا CA 92656 استفاده کنید ! میشه از مشکلت یه عکس بگیری اینجا بذاری تا کامل تر راهنماییت کنم !
Last edited by A.N.A.P; 14-06-2011 at 13:15.
thx.احتمال99%به خاطر اینکه من باemailمیرم حالا برم سایت لایو شاید درست شد اگه نشد عکسشو میزارم![]()
C4eva : LT 1.9 for Sammy,Benq and Phat Liteon released within 24 hours!
Last edited by parviz85; 14-06-2011 at 13:58.
مینویسه:
یعنی این دسک قابل خواندن نیستthis disc is unreadable
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)