اول امتحان کنید بعد اینجا بگید
بسته 100 گیگ برای من حذف نشده و امکان خرید در برنامه ایرانسل من وجود داره...سیم کارتم دائمی هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه آدم پریشان سایتشو به روز کرده . 100 گیگ رو به 6 ماهه ها اضافه کرده ، اشتباهی زده 100 مگپاک کردنی ها رو هم هنوز پاک نکرده
بسته 10 گیگ ماهانه هم شده 15 روزه
هدف ، مصرف گرایی و سود بیشتر بوده و بس . شاید در همین راستا یه بسته 300-200 گیگ با قیمت گزاف اضافه کنن
قبلا یه بار اینجا گفتم بسته 100 گیگ و 30 گیگ قیمتش با بسته های جدید (مثل 48 گیگ و 72 گیگ ) نمیخونهولی دوستان گفتن حذف نمیشه و فلان
Last edited by pic4you; 24-09-2016 at 20:40.
عرض ادب
سوال داشتم دوستان
طرحهای ساعتی شبانه ایرانسل (یک ساعت دو ساعت سه ساعت بین دو تا هشت صبح) میشه لطف کنید دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنند یک توضیحی بدن
ایا اینترنت داخل این ساعت فعال میشه ؟ بعد باید مثلا سه ساعت استفاده کنید قطع میشه و یا به چه صورت هست؟
و از اون مهم تر اینکه در کل میانگین چه قدر میشه داخل این ساعات دانلود کردم ؟
پیشاپیش ممنون
خوب امروز با پیگیری های فراوان مشکل بسته 6 ماه 100 گیگ رفع شد و این بسته را با کد دستوری از *555# خریداری و فعال کردم. =)
بسته 6 ماهه 30 گیگ به طور کلی از سایت ایرانسل هم حذف شد
من دیشب و امشب با مشکل عجیبی روبرو شدم.
از ساعت 10-11 دسترسی من به سرورهای خارجی قطع میشه و کلا میشه اینترانت !
سلام
بله.اینترنت داخل ساعت 2 تا 8 صبح هست.هر ساعتی که بسته رو بخری تا یک ساعت بعدش میتونی دانلود بکنی.یک ساعتش رو میدونم 10 گیگ میده.میگه نامحدود ولی بنا به قوانینی که وجود داره کلمه نامحدود فقط حرفه و باید اپراتور ها یه سقفی مشخص کنن که برا یه ساعتش 10 گیگه بقیشو نمیدونم.
میانگین هم نمیشه گفت چقدر میتونی دانلود کنی!چون هر منطقه یه سرعتی داره.نظر من اینه که برنامه ADM رو دان کن.هرچیزی میخوای دانلود کنی رو لیست کن توش و بزن همشو با هم برات دان کنه.
موفق باشی![]()
ااا نمیدونستم
ولی من الان این بسته رو دارم و اسفند تموم میشه
امیدوارم انشاالله اون موقع هم بشه خرید مجددش کرد![]()
من متعجبم
من توی اصفهان تو چند منطقه تست گرفتم دیدم سرعت +4G کمتر از 4G هست!!!
مگه نباید بیشتر باشه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)