25% دیگه پیچیده شد .
نمیشه دوست عزیز همینجوری نشسب تا حق آدمو بشکن بالا
یه گیگ یعنی باید بدن .. این قانون تو سایتشون هنوز هم نوشته شده
آیا این اشتراک جدید رزروه یا فعاله؟ اگر فعاله و ترافیک مجازتون 5 گیگ نیست حتما پیگیری کنید و نتیجشو رو هم اینجا اعلام کنید و اگر این یک گیگ رو اضافه نکنن از طریق سازمان مقررات قابل پیگیریه!
اما فکر کنم هنوز رزروه درسته$؟
بچه ها چند روز پیش که داشتم ترافیکم رو چک میکردم دیدم 1 گیگ و نیم خیلی ناگهانی کم شده!
زنگ زدم پشتیبانی گفتن تو یه بازه ای اشتباهی به ترافیک کاربرا اضافه کرده بودیم الان کم کردیم از همه :| برای شما هم کم شده؟سرویس من 128 هست.
خیر دوست عزیز همین امروز تمدید کردم .. ماه قبل 1 گیگ ریخته شده بود اما الان نریختن .. الانم با همین اشتراکی که امروز تمدید کردم دارم این پست رو مینویسم
متاسفانه این شرکت مثل سابق نیست .. با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن پارس آنلاین اشتباه کرده اون یه 25 درصد . این 25 درصد به آپلودتون اضافه میشه نه دانلود
حالا یکی آپلود نیاز نداشته باشه باید چیکار کنه ؟
Last edited by ganji_king; 22-08-2013 at 14:44.
از من سه گیگ کم کردن سرویس یه مگ دارم
چن بار زنگ زدم همینو گفتن![]()
اینکه میگن به آپلود اضافه میشه درسته و طبق قانون سازمان مقرراته و به طور طبیعی شما هم آپلود دارید اگر اینطوره باید توی قسمت گزارش مصرف شما ترافیک ارسالی رایگان هزار مگابایت ثبت بشه و تا یک گیگ آپلود شما رایگانه و از اون 4 گیگتون کم نمیشه و اگر احیانا آپلودتون از یک گیگ بیشتر بشه ( مثلا اگر اهل آپلود فیلم هستید یا سایت دارید) اونوقت اضافش از حجمتون کم میشه.
واقعا برای پارس متاسفم من بخشنامه سازمان مقررات رو فهمیدم اما اونا نفهمیدن یا خودشون رو به نفهمی زدن
من گزارش خودم رو چک کردم و توی عکس زیر هم معلومه که
توی تاریخ 27 مرداد از 11188.86 یک و نیم گیگی رو که بابت 25 درصد ( 6 گیگ) اضافه کرده بودن کم کردن که از اون 9645 مگ مونده بعدش اومدن به مقدار حجم دانلودم که 9645 مگ هست 25 درصد به قسمت ترافیک ارسالی رایگان قرارداد که میشه 2412 مگ اضافه کردن . اگر برای شما هم همین مساله پیش اومده کارشون قانونیه و درسته
البته من بگم قرار دادم 2گیگ سه ماهه هست ولی از قبل هم مونده بود که بهم اضافه کرده بودن
![]()
بچه ها این سرویس موقتی که بعد از پایان اشتراک میتونین فعال کنید قضیه اش چطوریه من امروز فعال کردم 1 گیگی که بهم داد رو استفاده کردم
بعد 2 مگ گرفتم بهم 2 گیگ داد گفتن 1 گیگ بدهی داشتی بدهیش نکنه به خاطر این سرویس موقت بود تازه 48 ساعت هم از سرویس کم کردن
فقط باید تاسف خود برای این شرکتا .. بیشتر کاربرا با دانلود سر و کار دارن نه آپلود .. اقلا اضافه نمیکنن سرعتا رو درست کنن مخصوصا شبانه .. اون بحث اشتراکی شبانه و همه برا دانلود میزارن و .. همه چرنده . اگه به دانلود باشه تو یه خطی که 8 نفر ازش استفاده میکنن قبل از ساعات شبانه اگه همه استفاده کنن هم سرعت خیلی پایین نمیاد .. اینا خودشون سرعتا رو محدود میکنن و به دروغ میگن همه برا دانلود میزارن و سرعتا میاد پایین و ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)