تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2454 از 4428 اولاول ... 1454195423542404244424502451245224532454245524562457245824642504255429543454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,531 به 24,540 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

25% دیگه پیچیده شد .

داره خودمونی میشه ganji_king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

نمیشه دوست عزیز همینجوری نشسب تا حق آدمو بشکن بالا
    یه گیگ یعنی باید بدن .. این قانون تو سایتشون هنوز هم نوشته شده

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من یک ماهه 4 گیگ 512 تمدید کردم اما چرا اون 25 درصدی که باید اضافه کنن به هر گیگ رو اضافه نکردن ؟
    با پشتیبانی تماس بگیرم؟
    آیا این اشتراک جدید رزروه یا فعاله؟ اگر فعاله و ترافیک مجازتون 5 گیگ نیست حتما پیگیری کنید و نتیجشو رو هم اینجا اعلام کنید و اگر این یک گیگ رو اضافه نکنن از طریق سازمان مقررات قابل پیگیریه!
    اما فکر کنم هنوز رزروه درسته$؟

داره خودمونی میشه mika90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

بچه ها چند روز پیش که داشتم ترافیکم رو چک میکردم دیدم 1 گیگ و نیم خیلی ناگهانی کم شده!
    زنگ زدم پشتیبانی گفتن تو یه بازه ای اشتباهی به ترافیک کاربرا اضافه کرده بودیم الان کم کردیم از همه :| برای شما هم کم شده؟سرویس من 128 هست.

5. این کاربر از mika90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آیا این اشتراک جدید رزروه یا فعاله؟ اگر فعاله و ترافیک مجازتون 5 گیگ نیست حتما پیگیری کنید و نتیجشو رو هم اینجا اعلام کنید و اگر این یک گیگ رو اضافه نکنن از طریق سازمان مقررات قابل پیگیریه!
    اما فکر کنم هنوز رزروه درسته$؟
    خیر دوست عزیز همین امروز تمدید کردم .. ماه قبل 1 گیگ ریخته شده بود اما الان نریختن .. الانم با همین اشتراکی که امروز تمدید کردم دارم این پست رو مینویسم
    متاسفانه این شرکت مثل سابق نیست .. با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن پارس آنلاین اشتباه کرده اون یه 25 درصد . این 25 درصد به آپلودتون اضافه میشه نه دانلود
    حالا یکی آپلود نیاز نداشته باشه باید چیکار کنه ؟
    Last edited by ganji_king; 22-08-2013 at 14:44.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها چند روز پیش که داشتم ترافیکم رو چک میکردم دیدم 1 گیگ و نیم خیلی ناگهانی کم شده!
    زنگ زدم پشتیبانی گفتن تو یه بازه ای اشتباهی به ترافیک کاربرا اضافه کرده بودیم الان کم کردیم از همه :| برای شما هم کم شده؟سرویس من 128 هست.
    از من سه گیگ کم کردن سرویس یه مگ دارم
    چن بار زنگ زدم همینو گفتن

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خیر دوست عزیز همین امروز تمدید کردم .. ماه قبل 1 گیگ ریخته شده بود اما الان نریختن .. الانم با همین اشتراکی که امروز تمدید کردم دارم این پست رو مینویسم
    متاسفانه این شرکت مثل سابق نیست .. با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن پارس آنلاین اشتباه کرده اون یه 25 درصد . این 25 درصد به آپلودتون اضافه میشه نه دانلود
    حالا یکی آپلود نیاز نداشته باشه باید چیکار کنه ؟
    اینکه میگن به آپلود اضافه میشه درسته و طبق قانون سازمان مقرراته و به طور طبیعی شما هم آپلود دارید اگر اینطوره باید توی قسمت گزارش مصرف شما ترافیک ارسالی رایگان هزار مگابایت ثبت بشه و تا یک گیگ آپلود شما رایگانه و از اون 4 گیگتون کم نمیشه و اگر احیانا آپلودتون از یک گیگ بیشتر بشه ( مثلا اگر اهل آپلود فیلم هستید یا سایت دارید) اونوقت اضافش از حجمتون کم میشه.
    واقعا برای پارس متاسفم من بخشنامه سازمان مقررات رو فهمیدم اما اونا نفهمیدن یا خودشون رو به نفهمی زدن

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من گزارش خودم رو چک کردم و توی عکس زیر هم معلومه که
    توی تاریخ 27 مرداد از 11188.86 یک و نیم گیگی رو که بابت 25 درصد ( 6 گیگ) اضافه کرده بودن کم کردن که از اون 9645 مگ مونده بعدش اومدن به مقدار حجم دانلودم که 9645 مگ هست 25 درصد به قسمت ترافیک ارسالی رایگان قرارداد که میشه 2412 مگ اضافه کردن . اگر برای شما هم همین مساله پیش اومده کارشون قانونیه و درسته
    البته من بگم قرار دادم 2گیگ سه ماهه هست ولی از قبل هم مونده بود که بهم اضافه کرده بودن

داره خودمونی میشه علی سبزقبایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها این سرویس موقتی که بعد از پایان اشتراک میتونین فعال کنید قضیه اش چطوریه من امروز فعال کردم 1 گیگی که بهم داد رو استفاده کردم

بعد 2 مگ گرفتم بهم 2 گیگ داد گفتن 1 گیگ بدهی داشتی بدهیش نکنه به خاطر این سرویس موقت بود تازه 48 ساعت هم از سرویس کم کردن

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اینکه میگن به آپلود اضافه میشه درسته و طبق قانون سازمان مقرراته و به طور طبیعی شما هم آپلود دارید اگر اینطوره باید توی قسمت گزارش مصرف شما ترافیک ارسالی رایگان هزار مگابایت ثبت بشه و تا یک گیگ آپلود شما رایگانه و از اون 4 گیگتون کم نمیشه و اگر احیانا آپلودتون از یک گیگ بیشتر بشه ( مثلا اگر اهل آپلود فیلم هستید یا سایت دارید) اونوقت اضافش از حجمتون کم میشه.
    واقعا برای پارس متاسفم من بخشنامه سازمان مقررات رو فهمیدم اما اونا نفهمیدن یا خودشون رو به نفهمی زدن
    فقط باید تاسف خود برای این شرکتا .. بیشتر کاربرا با دانلود سر و کار دارن نه آپلود .. اقلا اضافه نمیکنن سرعتا رو درست کنن مخصوصا شبانه .. اون بحث اشتراکی شبانه و همه برا دانلود میزارن و .. همه چرنده . اگه به دانلود باشه تو یه خطی که 8 نفر ازش استفاده میکنن قبل از ساعات شبانه اگه همه استفاده کنن هم سرعت خیلی پایین نمیاد .. اینا خودشون سرعتا رو محدود میکنن و به دروغ میگن همه برا دانلود میزارن و سرعتا میاد پایین و ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •