میگم از دوستان اونایی که سرعت درون شبکهشون نامحدوده خطشون آزاده یا روی یه عددی بستنش؟؟؟
میگم نکنه اونایی که خطشون آزاده سرعتشونو محدود میکنن؟؟![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
میگم از دوستان اونایی که سرعت درون شبکهشون نامحدوده خطشون آزاده یا روی یه عددی بستنش؟؟؟
میگم نکنه اونایی که خطشون آزاده سرعتشونو محدود میکنن؟؟![]()
داداش خطت ازاد نیست خطت روی 6 مگ هسته ولی چون نویز افتاده روش و مودم نمیتونه کل 6 مگ رو بگیره هر دفعه روی یه عدد اپ میکنه جوری که پرش لینک نداشته باشی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
میدونم چی میگی ولی بعد از بهینه سازی کیفیت خیلی نوسان داشت حتی data rate از 6 مگ هم بالا رفته بود به 2 مگ هم رسیده بود ولی الآن تقریبا رو 3700 هست. مطمئنم خطم آزاده.
داداش چرا وضعیت خطت این جور شده؟!
man rate خط من روی 5200 ایناس و دیتا ریت هم روی 4500 4800 با snr12.
پشتیبانی گفت تو تایم رایگان تماس بگیر پیگیری کن. ببینیم چی میشه نتیجه..
ما که شکایتمون رو کردیم. دوستانی که محدود شدن همه یه شکایت بدن ..بلکه فرجی شد
راستی خط آزاد چی هست ؟!
Last edited by Ooo0PS; 09-10-2015 at 22:57.
تو تایم رایگان تماس بگیری که چی بشه؟
من مشکل اصلیم الآن سرعت درون شبکه هست که کلا بی معنی شده
- - - Updated - - -
تو تایم رایگان تماس بگیری که چی بشه؟
من مشکل اصلیم الآن سرعت درون شبکه هست که کلا بی معنی شده
مشکل منم همینه دیگه.. پشتیبانی ز زدم گفتم تو تایم رایگان سرور داخلی برام محدود شده..گفتش که تو تایم رایگان باید تماس بگیری تا بتونیم چک کنیم..
نگفتی جریان خط ازاد چیه.. ؟
یه خاهش دارم حتما زنگ زدی بهم خبر بده من ساعت رایگانم 8-10 هست اونم از فردا بیرونم.
خطم رو قبلا مشکل داشت روی 6 مگ بسته بودن حتی بعضی وقتا تا 8 مگ هم میکشید ولی بیشتر از 6 مگ نمیشد استفاده کرد.
الآن این 6 مگ مدام در حال نوسانه و حتی به 6.5 هم رسیده بود و الآن حدود 4 مگ هست. کلا مودم خودش تعیین میکنه که رو چند بسته بشه خودشون آزاد گذاشتن بعد از بهینه سازی. به خاطر همین تو روز به خاطر نویز زیاد چندین بار نتم قطع میشه همین چند دقیقه پیش گوشیم اس ام اس اومد نتم پرید![]()
احتمالا پورت جدیدی که بهتون دادن بیشتر از پورت قبلی نویز میندازه
در مواقعی که خط نویزش بالاس بهتره از دان استریم آزاد استفاده نکنید
با پشتیبان تماس بگیرید بگید خطتتون رو روی 6 مگ ست کنه
10 دقیقه منو پشت تلفن معطل گذاشت و گفت پهنای باند مرکز مخابراتی مشکلی نداره و سرعت 120 برای اینترنت کیمیا همین قدره!!![]()
کاربرانی که عضو گروه اسیاتک هستن به لینک زیر مراجعه کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)