خیر محدود نمیکنه
128 نمیدونم چقدره
خیر محدود نمیکنه
128 نمیدونم چقدره
512 چطور؟چقدر سرعت شبانه میده؟
50 تا 70 تا با دانلود منیجر
خدمت دوستان گل لحظاتی پیش : ساعت 11:33
وضعیت ما = 1 مگ
واقعا دیدنی هست چه میکنه این پارس انلاین
![]()
پارس انلاین سرعت 512 ساعت 12ونیم بامداد : نظر بدید دوستان چه جوره
![]()
چند روزه تو منطقه سرآسیاب-مارلیک مربوط به مرکز کرج سرعت خیلی افتضاح شده. یکی دو هفته پیش بود که برا 24 ساعت اینترنت قط شد و بعد اون دیگه سرعت خیلی کم بالاتر از 100 کیلوبایت میره.
خسته شدیم بخدا، کلی پول میدیم اینم از نتیجه ای که میگیریم.
من حدودا یک سال و نیم 512 ،30 گیگ داشتم، شبانه حداقلش 2 تا 2.5 گیگ دان میکرد ! خیلی کم پیش میومد که از 2 گیگ کمتر دان کنه . البته به دو عامل بستگی داره . وضعیت مخابراتی منطقه ی شما، شانس شما !!! شاید سرعت دانلود شبانه ی من 150 میبود ولی همسایه ی دیوار به دیوار سرعتش 50 میشد ! اینو میگن بد شانسی ! سرویس 1 گیگ محدود هم داشتم که سرعت شبانش خیلی خوب بود! شبا بین 3.5 تا 4.5 گیگ دان میکرد ! البته یه مدت سرعتش افت کرد که در اون حالتم حداقل 2 گیگ دان میکرد ! الان هم 2 مگ محدود دارم که تا چند روز پیش سرعت دانش ثابت رو 200-250 بود ولی دو سه روزی هست که سرعتش تا 400 هم میرسه !
من به هیچ وجه از پارس انلاین تعریف و بدگویی نمیکنم ! تاحالا باهاش خوب ساختم ! (قضیه ی قطعی های مکررش جداست ! ) ولی اینم بگم که شاهد بودم که در همین فروم دوستانی که قبلا راضی بودن یهویی سرویسشون خراب شده و دانلودشون رسیده به روزی 1 گیگ و پارس و ترک کردن !! پس بهتره اول از همشهریاتون و بخصوص هم منطقه ای هاتون پرسجو کنید که دان شبشون چطوره بعد اقدام به خرید سرویس پارس کنید !
سلام به دوستانی که سمت شمال غرب تهران زندگی می کنند اصلا توصیه نمی کنم پارس انلاین استفاده کنند چون دارای خدمات ضعیف و سرعت بسیار بد هست
من العان 3 ساله دارم از این شرکت اینترنت می گیرم اولا سرعت 1M گرفتم خیلی خوب بود با سرعت 330kb هم میرسید بعد ها سرعت به 220 و بعد 180 رسید و العان سرعت رو 130 هست روز ها و شب ها 80
جدیدا سرویسمو تغییر دادم بع 256 unlimit که سرعت بل که بهتر شه روز ها بتونم دانلود کنم اما بدتر شد که بهتر نشد العان روزها با سرعت 40 kb و شب ها 30 kb دانلود میده واقعا ارزش نداره دیگه پول صرف این شرکت کنید از من گفتن بود شما گول تبلیغات کذب و نخورید
تست سرعت شبانه - همین الان گرفتم
سرعت دانلود بالای 400 هست فقط قطعی لحظه ای هر چند دقیقه یکبار وجود دارد
دوستان من یک ماهه 4 گیگ 512 تمدید کردم اما چرا اون 25 درصدی که باید اضافه کنن به هر گیگ رو اضافه نکردن ؟
با پشتیبانی تماس بگیرم؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)