سلام
اگر سیمتون دائمی هست طی چند روز اینده ممنون میشم اطاع بدید که هنوز هست یا خیر برای دائمی ها
سایت رو اپدیت نکردن هنوز احتمالا
سلام
اگر سیمتون دائمی هست طی چند روز اینده ممنون میشم اطاع بدید که هنوز هست یا خیر برای دائمی ها
سایت رو اپدیت نکردن هنوز احتمالا
Last edited by Tornado2800; 23-09-2016 at 22:24.
فکر کنم ایرانسل دوباره هوس تحریم کرده. مثل دفعه قبل...
سلام
شخصا هیچ تحریمی ندیدم از سوی مردم کشورمون هیچ وقت در هیچ موردی اجرا بشه.
اگر شده بگید تا در خاطرات و ذهن ها باقی بمونه
همیشه شکست خورده چون اتحادی در کار نبوده.
سری قبل که بسته هارو گرون کرد یه موج شدیدی بوجود اومد که باعث شد دوباره بسته هاشو به اسم جشنواره ارزون کنه.ولی کاملا مشخص بود که همون فشارهایی که مردم وارد کردن کارساز شد.من مطمئنم بازخوردی که همه ماها میدیم حداقل تو این یه مورد جواب میده.در زمینه های دیگه هم اگر میبینین تحریمی از مردم بعنوان مصرف کننده جواب نداده تنها دلیلش نبودن رسانه مستقل بوده.تو این مملکت همه رسانه ها دولتین و اصولا صدای مردم رو انتقال نمیدن برعکس همه دنیا.اما از اونجایی که رسانه داره از اون حالت متمرکز خارج میشه و حتی سمت رسانه های دیگه مثل اینستاگرام و تلگرام و شبکه های مجازی سنگین تر شده اعلام نارضایتی از هر وضعیتی که دوست نداریم راحت تره الان.همین الان ایرانسل بیاد همه بسته های بصرفش رو حذف کنه باز همون بلای سری قبل سرش میاد.البته مهم اینه که ماها به عنوان مصرف کننده واقعا از هر طریقی که میتونیم نارضایتیه خودمونو اعلام کنیم.
سلام
تشکر از دوستانی که در صفحات قبل توضیح دادند
از ایرانسل من تو قسمت بسته های فعال گزینه خرید مجدد این بسته رو بزنید اگر هم حذف شده باشه ثبت میشه
الان 100 گیگ یکساله رو من مجدد فعال کردم![]()
بله من هم دیروز انجام دادم . شد . مشکلی نبود
همینه دیگه
با حذف کردن بسته فروشش بیشتر میشه بعد میخواید بسته ها رو برگردونه؟
تو همین دو سه صفحه 10 نفر یورش بردن روی 100 گیگ و 60 گیگ
واقعا مملکت با حالی داریم
مثل اینکه ایرانسل دوست داره از طریق سایت خرید بشه تا سود بیشتری بکنه و به واسطه ها سود خرید شارژ زیاد نرسه. چه احتمالات بنی اسرائیلی به ذهن آدم می رسه
سلام دوستان من چند وقت دیگه سرویس یکساله و مزخرف آسیاتکم تموم میشه میخام کوچ کنم به ایرانسل قبلا تصمیم داشتم این مودم رو بخرم: Huawei E8372 LTE WiFi
ولی الآن اینترنت نسل 4 ایرانسلو دیدم که سرعتش خیلی بالاست بعضی وقتا رو گوشی هم وقتی 4g+ مینویسه سرعت راحت میرسه به 10 مگابایت در ثانیه و تو سایتش هم اینو دیدم:
آیا میتوانم بدون مودم و تنها از طریق گوشی تلفن همراه خود مستقیما به شبکه TD-LTE متصل شوم؟اگر گوشی شما از باند فرکانسی 3500 مگاهرتز پشتیبانی کند امکان استفاده وجود دارد. در غیر اینصورت، مانند اینترنت وایمکس و ADSL، می توانید از طریق ارتباط وای فای، گوشی خود را به مودم متصل کرده و از اینترنت پرسرعت استفاده نمایید.
میخام بدونم مودم بالایی میتونه این 4g+ رو جواب بده یا باید مودم مخصوص خودشو بگیرم؟؟
من طرفدار ایرانسل بودم برا پوشش و کیفیت اینترنت و البته بسته های ۱۰۰ گیگ یکسال و ۳۰ گیگ ۶ ماه!!
واقعا چه فکری کرد که حذفش کرد؟؟(البته خودم حدس میرنم برا اینکه هرکی این بسته ها رو میدید میگفت چرا بریم TD LTE بگیریم!)
الان منه بدبخت که خطم فیبر نوریه و از مخابرات هم نمیتونم Adsl بگیرم چون پورت خالی ندارن چه کنم؟؟؟ :/
البته همیشه همینجوری نمیمونه
چون تا ۶ ماه دیگه شاتل و های وب و... TD LTE میارن با فرکانس 2600
فقط امیدوارم انشاالله قیمت بسته هاش خوب باشه![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)