جواب ما رو هم بدید ممنون میشیم.
جواب ما رو هم بدید ممنون میشیم.
سلام دوستان
من یک بار در گذشته دفترچه فرستادم و بعدش دانشگاه قبول شدم و معافیت تحصیلی خوردم. الان که درسم تموم شده باید دوباره دفترچه بفرستم یا نه؟
بله داداش دوباره باید دفترچه بفرستید
سلام
اولا ممنون
چون دوستم الان تو سپاهه گفت مثل اینکه معاف رزم دیگه نمیگیر
از اون طرفم میترسم تو کارت پایان خدمتم بزنه و بشه اول دردسر
دوست عزیز شما نیاز نیستش این پادگان رو توی سمنان مثال بزنید
خود من در حال حاضر دارم دوره کد میگذرونم توی کجا؟
مرآتکاور نزاجا توی پرندک
البته این مرکز اموزش تکاوری اخرین پادگان جاده پرندک هستش
یعنی تا چشم کار میکنه باید از شهر دور شی خیلی دور...............
تا ته جاده پیر زن باید بری اخرین پادگان نزاجا هستش ته دنیا
لای کوه ها هستش باد های منجیل شدید میادش
سرد سرد یخ میزنی صبح ها
اب اصلا نداره
سرویس بهداشتی 0
و....................
شما اینجار ول کردی چسبیدی به سمنان؟
دوست عزیز بزار رک بهت بگم خلاص
خدمت . خدمت هستش اینا یک مشت چرتو پرته
کلا کلمه خدمت سنگین هستش
حتی اگر خدمت کردن نگهبانی از جا کفشی خونتون باشه
کسی که میخواد بره خدمت باید پی همه چیز رو به تنش بماله
دنبال این حرفا نباش به خدا توکل کن بهش ایمان داشته باش مطمئن باش بهت حال میده
نفر بوده تو سپاه دهنش سرویس شده اما نفر داشتیم تو همین راهنمایی و رانندگی یا نیرو انتظامی که همه مینالن داره خدمتی میکنه که پسر امیر هم نمیتونه اینجوری خدمت کنه اونقدر حال میکنه
آقا یکی از دوستان در مورد این معافی امورخاص که چند مورد من دیدم با پول و پارتی خفن ظرف 6 ماه کارت پایان خدمت گرفتن یه توضیحی بده؟؟ ممنون میشم.... ارزش داره برم دنبالش؟
الان جایی که شما وصف کردی مثلا چی داشت که سمنان نداره
پدافند سمنان خراب شده ایه که همتا نداره
بگم چند تا خونواده در راه دیدن بچه هاشون توی آموزشی ما تو اون جاده پرت کشته شدن؟
مال شما چند تا کشته داده؟
ضمنا از دوستانیکه این دوره و دوره های بعد میرن میخوام در حد امکان از خونوادهاشون بخوان به دیدنشون نیان
خدای نکرده اتفاقی که برای بسیاری از خونواده ها تو اون بیابون لعنتی افتاد برای یکی از شما بیفته تا آخر عمر خودت رو سرزنش می کنی و حسرت می خوری
ببین شما اولویت رو بزار افتادن در سپاه
شاید برای کسی که دور و بر خونه اش افتاده ارتش و سپاه و... فرق زیادی نکنه و حرفای من براش نامفهوم باشه اما واقعیت اینه که اگه از بد حادثه بیفتی یه جای شوت اون موقع قدر عافیت رو میدونی
وقتی یه شمالی میفته شمال که خدمت واسش آب خوردنه در مقابل یه شمالی که میفته مرز بلوچستان، میل صفر مرزی که بسیاری رو من میشناسم اینجوری دارن خدمت می کنن و خدمت با مرگش برابره براش
لذا اگه بتونی خودت سرنوشتت رو تعیین کنی و بیفتی سپاه شهرت واقعا برد کردی از نظر من. شاید خودت هم قدرش رو ندونی ولی واقعا به نفعته
البته همون سپاه هم می تونه مکان به مکان متفاوت باشه اما عمدتا راحته در مقابل ارتش
شما به نظر من با تمام وجود برو دنبال سپاه(دوره تکمیلی رو حتما بگیر که خیلی تاثیر داره در افتادن) و بعد از اطمینان حالا اگه نخواستی نرو دنبال معاف از رزم
ضمنا مطمئن شو که معاف از رزم نمیگیرن.شاید بگیرن
نمی دونم ولی شاید بزنن تو کارتت ولی باید سبک سنگین کنی بین این موارد ببینی کدوم واجب تره برات
البته حرفای دوستمون هم درسته و به هر حال شانس خدمتی واقعا مهمه(شما دو سال رو حال کنی هم همون کارتی رو میگیری که اون بدبختای مرزبانی جکی گور بلوچستان که اسیر شدن و فقط 3 ماه کسری داره کلا اونجا)
اما در کل عموما سپاه بهتره
کارت سبز هنوز هم اعتبار داره و برو دنبالش و حتما از آشنا استفاده کن چون اگه استفاده کردی و نیفتادی که هیچ ولی اگه استفاده نکردی و نیفتادی سپاه کلی به خودت بد و بیراه میگی اگه جای بدی بیفتی
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)