اون دوستمون یکی دیگه بود من نبودم
گفتم مال منم همینطورهو بله چراغ اینترنت مودم هم خاموش میشه. خطم هم هیچ نویزی نداره.
اون دوستمون یکی دیگه بود من نبودم
گفتم مال منم همینطورهو بله چراغ اینترنت مودم هم خاموش میشه. خطم هم هیچ نویزی نداره.
خرید و استفاده از این میکروفیلتر که میگن برطرف کننده نویز خط تلفن است الزامیه؟یعنی واقعا رو کیفیت اینترنت تاثیر میذاره ؟
استفاده ازش رو توصیه میکنید یا نه؟یه مودم خوب و ارزون هم که وایرلس رو پشتیبانی میکنه معرفی کنید ممنون میشم
نه لازم نیست و اصلا بهش فکر نکن حتی به مودمت اسپلیتر هم نزن فقط قبل از هر تلفن یدونه اسپلیتر بزار
مودم تی پی لینک 8901 یا 8101 که دومیش یک پورت لن داره و توی بازار کمه و اولی چهار پورت لن داره
البته با من بود ها
نه داداش نویز ندارم.دیروز یکم قاطی کرده بود پارس آنلاین
آقا پارس مثل شاتل دانلود شبانه رو محدود میکنه؟128 شبا حدودا چقدر سرعت میده؟
مخابرات ترکونده !! پینگ 8.8.8.8 شده 97بدون تایم اوت
پینگ شما پارس آنلاینی ها چطوره ؟
سلام
من اشتراکم رو با یه سرویس 6 ماهه 2 گیگ در تاریخ 30 تیر که مشمول 15 درصد ترافیک رایگان میشد تمدید کردم (که میشه 2 گیگ رایگان)
تو پروفایلم هم تا چند روز پیش زده بود ترافیک رو 15 گیگ ، که 12 گیگ واسه خرید 6 ماهه بود 2 گیگ واسه ترافیک رایگان 15 درصدی و یک گیگ هم واسه عید فطر
ولی الان شده 13 گیگ
کسی چنین مشکلی داشته ؟
پیگیری کرده ؟
من خودم از طریق لینک شکایت تو سایتشون اقدام کردم ولی هنوز جوابی نگرفتم![]()
نامحدود پارس آنلاین قانون مصرف منصفانه داره یا اینکه میشه هر چقدر خواست با سرعت اسمی دانلود کرد ؟
آره این قانون رو داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل شاتل محدود نمیشه .
شاید 1 گیگ شاید هم کمتر ! بسته به شانستون شاید 1.2 گیگ هم بتونید بگیرید ! ولی با تجربه ای که من از سرویس 128 داشتم سرعت شبانش خیلی کمه !بهتره سراغ سرویس های دیگه برید
من همچین مشکلی نداشتم
بهتره زنگ بزنید ! من یه بار از طریق سایتشون پیغام فرستادم که سه هفته بعد بهم زنگ زدن و جوابش رو دادن !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)