من دیگه قلقشو فهمیدم بعد از ساعت 12 میزارم رو g.dmt بعدش با dmt نویز مارجین رو تا ته میبرم بالا دان استریمم میره رو 4.5-5مگ با اینکار دیگه لینک نمیپره
من دیگه قلقشو فهمیدم بعد از ساعت 12 میزارم رو g.dmt بعدش با dmt نویز مارجین رو تا ته میبرم بالا دان استریمم میره رو 4.5-5مگ با اینکار دیگه لینک نمیپره
فرشاد تک رقمی ها برات چطورن؟
برا من با وجود اینکه پینگشون پایینه ولی وقتی میخوام صفحه لود کنم چندثانیه پشت سرهم اون پایین مینویسه resolving host مثل اینکه چند ثانیه پشت سر هم تایم اوت بده , اما بعد اینکه ارتباط برقرار شد سریع صفحه رو لود میکنه
با اسپید تست هم میخوام تست بگیرم اکثر مواقع با حدود 10 ثانیه تاخیر تستو شروع میکنه
کلا مثل اینکه با هر سروری میخواد ارتباط برقرار کنه اول چند ثانیه تایم اوت میده بعد اوکی میشه
الان رفتم رنج 2.185.6x که پینگشون معمولیه مثل قبلا اما از صفحه باز کردنش بیشتر راضیم کلا بنظرم بهتره تایم اوت هم نمیده
منظورت اینه که با فلش مشخص کردم؟
![]()
فرشاد یعنی خودشون عمدا کاری کردن که نویز بیفته رو خطتون ؟![]()
برا من همه سرعتشون خوبه بجز 37.221
نه dmt برنامه ایه برا چیپ های برودکام
کار خود نمایندگی هاست و کار اداره دیتا نیست چون بی رس دست خود نمایندگی هاست و به اداره ی دیتا ربطی نداره از طرفی اگر هم اداره دیتا بخواد سرعتای کاربرا رو کم کنه نیازی به چنین کاری نداره 1دقیقه میتونه تو اکانتینگ سرعتا رو اسمی کنه از وقتی که ضحی رفت این برنامه ها دراومدن
اره بابا من خودم دوتا خط دارم و دو اشتراک اینترنت پارس انلاین راحت تا 7 مگ بهم بدون هیچ مشکلی وصل میشه مخابرات نه باید خودتو بکشی تا بلکه 4 مگ وصل شه
خوب چیپست مودم منمبرودکامه خو
پینگ از آپارت 550 !!!! یعنی هیچ
این مدلش رو حتما ندیده بودید
دوستم رفت 10 مگ خرید براش 10 مگ کردن داون استریم رو.
الان چند روز گذشت به سرویسش دست نزد و تغییرش هم نداد الان براش کردن 2 مگ
یعنی این دیگه خیلی جالبه هاااا
اینکه چیزی نیست من موقعی که خطم قطع شده بود زنگ زدم پشتیبانی وصلش کنن که طرف دان استریممو گذاشت روی 2 مگ و گفت با 10 مگ نمیتونی وصل بشی بهش گفتم لطف کن بزارش روی 10 مگ چون همکارات خیلی دندون گردن و دیگه بالا نمیبرنش گفت که نه برو تست کن بعدا که مشکل برطرف شد زنگ بزن خودم واست زیادش کنم
خلاصه منم تست کردم دیدم مشکل نداره دوباره زنگ زدم بهش گفتم زیادش کن دیدم در اومد گفت شما حق نداری به ما بگی چکار کنیم چکار نکنیم و ما میدونیم کدوم کار درسته و همینه که هستخلاصه به زور دوباره بردمش بالا
امروز هم ازم 1.5 گیگ دزدیدن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)