برادر اگه من واقعیت رو بگم که کلا نمیره!!!!!!!!
ولی در کل میگذره
ضمنا من خودم 1 آبان اعزام شدم و لذا کامل بر اوضاع و احوال این دوره واقفم. هر چی میخوای بپرس تا مجهز بفرستمت
برادر اگه من واقعیت رو بگم که کلا نمیره!!!!!!!!
ولی در کل میگذره
ضمنا من خودم 1 آبان اعزام شدم و لذا کامل بر اوضاع و احوال این دوره واقفم. هر چی میخوای بپرس تا مجهز بفرستمت
یکی از دوستان در مورد کسری پروژه که مخصوص دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشده پرسید. گفتم اینجا بزارم مطلب رو تا همه بهره ببرن
سلامنوشته شده توسط pm1
دو طربق داره
یکی بنیاد ملی نخبگان که واسه نخبگان (معدل بالای 17 یا شاگرد اول ها)
یکی هم بنیادنخبگان نیروهای مسلح
پادگانش توی تهرانه
میدون سپاه سوار میشی میگی میخوام برم بنیادنخبگان نیروهای مسلح پادگان شهید نظران
اونجا شرایط رو میپرسی .من خودم استفاده نکردم دقیق در جریان نیستم
اما در کل اعزام که بشی نمیزارن بشینی خونه انجام بدی و باید حین خدمت کاراش رو بکنی
موضوع هم بستگی داره به اون سازمانی که باهاش طرح رو بر میداری
اصلا هم معلوم نیست چقدر کسری بدن. یکی از رفقای من رو یه ماه دادن! بعضی ها رو هم بیشترمیدن
اینا رو هم بخون به درد میخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازم متوجه نشدم، منظورتون همون دو ماهه؟ از دی تا اسفند؟ درسته ولی مجبور بودم چون کنکور 15 بهمن هستش
ممنونم اتفاقا از دوست عزیزمون جناب Jamaica کمک گرفتم و حتما مزاحم شما هم خواهم شد(تاریخ اعزامم دی هست)
که این طور.منم که سرمایی پس رسما به فنا میرم. رفتارشون با سرباز چطوره؟ البته میدونم آموزشیه و قرار نیست خوش بگذره . ولی آیا زیاد اذیت میکنن؟ و کسایی لیسانس دارن از امتیازاتی برخوردار میشن؟ اگه در مورد اون مرکز اموزشی هر توصیه ای که میتونه دونستنش مفید باشه بگی ممنون میشم.
ببین روز اول که به صفتون می کنن. انگار نه انگار کی چیکاره است. دائم باد شدید میاد و میخوای بری یه گوشه و هی میان و داد میزنن که برو تو صف!
به هر حال لیسانس بودن بهتر از بی سواد بودنه! اما در کل سخته ولی شانس هم دخالت داره که فرمانده ات کی باشه و...
سمنان شهریه کلا سر راهی!
اگه زیادین که اتوبوسا رو خفت کنین تا خود پادگان ببرنتون(بعضیا حرفیه ان مثل اتوبوسای مشهد و وایمیسن تا برگردین ببرنتون خونه چون میدونن که روز اول ولتون می کنن)
اگرم به شهر رسوند و پیاده کرد، به اونجایی که پیاده می کنه میگن پل جهاد
از اونجا باید بری میدان استاندارد(2 تومن نفری)
از اونجا هم کلی ماشین 24 ساعت وایسادن و وظیفه عبور و مرور 2000 سریاز رو بر عهده دارن! که اکثرا هم کادری هستن(اونجا هم نفری 4000 تومنه به گمونم)
رسیدی پادگان کلی پیاده روی داره و قراره برگردی لذا چیز خاصی دور اول نبری جز لباس گرمی که تنته
جیره رو میگیری و برمیگردی
ادامه قصه بعدا!!!!!!
سلام به همگی،اعزام منو زدن پایگاه دوم شکاری نیروی هوایی تبریز،کسی میدونه چجور جائیه؟
((پایگاه استراتژیک و محل نگهداری جنگنده های اف5 تایگر - میگ 29 فالکروم - صاعقه و آذرخش نهاجا))
جای خوبیه داداش نگران نباش. من خودم تبریزم. لیسانسی؟
Last edited by paranoid_android; 06-10-2014 at 18:11.
آره داداش،
خوب پس حله. جای خوبی افتادی![]()
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)