من یک آبان اعزاممه افتادم سمنان چه طور جاییه؟
من یک آبان اعزاممه افتادم سمنان چه طور جاییه؟
راستش من نمیدونم حسن رود دوره کد هم میگیره یا نه
اگر شما خودتون هم نمیدونید بهترین راهش اینه رفتید اونجا ، معمولاً یه گردان فقط مختص دوره کد
اگر داشت که بله شما هم ممکنه بیوفتید اونجا
رشتتونو برای این نپرسیدم جون دیدم حسابداری و ... هم دوره کد خوردن ( بکیش خودم )
دوستانی که برای کنکور میخواید 2 ماه اعزامتونو عقب بندازید،نکنید این کارو
من بالای 10 مورد دیدم که فرمانده گروهان ها اجازه دادن بچه ها برن امتحان بدن ، فقط یه پرینتی جیزی بهشون نشون بدید،حتی بچه هایی که بومی نبودن
ممنون
اعزام اسفند 93 همون 21 ماهه میشه خدمت، اگه 94 اعزام شی 24 ماهه میشه، برا من 21 ماهست.
سلام والا تا اونجا که من دیدم نیروی دریایی دوره کد نداره! واقعیتش اینه که بعد از آموزشی میرید برای ادامه خدمت به بنادر جنوبی کشور. البته نیروی دریایی در شمال هم دارای پایگاه هایی هست مثل رشت انزلی منجیل ولی تا اونجا که من میدونم بیشتر افراد متاهل و دارای پارتی و یا شرایط میفتن اینجور جاها. میمونه سیرجان و تهران که توی خشکی هست و بقیه هم میرن جنوب کشور از خرمشهر تا چابهار. اگه پارتی داری یا شرایط داری برای اینکه بعدش تو شهر خودتون بیفتی اقدام کن . با چند تا واسطه هم شده یه پارتی پیدا کن والا احتمالش هست بیفتی بنادر جنوبی کشور که خوب یه کم دور از خونست!
دوران آموزشی هم خوبه کار خاصی ندارن آخر هفته ها هم میذارن برید خونه. مرخصی ساعنی هم میدن برای ساعت 4 عصر به بعد البته برخی روزها. کلا علافیه یه خورده میدوید یه خورده رژه یه خورده غذاهای بدمزه یه خورده بیگاری در کل آموزشیش از سپاه و نیروی انتظامی قطعا راحت تره
سلام
من دیپلم هستم
شرایط معاف از رزم رو دارم
میخوام پذیرش سپاه هم بگیرم
حالا به نظرتون معاف از رزم بگیرم؟
درستِ من بد منظور رسوندم بزرگوار
من صرفاً برای این گفتم که به امید خدا اگر ارشد قبول شدین ، اون 3 ماه اضافه تر و در نظر داشته باشید.
میزان تحصیلات و تخصص تو محل بعد آموزشی تأثیر داره؟!
فوق دیپلم الکترونیک دارم و کارشناسی مخابرات میخونم، تصمیم دارم برم نیرو دریایی و بعد خدمت هم، برای کار برم نیرو دریایی
همه کسایی که میرن نیرو دریایی برای 30 سال خدمت کار، باید چند سالی به شهرهای دیگه مآموریت برن ؟ نمیشه مثلا فقط قسمت اداریش رفت ؟نمیخوام فرمانده و اینجور چیزا بشم
میشه تو نیرو دریایی امریه گرفت؟
اگه پدافند هوایی سمنانه که ته دنیاست
از همین الان برای دیدن بدترین جای زندگیت آماده باش
یه بیابون برهوت در 40 کیلومتری سمنان
حسابی هم سرده. حتما لباس گرم ببر. آب گرم و حموم و.... هم یکی دو بار در طول 60 روز!!!(گازوییلیه هنوز اونجا!)
البته رسمش اینجوره که رسیدی جیره رو میدن بهت و میگن برو خونه مثلا یه هفته دیگه بیا
اما همون روز اول حساب کار دستت میاد
بازم سوال داشتی مطرح کن جواب میدم شاید واسه باقی دوستان هم مفید بود
Last edited by NET DOCTOR; 06-10-2014 at 15:34.
بنده خدا رو نابود کردید!(هرچند از واقعیت نمیشه گذشت و فرارکرد) امیدوارم بهش سخت نگذره
ببین امین جان کاملا شانسیه
ممکنه شما یه جاییه از سپاه بیفتی که معاف از رزم به کارت نیاد اما ممکنه یه جایی بیفتی که جونت رو نجات بده و هر روز پاسداری با اسلحه نره تو پاچت
ضمن اینکه اومدیم و مثل خیلیای دیگه سپاهت جور نشد و افتادی ارتش و ناجا
اون موقع که واقعا بهش احتیاج پیدا می کنی
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)