سلام
یکی از دوستام N73 معمولی داره.
حدود یک ساله خریده
اصل فنلاند و گارانتی نیا
سالم و بدون خش
می خواستم ازش بخرم
1. چند بخرم خوبه؟
2. در هنگام خرید به چه نکاتی از این گوشی توجه کنم؟
با تشکر
سلام
یکی از دوستام N73 معمولی داره.
حدود یک ساله خریده
اصل فنلاند و گارانتی نیا
سالم و بدون خش
می خواستم ازش بخرم
1. چند بخرم خوبه؟
2. در هنگام خرید به چه نکاتی از این گوشی توجه کنم؟
با تشکر
اگر قصد خرید n73 داری حتما همون ماله دوستت رو بگیر چون سالم و بدون خشه. n73 های جدید مفت نمیارزن.
سلام
كي ميگه n73 بده من 1 ماهي ميشه كه خريدمش اونم موزيكال با 2 گيگ رم
عكس برداريش معركس
فيلم برداريش فوق العادس
صداش تركونده
با k800 كل انداختيم k800 رو تركوند
همه چيش عاليه
زنده باد n73![]()
سلام همانطور که دوستمون سهندایران گفت خیلی عالی منم حدود 2 ماهی میشه موزیکالیشو گرفتم واقعا ازش راضیم%
تو کیفیت دوربین هم ترکوند؟با k800 كل انداختيم k800 رو تركوند![]()
k800 اگه نور زیاد باشه خوب میندازه ولی اکه نور کم باشه عکس سیاه میشه.من خودم امتحان کردم .k800 اگه بدون فلش بندازه اصلا عکس خوب نمیشه.ولی n73 فرقی به حالش نداره.فلش یا بدون فلش یجور میشه.یه چیز جالب باید شنیده باشین که k800 وقتی می خوای عکس بندازی اگه دستت بلرزه عکس مات نمیوفته.بله درسته ولی بعد از یه مدت اگه دستتو تکون بدیو عکس بندازی میبینه خراب میندازه.چون ای قابلیت بعد از یه مدت خراب میشه.صدا هم که اصلا نداره.در کل بگم کسایی که هنوز فکر میکنن k800 بهتر عکس میگیره اشتباه فکر میکنن.و n73 100% بهتر از k800 هست.شکی هم درش نیست.
سلام به همه دوستای خوبم
من خودم سلطان 5500 دارم.
ولی داداشم n73 داره
تازگیا واسش یه مشکل ایجاد شده.
واسه حافظه گوشیش میزنه:
memory in use:44 mb
free memory :31 kb
حالا یه خورده عددا اینورو اونور ولی علناً یه جوری مموری گوشی دیگه تعطیله.
جالب اینجاست هیچی توی حافظه گوشیش نداره . نه برنامه نه اس ام اس نه .... . همشون روی مموری کارته.
خواهش می کنم اگه کسی می تونه کمک کنه و ما رو راهنمایی کنه.
با عرض سلام
بعضي از كساني كه با n73 آشنايي كافي ندارند مي گويند كه در اين گوشي نمي شود فايل هاي خانوادگي را طوري قرار داد كه در گالري نشان ندهد !
شما هم اين طور فكر مي كنيد ؟
والا گوشي من كه فايل هاي خانوادگي مو تو گالري نشون نميده .![]()
حتما ویروسی شده ... 1 سری فایل هایی که معلوم نیست که کجا میرن ؟!!!
یا این که برنامه زیاد نصب کردی و باعث شده حافظه خود گوشی رو بگیره (بعضی برنامه ها فقط روی گوشی نصب می شه ..)
اگه چیزی روی خود گوشی نداری پس حتما یه مستر ریست بکن (*#7370#) حتما درست می شه ...
موفق باشین
جلل خالق ؟!!! من که نزدیک 2 سال 73 دارم ولی چنین امکاناتی رو ندیدم توی گوشی که بشه تنظیم کنی ؟!!!
و معمولا ما از نرم افزار استفاده می کنیم که عکس ها یا فیلم های شخصی رو توی گالری نشون نده ؟!!!
اگه اینطوریه که شما می گین .... می شه برامون توضیح بدی چطوری این کارو کردی؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)