عزیز من شما که نخود هر آش نیستی که جواب منو دادی... هر وقت یه سوال همگانی کردم میتونی جواب بدی...
درضمن سوال کردم برای اینکه معلومات شخصیمو ببرم بالا ضرری به شما میرسه!
بعضیا دارن شورشو در میارن!!!!
عزیز من شما که نخود هر آش نیستی که جواب منو دادی... هر وقت یه سوال همگانی کردم میتونی جواب بدی...
درضمن سوال کردم برای اینکه معلومات شخصیمو ببرم بالا ضرری به شما میرسه!
بعضیا دارن شورشو در میارن!!!!
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه وصل نیست اما آنتنها به صورت کامل آمادن فقط مونده سویچ یه ایمیل زدم ایرانسل گفت تیر ماه بیشتر خوزستان راه میفته...
خدا صبر ما رو زیاد کنه!
شما برای اینکه یه اپراتور راه اندازی کنی اولین کاری که باید بکنی چیه؟
یعنی باید با کی قرار داد ببندی؟
من رگولاتوری و تو سرمایه گذار من و تو قرارداد میبندیم که تو یک اپراتور در ایران راه اندازی کنی به آن شرتی که در 11 ماه تمامی مراکز استانهارو تحت پوشش ایرانسل در بیاری
تو برای اینکه برنامه ریزی کنی کلی وقت میزاری و با پیمانکاران قرارداد میبندی و پیمانکار به تو میگه در 8 ماه فلان شهرو کامل میکنم و تو هم توی خبرها اعلام میکنی ...
بعدا تجهيزات پیمانکارها سر مرز گیر میکنه و معلوم نیست به چه دلیلی ولی ماه ها اونجا گیر میکنه
و از این طرف تلویزیون تبلیغ منفی از شرکت تو میکنه
رگولاتوری هو به تو گیر میده
تی سی ای هم باهات همکاری نمیکنه
در واقه تو تنهایی
و برای اینکه از شهرداری مجوز بگیری ماها کارت تول میکشه
شهرداری هم باهات توافق نمیکنه
حالا خیلی چیزهای دیگه هست که یادم نیماد
یاداوری میکنم توی ایران 1سال واسه دولت مثل 1 ساعته
برای اینکه کارای دولتی انجام بدی ماه ها باید وقت بزاری
بعضیها دارن خشتکه شونم در میارن
نهههههههه نمیشه همچین سیستمی اگر هم باشه توی ایران کار نمیکنه![]()
شما برا چی تعیید کردید... انتظار نداشتم!
برای برادرم این سیستم فعاله خوب شد گفتی دیشب که زنگ زدم پرسیدم که چرا این سیستم پیغام گیر صوتی من فعال بود چرا غیره فعال شد گفت این فعلا ازمایشی هستش یه موقع فعال میشه یه موقع غیره فعال![]()
Last edited by علیرضا خارجی; 20-05-2007 at 00:32. دليل: اوووه
حتما خودش نبوده کسی با ایدی کاربریش اومده![]()
علیرضا جون تو این تاپیک همه با احترام با هم صحبت میکنن اما بعضیا که چند وقت یه بار سر میزنن فکر میکنن اینجا چت رومه که هرچی از دهنشون درومد بگن... ما هم بلدیم از این چرت و پرتا بگیم اما به احترام بقیه چیزی نمیگیم!
پيش فرض
سلام گوشي من w810 وخط ايرانسل روش فعاله فقط gprs ايرانسل بجاي اينكه علامتش مثلث واژگون باشه علامت E رو
مينداره e هم همون edage (پرسرعت تر از gprs هست
ايا اين علامت واسه شما هم ميفوفته وايرانسل يعنيedage داره ؟
حتي واسه چند تاا ز دوستم ديدم همينطوريه
كسي نيست جواب ما روبده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)