به دو سه صفحه قبل نگاه کن پست شماره2409اونجا من توضیح دادم
به دو سه صفحه قبل نگاه کن پست شماره2409اونجا من توضیح دادم
Last edited by zimka_14162; 03-12-2007 at 19:33.
بازم نشد
همه چی رو دقیق انجام میدم ولی نشد
من سیمو که گرفتم همون کد *140*1# رو وارد کردم کافیه دیگه...
به نظر شما اشکال از کجاست؟؟
آره کافیه
ولی برای اینکه مطمئن باشی فروشنده ثبت نامت رو تکمیل کرده یه SMS خالی بزن به شماره 7777
شما برو Setting connectivity Date communiction Date accounts همه چیز رو پاک کن بعد دوبار اون SMS رو بزن و هر دوبار نصبش کن مشکلت حل میشه![]()
چون من هم بار اول دوبار نصب کردم
امشب هم همه رو پاک کردم یه بار نصب کردم درست نشد وقتی دوباره SMS زدم و نصب کردم درست شد حالا دیگه نمیدونم چرا اینجوریه
راستی اگه یه سری هم به این آدرس بزنی بد نیست زود جواب میدن آخه تاپیک ایرانسل تقریبا منتقل شده به این آدرس اینجا خیلی زودتر جواب میدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hossein-p30-f; 03-12-2007 at 23:15.
با تشكر از راهنمائي شما دوست عزي و zimka
امروز صبح كه دوستم ديده بودم گوشي مستر ريست كرده بود برگشت به حالت اولش.
راجب ايرانسل من به شما پيشنهاد مي كنم يه زنگ به اپراتور بزن (با توپ پر) خودشون برات رديفش مي كنند.
من براي e_care بالغ بر50 بار با موبايل درخواست دادم ولي هي مي گفت تو همين 124 ساعت يا هفته ولي خبري نبود زنگ زدم با داد و بيداد 10 دقيقه بيشتر طول نكشيد به من هم e_care دادند.
موفق باشي
خير متاسفانه نداره
سلام دوستان کسی میدونه چه جوری از خود گوشی به وسیله ی این رمز: #06#*(imei)
فهمید که گوشی مال کدوم کارخونه هستش.......یعنی اینکه اصل یا نه؟
از این قبیل رمز ها(#06#*) دیگه نیست؟
دوست عزیز وقتی که من می خواستم بخرم از سوالاتی که پرسیدم متوجه شدم که K800 تقلبی نداره و فقط یه نوعش هست که قیافش تابلو هست و دوربینش هم 1.3 هست
از این گذشته اینگوشیها هموشون جینی هستن جنس چینی هم که دیگه .....
اگه سریالهاش یکی هستن و پشت گوشی نوشته Made Chine و پشت باتری هم نوشته Made In china Finished in China دیگه مشکلی نداره ((اینقدر بدبخت شدیم که جنس خوبمون شده چینی بعد هم میگن تحریمها هیچ اثری در اقتصاد و مملکت ما نداشته))
الان هم سریع سر و ته قضیه رو درست کن که الان zimka_14162 میاد و مو های خودشو از ریشه در میاره آخه من و چند نفر دیگه چند بار این پرسیدم بابت این سوال شما دیگه گریش گرفته بود از بس این سوال رو پرسیده بودن![]()
داداش من سونی اریکسون همه گوشیاشو تو چین میزنه ولی کیفیت جنساش اونطوری نیست که شما فکر میکنی. من الان 1سال که k800 دارم ولی هیچ مشکلی نداشته.از این گذشته اینگوشیها هموشون جینی هستن جنس چینی هم که دیگه .....
اگه سریالهاش یکی هستن و پشت گوشی نوشته Made Chine و پشت باتری هم نوشته Made In china Finished in China دیگه مشکلی نداره ((اینقدر بدبخت شدیم که جنس خوبمون شده چینی بعد هم میگن تحریمها هیچ اثری در اقتصاد و مملکت ما نداشته
در ضمن این مسئله هم هیچ ربطی به تحریم نداره. اونی که تو آمریکا هم سونی اریکسون داره گوشیش چینیه. فقط بعضی از گوشیاشو جای دیگه میزنه مثلا w900 تو ژاپن. p910 تو فرانسه. p990 هم اولاش فرانسه بود ولی بعدش اومد تو چین
بابا چين از درجه 1 داره تا ....
ولي من تا حالا نديدم و نشنيدم كسي با k800 به مشكل برخورده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)