سلام
خیلی خیلی ممنون از توضیحات کاملتون...
می شه راجع به مورد 4 بیشتر توضیح بدید؟؟
من دوستی دارم که وارده و می تونه کمک بکنه تو اون ضمینه!! نگران دردسر و پیچیدگیش نباشین!
ممنون از لطف و توجهتون
سلام
خیلی خیلی ممنون از توضیحات کاملتون...
می شه راجع به مورد 4 بیشتر توضیح بدید؟؟
من دوستی دارم که وارده و می تونه کمک بکنه تو اون ضمینه!! نگران دردسر و پیچیدگیش نباشین!
ممنون از لطف و توجهتون
بهترین تنظیمات µTorrent برای کانکشن 128 چیه؟
من سرعت دانلودم خیلی کمه (یه فیلم 700 مگی رو میگه 5-4 روز طول میکشه!)، ممکنه از پورت باشه؟ (آخه تو Vuze هم مشکل NAT دارم...)
◙
Last edited by Balrog; 30-04-2009 at 17:21.
من یه راهنمای جامع داشتم ولی پیداش نمیکنم, ولی فکر کنم اگه به دوستت بگی با همین لینک میتونه کارتو را بندازه:
چیزی که لازم دارین یه کلاینت ssh مثل PuTTY و یه اکانت ssh ـه که یه سری free shell provider توی همون لینک آورده که امیدوارم هنوز سرویس بدن و گرنه با یه جستجو میتونی پیدا کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن: مورد سوم هم بد نیستا, یه امتحانی کن ضرر نداره, سادست.
با اجازه اساتید،
برای اینکه ببینید مشکل پورت یا فایروال دارید یا نه، باید به ایکون وضیعت توی پایین صفحه برنامه نگاه کنید، اگر سبز بود یعنی مشکل از این نیست.
یه احتمال دیگه اینه که isp شما ترافیک تورنت شما رو بلاک کنه، باید یه بررسی تو این زمینه بکنید.
اگه مشکل از اینها نبود، باید برید توی یکی از این سایتهای سنجش سرعت آپلود مثل این:
بعد چند بار آزمایش رو انچام بدید و میانگین سرعت آپلود خود رو محاسبه کنید، بعد حدود 70 درصد این میانگین سرعت رو توی تیظیمات برنامه برای آپلود قرار بدین. حواستون باشه که kbyte/sec رو با kbit/sec اشتباه نکنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مورد دیگه اینه که شما باید یه پورت رو هم برای برنامه تنظیم کنید، یه عدد بین 50000 تا 65000.
تورنتی هم که دریافت میکنید، توی سرعت شما تاثیر داره، باید توجه کنید که تعداد مناسبی سیدر داشته باشه.
یه راهنمای خیلی کامل هم zed2 گرامی قرار دادند که خیلی مفیده و روشهای حل مشکل پورت و فایروال توش هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید نمی شه کاری کرد که سرعت آپلود رو خودمون مشخص کنیم؟
اصلا باید این کار رو بکنید، چون اگر سرعت آپلود رو به حال خودش رها کنید، باعث کاهش سرعت دانلودتون هم میشه.
توی تنظیمات کلاینتهای تورنت این کار به راحتی امکان پذیره. مثلا توی یوتورنت وارد option میشید و از بخش bandwidth این کار رو انجام میدید.
نجوه انتخاب سرعت آپلود مناسب هم 2 تا پست بالاتر هست.![]()
سلام
من همین امروز تورنت رو نصب کردم.الان زدم یه فیلم دانلود کنم ولی سرعتم از 5کیلو بایت بیشتر نمیره و یک روز و نصفی طول میکشه که بخاد دانلود کنه.در حالیکه میزنم از رپید دانلود کنم چیزی رو سرعت دانلودم رو 20 هستش معمولا
حالا چیکارش باید بکنم؟ اصلا کار با تورنت رو بلد نیستم
سه ، چهارتا پست بالاتر را مطالعه کنید.
پست شماره 2443
به به به
چه تاپیکی مشتی ای
مدتها بود تو کفه چنین تاپیکی بودم
میگم دوستان این تورنت به کاره ما دایال آپی ها ی خسته هم میاد؟
فیلم اینا که خدا نکنه ولی همین چیزهای کوچیک موچیک در حده 40-50 مگی
سلام دوستان
توی ترکر های خصوصی نسبت دانلود به آپلود چقدر باید باشه تا بن نکنن.
راستی این ترکر های خصوصی چه ویژگی هایی دارن نسبت به عمومی؟ آخه من توی عمومی ها کم و کسری نمی بینم.
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)