من با تور مشکلی ندارم... هم تو دانشگاه هم محل کار هم با GPRS همراه اول بهش کانکت میشم! رو همه هم خوب کار میکنه....
من با تور مشکلی ندارم... هم تو دانشگاه هم محل کار هم با GPRS همراه اول بهش کانکت میشم! رو همه هم خوب کار میکنه....
سلام
انگار شما رابط گرافیکیش را هم نصب نکردید. لطف میکنید مراحل استفاده را دقیق شرح بدهید؟
یعنی چطور راهش میندازید که متوجه میشید به سرور وصل شده؟
نه، گرافیکی استفاده نمیکنم (به جز رو اندروید).
کار خاصی نمیکنم. البته بگم که من ویندوز ندارم و اصلا رو ویندوز تستش نکردم ولی از اونایی که کردن پرسیدم کلی راضی بودن. تو لینوکس تور رو نصب میکنم، بعد یه ترمینال باز میکنم و tor مینویسم و اجراش میکنم. صبر میکنم تا بگه ۱۰۰٪، بعدش میرم پر و کسی مرورگرم رو تنظیم میکنم روی socks به آدرس localhost و پورت 9050 همین! دیگه خودش میره. فقط بعد از اینکه ۱۰۰٪ داد نباید ترمینال رو ببندی! باید همینطور باز باشه...
من هم تو اوبونتو و هم تو فدورا، هم با اپرا و هم فایرفاکس کار کردم، بدون مشکل...
رو اندروید هم orbot همین کارو میکنه که مشکلی هم نداره...
پس چرا برای من وصل نمیشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با sudo اجرا نکن. یوزر خودت...
اگه بازم نشد خروجی دستور زیر رو بزار ببینم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا فکر کنم باید sudo اجرا بشه. همون طور که تو پیام گفته شده ظاهرا قبلا tor در حال اجرا بوده. اول با دستور sudo killall tor پردازشهای قبلی tor رو ببندید و بعد با دستور sudo tor دوباره اجراش کنید.اتفاقا من امروز همین کار رو کردم و جواب داد.
این recordMyDesktop دوباره مشکل پیدا کرد. حدود 45 دقیقه ضبط کردم، بعد از اون باید یه قسمتایی رو میبریدم. ولی به هیچ وجه با ffmpeg نتونستم این کار رو بکنم. حتی به وسیله روشی که توی سایت نوشتم اونو به avi تبدیل کردم، ولی باز ادیت نمیشه. فرمتش ogv هست. برنامهای واسه ادیتش سراغ دارین؟
دستتون طلا! با روش تلفیقی کار کرد. اول sudo killall tor را زدم و بعد tor معمولی. با سرعت شبانه هم کار میکنه.
(بزنم به تخته؛ چشم حسود کور!)
سپاس! صواب بردید.-------------------------------------------------------------------------------
راستی تا حالا سعی کرده اید درایو سی دی را در لینوکس باز کنید. (نه با کلید خود درایو؛ بلکه با دستور eject مثل ویندوز)
من هرچی گشتم نتونستم درایو را باز کنم. تا به فکرم زد ترمینال را امتحان کنم که با eject CD/DVD هم نشد. بالاخره eject خالی را زدم ودرایو پرید بیرون!
این که میگم sudo نزار واسه اینه که بدون .sudo هم کار میکنه. امنیتی تره که نزاری...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)