تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 400 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بله دقیقا مشکل من رو تو ویندوز 10 حل کرد. اما چون مشکل ایشون هم خیلی شبیه اتفاقیه که برای من میوفتاد گفتم شاید ویندوزشون سرویس پک یا درایور پکی داره که مشکل ایجاد میکنه و با این روش حل بشه
    اینم پس امتحان کنید ببینید جواب میده .

2. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اینم پس امتحان کنید ببینید جواب میده .
    اینم تست کردم متاسفانه بازم درست نشدبا یه شرکت تعمیرات مودم تو تهران صحبت کردم که مودمو براشون بفرستم تا فلش کنن مودم بالا بیاد ولی گفتن فایل فلش این مودمو نداریم

4. 3 کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اینم تست کردم متاسفانه بازم درست نشدبا یه شرکت تعمیرات مودم تو تهران صحبت کردم که مودمو براشون بفرستم تا فلش کنن مودم بالا بیاد ولی گفتن فایل فلش این مودمو نداریم
    بله برا فلش یک مودم سالم از همین برند ایرانسل میخواد تا از رو emmc اون یه کپی بردارن و بریزن تو مودم شما . یک مودم نو بخرید باصرفه تر هست چون فایل فلش رو ندارن و تهیه هم نمیکنن و باید خودتون مودم سالم بفرستین مودم سالم هم باید بخرید . میتونید بعد درست شدن مودم اولی مودم دومی رو بفروشید .

6. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbigdeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستانی که میگن برد عوض شده و ... همه جای مودم را نگاه کنید ببینید revision یا rev. میبینید یا نوشته هایی که مشخص میشه ورژن برد و اصلاحیاتش الان چنده ..اینطور میشه قیاس کنیم که ایا برد مودم شما جدیده یا قدیمی یا اینکه هیچ تفاوتی نداره..

بعدشم ویندوز 7 یوقت هایی میشد که خیلی unknown device میزد من الان داره یادم میاد که کلا تا ویندوز رو عوض نمیکردم یه سری شناسایی هایه سخت افزاری ایراد داشت
    شما یا ویندوزت رو از طریق windows update بروز کن یا کلا دو سه نسخه ویندوز دان کن یکیش iso قدیمی یدون هم اپدیت شده یا اینکه اگه دانگل هواوی خودتون یا اشنایانتون کسی داره بزنید به لپ تاپ یا کیس احتمالا قضیه شناسایی بهتر شه

ini فایل درایور هایی که دارید هم مطالعه کنید اولشو ببینید اشتباه دانلود نشده باشه و این حرفا کلا محض احتیاط گفتم وگرنه میدونم به صد تا پورت یو اس بی و .. زدید و درگیرید همه جوره

اگه من خودم انلاک کرده بودم میگفتم مودم رو بفرستید خودم همه کاراشو کنم و براتون ارسال میکردم ..چه اشکالی داره خوشحالم میشم

خب پست را ادیت کردم یه لینک اف تاپیک بذارم در مورد شبکه 5G

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dlink هم روتر 5G خودشو معرفی کرده که همین سایته خبرش هست.
    Last edited by vbigdeli; 06-01-2019 at 02:35.

8. 4 کاربر از vbigdeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستانی که میگن برد عوض شده و ... همه جای مودم را نگاه کنید ببینید revision یا rev. میبینید یا نوشته هایی که مشخص میشه ورژن برد و اصلاحیاتش الان چنده ..اینطور میشه قیاس کنیم که ایا برد مودم شما جدیده یا قدیمی یا اینکه هیچ تفاوتی نداره..

بعدشم ویندوز 7 یوقت هایی میشد که خیلی unknown device میزد من الان داره یادم میاد که کلا تا ویندوز رو عوض نمیکردم یه سری شناسایی هایه سخت افزاری ایراد داشت
    شما یا ویندوزت رو از طریق windows update بروز کن یا کلا دو سه نسخه ویندوز دان کن یکیش iso قدیمی یدون هم اپدیت شده یا اینکه اگه دانگل هواوی خودتون یا اشنایانتون کسی داره بزنید به لپ تاپ یا کیس احتمالا قضیه شناسایی بهتر شه

ini فایل درایور هایی که دارید هم مطالعه کنید اولشو ببینید اشتباه دانلود نشده باشه و این حرفا کلا محض احتیاط گفتم وگرنه میدونم به صد تا پورت یو اس بی و .. زدید و درگیرید همه جوره

اگه من خودم انلاک کرده بودم میگفتم مودم رو بفرستید خودم همه کاراشو کنم و براتون ارسال میکردم ..چه اشکالی داره خوشحالم میشم

خب پست را ادیت کردم یه لینک اف تاپیک بذارم در مورد شبکه 5G

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dlink هم روتر 5G خودشو معرفی کرده که همین سایته خبرش هست.
    پشت برد مودم اینو زده
    WL1B612SW
    VER.A HF
    Last edited by abdollahy2009; 06-01-2019 at 02:54.

10. 2 کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Real Madrid7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سرعت روی حالت fdd
    اون پایینی هم 4*4 نمیدونم چیه

12. 2 کاربر از Real Madrid7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

پورت بوت لودر رو میشناسه ؟
    تو کدوم مرحله پورت رو نمیشناسه بوت لودر یا فریمور؟
    من یه همچین مشکلی داشتم رو m60 که لودر رو میشد زد ولی فریمور رو پورت نمیداد یکی از دوستام که بچه های انجمنم هست برام درست کرد میخوام ببنم مشکل شما تو چه بخشیه
    Last edited by MH.Mousavi; 06-01-2019 at 08:57.

14. این کاربر از MH.Mousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

پورت بوت لودر رو میشناسه ؟
    تو کدوم مرحله پورت رو نمیشناسه بوت لودر یا فریمور؟
    من یه همچین مشکلی داشتم رو m60 که لودر رو میشد زد ولی فریمور رو پورت نمیداد یکی از دوستام که بچه های انجمنم هست برام درست کرد میخوام ببنم مشکل شما تو چه بخشیه
    هر دوتشو کار نمیکنه بازشون کنی فوری بسته میشن
    واسه شما درایورش نصب شده بود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

بعید میدونم چند نفر با ورژن 196 مودم تهیه کردن و راحت فریمور زدن و انلاک هم کردن . کلا من هنگ کردم
    بله من خودم یک هفته پیش مودم رو خریدم و با راهنمایی دوستان علی الخصوص شما ، تونستم انلاکش کنم
    فقط دو تا مورد که باید بگم خدمتتون
    1.به غیر از ویندوز 7 با هیچ ویندوزی انلاک نمیشه تقریبا.من 8.1 و 10 داشتم توی لپ تابم.ضمنا با vmware هم جواب نگرفتم.توش مجازی وین 7 ران کردم ولی جواب نداد.
    2.درست طبق اموزش پیش برید و مو به مو.و یه توصیه هر چیزی رو run as admin اجرا کنید

17. این کاربر از Aliebrahimi76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

هر دوتشو کار نمیکنه بازشون کنی فوری بسته میشن
    واسه شما درایورش نصب شده بود؟
    برا من بعد ابنکه بوت لودر رو میزدم دیگه پورت برای فریمور نمیداد اصلا
    برای شما یعنی بوت لودرم نمیتونی بزنی؟ یا فریمور رو فقط نمیتونی بزنی

بعد هم هزینه نکن برا این مودم اگه بوت لودرش بسته نشده باشه ایشالا درست میشه

19. 2 کاربر از MH.Mousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •