اینم پس امتحان کنید ببینید جواب میده .![]()
اینم پس امتحان کنید ببینید جواب میده .![]()
اینم تست کردم متاسفانه بازم درست نشدبا یه شرکت تعمیرات مودم تو تهران صحبت کردم که مودمو براشون بفرستم تا فلش کنن مودم بالا بیاد ولی گفتن فایل فلش این مودمو نداریم
بله برا فلش یک مودم سالم از همین برند ایرانسل میخواد تا از رو emmc اون یه کپی بردارن و بریزن تو مودم شما . یک مودم نو بخرید باصرفه تر هست چون فایل فلش رو ندارن و تهیه هم نمیکنن و باید خودتون مودم سالم بفرستین مودم سالم هم باید بخرید . میتونید بعد درست شدن مودم اولی مودم دومی رو بفروشید .
دوستانی که میگن برد عوض شده و ... همه جای مودم را نگاه کنید ببینید revision یا rev. میبینید یا نوشته هایی که مشخص میشه ورژن برد و اصلاحیاتش الان چنده ..اینطور میشه قیاس کنیم که ایا برد مودم شما جدیده یا قدیمی یا اینکه هیچ تفاوتی نداره..
بعدشم ویندوز 7 یوقت هایی میشد که خیلی unknown device میزد من الان داره یادم میاد که کلا تا ویندوز رو عوض نمیکردم یه سری شناسایی هایه سخت افزاری ایراد داشت
شما یا ویندوزت رو از طریق windows update بروز کن یا کلا دو سه نسخه ویندوز دان کن یکیش iso قدیمی یدون هم اپدیت شده یا اینکه اگه دانگل هواوی خودتون یا اشنایانتون کسی داره بزنید به لپ تاپ یا کیس احتمالا قضیه شناسایی بهتر شه
ini فایل درایور هایی که دارید هم مطالعه کنید اولشو ببینید اشتباه دانلود نشده باشه و این حرفا کلا محض احتیاط گفتم وگرنه میدونم به صد تا پورت یو اس بی و .. زدید و درگیرید همه جوره
اگه من خودم انلاک کرده بودم میگفتم مودم رو بفرستید خودم همه کاراشو کنم و براتون ارسال میکردم ..چه اشکالی داره خوشحالم میشم
خب پست را ادیت کردم یه لینک اف تاپیک بذارم در مورد شبکه 5G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dlink هم روتر 5G خودشو معرفی کرده که همین سایته خبرش هست.
Last edited by vbigdeli; 06-01-2019 at 02:35.
پشت برد مودم اینو زده
WL1B612SW
VER.A HF
Last edited by abdollahy2009; 06-01-2019 at 02:54.
پورت بوت لودر رو میشناسه ؟
تو کدوم مرحله پورت رو نمیشناسه بوت لودر یا فریمور؟
من یه همچین مشکلی داشتم رو m60 که لودر رو میشد زد ولی فریمور رو پورت نمیداد یکی از دوستام که بچه های انجمنم هست برام درست کرد میخوام ببنم مشکل شما تو چه بخشیه
Last edited by MH.Mousavi; 06-01-2019 at 08:57.
هر دوتشو کار نمیکنه بازشون کنی فوری بسته میشن
واسه شما درایورش نصب شده بود؟
بله من خودم یک هفته پیش مودم رو خریدم و با راهنمایی دوستان علی الخصوص شما ، تونستم انلاکش کنم
فقط دو تا مورد که باید بگم خدمتتون
1.به غیر از ویندوز 7 با هیچ ویندوزی انلاک نمیشه تقریبا.من 8.1 و 10 داشتم توی لپ تابم.ضمنا با vmware هم جواب نگرفتم.توش مجازی وین 7 ران کردم ولی جواب نداد.
2.درست طبق اموزش پیش برید و مو به مو.و یه توصیه هر چیزی رو run as admin اجرا کنید
برا من بعد ابنکه بوت لودر رو میزدم دیگه پورت برای فریمور نمیداد اصلا
برای شما یعنی بوت لودرم نمیتونی بزنی؟ یا فریمور رو فقط نمیتونی بزنی
بعد هم هزینه نکن برا این مودم اگه بوت لودرش بسته نشده باشه ایشالا درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)