این رو دیگه دوستانی که نسخه اورجینال دارند باید تست کنند.لااقل اگه تاخیر به همون صدم ثانیه برسه معقول هست اما اگه بقیه دوستان تاخیر 1 ثانیه ای نداشته باشند اونوقت باید دنبال علت اصلی باشید
مثلا ممکنه فایروال،برنامه های جانبی و ... هم موثر باشند.
این رو دیگه دوستانی که نسخه اورجینال دارند باید تست کنند.لااقل اگه تاخیر به همون صدم ثانیه برسه معقول هست اما اگه بقیه دوستان تاخیر 1 ثانیه ای نداشته باشند اونوقت باید دنبال علت اصلی باشید
مثلا ممکنه فایروال،برنامه های جانبی و ... هم موثر باشند.
اونایی که میگن دسته یک قوی تر از دست دو هست
منم دقیقا همین مشکل را داشتم
برای همین به کونامی ایمیل زدم و مشکل را گفتم
برام ایمیل زده بودن که برای رفع این موضوع
استادیوم را رو home نگذارید
و یک استادیوم دیگه انتخاب کتید که به دو تیم تعلق نداشته باشه.در حقیقت یک عیب نیست و یک مزیت هست که تو زمین خودی تیم قوی تره
سلام. من که همش استادیوم های دیگه رو از لیست انتخاب می کنم، پس چرا بازم مشکل قوی تر بودن دسته یک رو دارم؟ کلّاً مثل این که Konami یه جواب چرت به شما داده برا رد دادن. اگه می خواست درستش کنه، باید تو این 3 تا آپدیتی که داد، درست می کرد!
اینکه تیم میزبان (چه دسته یک و چه دسته دو) در استادیوم خودش قوی تر باشه منطقی تر هست تا اینکه کلا دست یک قوی تر باشه
البته من امکان تست دقیق این رو ندارم که در بازی دو نفره کاملا تستش کنم.اما این موضوع که دوستان میگن دسته یک قوی تره من رو یاد بازی های کلوپ میندازهیادش بخیر
حالا اگه تایید بشه که دسته یک واقعا قویتر میشه اونوقت میزبان روم بودن در بازی های آنلاین هم مهم میشه چون اگه روم رو شما بسازید،قوی تر خواهید بود![]()
دوستان دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد؟
کرک کار نمیکنه؟
خیر،فقط نسخه اورجینال
-------------
مستر لیگ با اینکه خیلی از امکانات و موضوعات بچگانه و اضافی اش حذف شده اما همیشه باید یه موردی داشته باشه.
الان در خرید یک بازیکن فقط پول مهم هست و اصلا شرایط تیم و بازیکن نسبت به هم تاثیری در نقل و انتقال نداره.یعنی شما نیشکر هفت تپه هم باشید!!!!!!!!!! میتونید رونالدو و مسی رو با پول بیارید تیمتون.
این مسئله لااقل در 2013 دخیل بود و مثلا اگه تیم من منچستر بود،احتمال خرید جرارد یا جان تری که کاپیتان مهمترین حریفانم هستند %0 بود.
این متغیرات دخیل در نقل و انتقالات باید متنوع تر باشه،هرچند پیشرفت هایی هم داشته مثلا وقتی یه تیم یه بازیکن رو میفروشه،دقیقا خریدش بر اساس جایگزین کردن اون بازیکن اتفاق میفته.
داوری هم که همچنان.......داور،عزیزم،دقت کن هست![]()
Last edited by mohammad_87; 21-04-2015 at 01:22.
بچه های بین ساکر و فیفا با ذکر دلیل مزایا و معایب کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
من تا 2007 خوره بودم. چند ساله بازی نکردم ........
pes 2015 اصلا توصیه نمیکنم. خودم 2011 بازی کرده بودم خیلی خوب بود ولی 15 خیلی بیخوده تکون میخوری کارت میده بین بازیکنان سوییچ نمیشه...
خودت باید هر دو نصب کنی ببینی کدوم میپسندی !
هر کدوم نقاط ضعف و قوت خودشونو دارن...
دوستانی که تجربه هردو رو دارند هم نظر بدند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)