سلام من خودم p990 رو چند بار آپديت كردم وبا مشگل مواجه نشدم وخودم cda رو به wg1 ,wg2 و همچنين خاورميانه تغير دادم شايد cda من اشتباه باشه لطف ميكنيد cda خوبي معرفي كنيد![]()
سلام من خودم p990 رو چند بار آپديت كردم وبا مشگل مواجه نشدم وخودم cda رو به wg1 ,wg2 و همچنين خاورميانه تغير دادم شايد cda من اشتباه باشه لطف ميكنيد cda خوبي معرفي كنيد![]()
سلام بچه ها کمک گوشیم داره میمیره
FLASH CID:52 COLOR:RED
CSloader version:
070410 1557 HANCXC1250562_DB2020_CSLOADER_R3A009
loader startup: executed
CSloader refused to start GDFS services,error is:29
failed, that is fatal
خلاصش کردم مشکت معلومه از gdfs بک آپ گرفتم واسش مشکل پیش اومد حالا نمیشه درستش کرد
موقع فلش کردن این پیغام رو داد
SECURITY UNITS CAN'T BE READ !
DAMAGED FIRMWARE/GDFS OR EMPTY PHONE
ــــــــلام
عرض شود حضورتون که بعد ازینکه گوشی موبایل 990 نازنینم! درون بیت الخلاء فرودگاه کیش افتاد و به دیار نیستی شتافت! تصمیم گرفتم یه K850 بخرم که خب خریدم، زمانیکه گوشی رو میخواستم بخرم به محض اینکه وارد یه فروشگاهی در شهر قم شدم با توجه به کسادی بازار، طرفی که فروشنده بود کم مونده بود تا کمر دولا بشه! چون بگفته کسی که ایشون رو بمن بعنوان یه فروشنده منصف! معرفی کرده بود ایشون بتازگی نمایندگی گرفته و شروع بکار کرده بود.
بگذریم...
به طرف گفتم یه K850 میخوام که بعد از کلی ثنا و تعریف گوشی رو به قیمت 320 چوب! فاکتور کرد - حدود 45روز قبل - و گوشی رو تحویلم داد.
شماره گوشی رو با شماره روی کارتن مقایسه کردم و دیدم نمیخونه به اقا گفتم که این مشکل نداره؟ گفت نه پکیج این گوشی اشتباه شده شما گوشی رو با همین کارتن ببر و بعد ازینکه کارتن اصلیش اومد تماس میگیرم که بیایی و کارتن اصلی رو ببری... منم رفتم و یکی دوروز بعدش که اومدم سراغ طرف گفت: این گوشیها چون بصورت قاچاق! وارد کشور میشن توی شرکتهای وارد کننده رجیستر میشن! یعنی از نو شماره رجیستری باینا داده میشه و با شماره روی کارتن - حالا هرکارتنی که هست - مطابقت داده میشه.... که من قبول نکردم دیدم یارو داره الکی و مفت و مجانی منو میپیچونه... یه گوشی دیگه ازش گرفتم که شماره گوشی و کارتن همخونی داشت و خلاصه با کلی منت و اینا که سرم گذاشت از مغازش زدم بیرون .... قبل از رفتن گوشی رو روشن کرد و یه مسیجی ارسال کرد و یه بلوتوث هم ردوبدل کرد و گفت این گوشی صحیح و سالمه و هیییییییچ مشکلی نداره... این گوشی هم الان یه مشکلی بهم زده و اینکه خودبخود و بی دلیل گاهی خاموش میشه... ممکنه یه هفته یه بار هم نشه و از طرفی هم ممکنه که در یه روز چندین بار خاموش بشه .
حالا اینا رو برای چی گفتم؟؟؟؟
1- بنظر شما این درسته که گوشی برای سالم نشون دادن به مشتری فقط مسیج و بلوتوثش چک بشه؟
2- اینکه این اقا میگفت اینا قاچاقن و توی ایران رجیستر میشه جواب قابل قبولیه؟
3- بنظرتون درسته که بگن وقتی گوشی رو از درب مغازه میبرید بیرون دیگه ازتون حتی اگه قلمبه مشکل هم باشه پس نمیگیریم؟
4- ایا درسته که بگن: ای آقا این گوشیها مگه چقد برای ما سود داره که بیاییم بعداز چند روز که فروختیم و گوشی ایراد داشت دوباره پس بگیریم؟
5- بنظرتون صحیحه که بگن ما این گوشی رو همینجوری میخریم همینجوری !!!! هم میفروشیم؟؟؟
6- درسته که بشنوید: سیستم خرید و فروش تمام گوشیها در ایران همینجوری هستن؟؟؟؟
7- درسته که هیچ مرجعی هم برای مراجعه و اعلام اعتراض نباشه؟
8- بنظرتون درسته که وقتی به اتحادیه فروشندگان گوشی موبایل مراجعه بشه و بجای احقاق حق بهت بگن: آقا جون قانون مدونی برای این مشکلات نیس بهتره که ریش سفیدی! قضیه رو حل کنید که خب خودتون بهتر میدونید این مشکلات ریش سفید و سیاه و قرمز و خال خال پشمی حالیشون نیس.
9- بنظرتون من کار درستی کردم که وقتی هرچی به طرف گفتم گوشیت مشکل داره و بیا ازم پس بگیر و یه گوشی دیگه بده و اگه خواستی حتی گرونتر هم حساب کنی بکن ولی یه گوشی سالم بهم بده و طرف قبول نکنه و من از یکی از فنون رزمی فولکتناکت استفاده کنم و بزنم دوتا از دندونای طرف خورد بشه و برای هرکدومش کلی دیه بدم!!! ؟؟؟؟
.
.
.
اونوقت میگن مملکت ما هیجیش درست نیس و هیچ ثباتی د رهیچ موردی نداره... خب راس میگن دیگه!
شما چی میگید؟
.
سلام
می شه یه لینکی بهم بدین که توش گوشی xperia x1 رو نقد کرده باشه.
میشه بگین محاظ گوشی w960 تو بازاره یا اینکه هنوز نیومده؟
سلام من الان گوشیمو فلش کردم می زنه Insert correct sim card
چی کار کنم الان خواهشا زود کمکم کنید![]()
![]()
سلام.
اولا مدل گوشی!
در ثانی مطمئنید که از کاستومایز استفاده کردید؟
مدل گوشیم k750 هست که تبدیل کرده بودم به w800 الانم باز می خواستم فلش کنم همین w800 که این اررور داد دفعه قبل من فلش نکرده بودم
اين مين :
اینارو ریختم همین امروز با دایال آپ دانلود کردم خیلی اقای سریع جواب مارو بده دارم دیونه میشم اگه کاستومایز ایراد داره یه کاستو مایز جدید بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
از پچ زیر زیر استفاده کنید.
این فایل شامل پچ برای رفع این مشکل در گوشیهای زیر میباشد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
REMOVE SIM Lock k310 R4EA031.VKP
REMOVE SIM Lock W300 R4EA031.VKP
REMOVE SIM Lock W600 R7CA017.VKP
REMOVE SIM Lock W700 R1CA021.VKP
REMOVE SIM Lock W810 R4EK001.VKP
REMOVE SIM LOOK K750 R1CA021.VKP
REMOVE SIM LOOK W800 R1BC002.VKP
REMOVE SIM LOOK W810 R4EA031.VKP
موفق باشید![]()
سلام.
یه سوال داشتم گفتم شاید اینجا بهترین جا باشه که بپرسم.
(نمیدونم سوالم ربطی به موضوع تاپیک داشته باشه یا نه . فقط نمیخواستم تاپیک الکی بزنم.)
من یه گوشی میخوام خیلی خیلی ارزون تنها کاری هم که میخوام برام انجام بده اینه که بشه باهاش sms فارسی زد.
یعنی هم بگیره هم بده.
اگه میشه مدل با قیمت رو بهم بدید.
ممنون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)