چرا هیچکی از تپش سرویس نداره اینجاااا.
درسته رایگان نداره ولی باو یکی پیشمرگ بشه ببینیم تپش چطوریه![]()
چرا هیچکی از تپش سرویس نداره اینجاااا.
درسته رایگان نداره ولی باو یکی پیشمرگ بشه ببینیم تپش چطوریه![]()
من از دوستان شنیدم میگن تپش پینگش خوبه.
جدیدا اطلاع ندارم
شنیدن چه بود مانند دیدن
من رو حساب پینگ ۴.۲.۲.۴ فارا رفتم ازش سرویس گرفتم ولی اون چیزی که میخواستم نبود. ینی پینگ راصد بهترش بود. میترسم واسه تپش اینطور بشه. گرچه سره فارا زیاد ضرر هم نکردم. ارزون بود به نسبت.
من از یه چیز واقعا تعجب میکنم . درسته هنوز سرعت بالا توی مملکت ما بی معنیه اما اکثر شرکت های adsl پهنای باند تا بالای 10 مگ هم میدن بعضی هاشون که کلا رسیدن به 20 سی مگ .نسل 3 و چهار هم که سرعت بالای 10 مگ داره .همه دیگه دارن میرن سمت این چیزا .پس چرا شرکت های وایرلس هنوز دارن اینترنت ذغالی به مردم میفروشن ؟ اخه دو سه مگ سرعتیه توی این دور و زمونه ؟
زیرا)
........
Last edited by lifealley; 22-04-2015 at 22:19.
من داشتم و پینگ اش خوب بوده ولی خیلی با راصد فرق نمی کنه البته با دکلش کمتر از ۱۰۰ متر فاصله داشتم
فعلا هم تا فارا هست نیازی به تمدید اکانت تپش نیست
بهتره زنگ بزنی ازشون اکانت تست بگیری
ولا یه مدت خیلی با رفاتک سر این موضوع بحث می کردم دو دلیل می اوردن اولیش بهنونه بودن که می گفتند از بالا بهمون گیر میدن و اذیت می کنند دومینش این بود که می گفتن سرعت بالا رو تجهیزات و دکل هامون
نمی کشه بعلاوه وقتی تعداد یوزر یه دکل زیاد هم باشه باعث میشه کیفیت سرعت و اینترنت پایین باید بعد یوزر ها شاکی بشن. البته این گفته در مورد رفاتک کاملا صدق می کنه.
من حتی بهشون می گفتم هزینه سه تا اکانت رو میدم ولی سرعتش رو روی یه اکانت بهم بدید. باز قبول نکردن. این شد که مجبور شدم ازشون ۵ اکانت بگیرم و لودشون کنم.
حیف رادیوم با ۳۰۰ مگ پهنای باند...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
الاهواز- فری تایم ایرانسل
![]()
راصد الماس یه مگفعلا که پینگ 4.2.2.4 برگشته به همون 105 احتمالا میخواد دوباره سیاست 1 روز خوب ۳ روز بد رو اجرا کنه
البته ساعات غیررایگانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راصد ساعت 11 تا حدودا یک ظهر شیر فلکه رو باز میکنه
نمیدونم علتش چیه !!!!!!!
واسه منم مثل شماست
1 مگ الماس راصد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با IDM سرعت به 500 هم میرسه
البته فقط ظهر ها سرعت رو باز میکنن
سرعت اسمی بدن کافیه. پینگ همینطور بمونه راضیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)