تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 752 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295345745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان خواهش می‌کنم اگه جواب سوالمو میدونین کمکم کنید خیلی‌ زود احتیاج به جواب دارم
    قیمت هدفون سنهایزر تو دوبی‌ چقدر ارزونتر از اینجا هست؟
    الان یه هدفون سنهایزر می‌خوام بگیرم اینجا میده ۱۸۵ تومن مدل RS 120 حالا تو دوبی‌ ( فروشگاه جامبو ) ۱۲۰ تومن به پول ما زده تو سایتش ...
    می‌خوام بدونم واقعاً قیمتی که اونجا میده انقدر ارزون تره یا این قیمتی که تو سایتش زده قیمت تموم شدش نیست؟

و از کجا بگیرم به صرفه تره؟ ممنون دوستان گلم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورت همون ep630 کریئیتیوه؟ مگه اونم واسه گوش ایراد داره؟ (به غیر از in-ear بودنش)
    همون منظورمه که از همه بد تره چون بیسش فضاییه و بلندیشم فضایی تر فکر اونو وصل کنی به کوان با یه امپ صداشو تا ته ببری بالا حال میدها یه بار امتحان کن

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه پخش نشه به شدت به گوش ضرر میزنه گور بابای مردم به سلامتت بچسب که دیگه بر نمیگرده آخرش مثل من میشی که تو 25 سالگی هیچی نمیشنوی
    دوست عزیز امیدوارم که این جمله شما صحت نداشته باشه.

ببینید زیادی هر چیزی که فکرش رو بکنید ضرر داره پس اگه با درجه ولوم 10 صدای مطلوب شنیده می شه درجه رو روی 11 نذارید که دچار ناشنوایی کوتاه یا بلند مدت بشید.

انتخاب بهترین درجه ولوم فرمول نداره ولی می شه اینطوری تنظیم کرد که:
    قبل از انجام این تست حتمآ باید چند ساعتی از هر نوع صدای بلند بپرهزید و بهترین کار استفاده از نصب فیلتر ( یا یک مقدار پنبه بهداشتی) در حفره گوش هست.
    درجه ولوم را از کم، کم، و یه جای کاملآ ساکت ( مثلآ شب که همه جا ساکته )، شروع به زیاد کردن بکنید، و اینکار رو با همون آهنگ شلوغ پلوغه و با کیفیته که توی یه فولدر جدا تو مموری پلیرتون ذخیره کردید، انجام بدید و تا زمانی ادامه بدید که هیچ گونه احساس فشاری از صدای هدفون نکنید.

اگر با همین درجه ولوم بعد از گوش دادن 20 دقیقه ای همون آهنگ، هیچ گونه احساس سنگینی گوش و یا کم شدن موقتی شنوایی نکردید، همیشه به یاد داشته باشید که حداکثر، آخرین درجه صدای پلیرتون برای گوشهای نازنین شما که سالها باید آهنگ های جذاب و دلنشین و با کیفیت بسیار بالارو ، برای شما بشنوه ، همین درجه خواهد بود نه اون درجه آخره که پلیرتون نشون میده.

پس اگر دوست دارید همیشه در اوج لذت بشنوید این رو همیشه به خاطر داشته باشید.

دوستان خواهش می‌کنم اگه جواب سوالمو میدونین کمکم کنید خیلی‌ زود احتیاج به جواب دارم
    قیمت هدفون سنهایزر تو دوبی‌ چقدر ارزونتر از اینجا هست؟
    الان یه هدفون سنهایزر می‌خوام بگیرم اینجا میده ۱۸۵ تومن مدل RS 120 حالا تو دوبی‌ ( فروشگاه جامبو ) ۱۲۰ تومن به پول ما زده تو سایتش ...
    می‌خوام بدونم واقعاً قیمتی که اونجا میده انقدر ارزون تره یا این قیمتی که تو سایتش زده قیمت تموم شدش نیست؟

و از کجا بگیرم به صرفه تره؟ ممنون دوستان گلم
    کد:
    این فروشگاهی که شما می خوای ازش خرید کنی قیمتش یکمی بالاتر از بقیه هست رفتی اونجا از چند جا قیمت بگیر اونجا هم مثل ایرانه!!
    در مورد گارانتی فراموش نکنی که حتمآ با گارانتی بگیری که از بابت جنس تقلبی یکمی خیالت راحتتر باشه OK
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:21. دليل: پست متوالی

4. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

این فروشگاهی که شما می خوای ازش خرید کنی قیمتش یکمی بالاتر از بقیه هست رفتی اونجا از چند جا قیمت بگیر اونجا هم مثل ایرانه!!
    در مورد گارانتی فراموش نکنی که حتمآ با گارانتی بگیری که از بابت جنس تقلبی یکمی خیالت راحتتر باشه OK
    پس قیمتی که اونجا میده واقعا از ایران کمتره؟
    این فروشگاه نماینده رسمی سنهایزر هست
    قیمت ها :
    من قیمت هام مال مغاره ای که تو جمهوریه و نمایندگی سنهایزر ...رضوی نامیه صاحبش... مال همین دیروز...قیمت هام
    rs 110 ....135
    rs 120 ...185
    rs140 ....185
    hd 650....800
    hd 800...1500
    hd 280 pro....230
    Last edited by dooste.man83; 28-01-2011 at 23:22.

6. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقای dooste.man این فروشگاه که خیلی گرون فروشه man sony xb500 از تهران خریدم 90 تومن اینجا میده 105 تومن هر درهمم که 299 هست با مالایت میشه 300 از این جا نگیر دبی یه بازار داره خیلی خوبه اسمشم نمیدونم چی بود اونجا عالیه

---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------

کسی در مورد این اطلاعی داره
    کد:
    ایران هست چنده ؟ بلوتوثه ؟ چیه

8. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کسی در مورد این اطلاعی داره
    کد:
    ایران هست چنده ؟ بلوتوثه ؟ چیه
    هدفون معمولی با دیزاین استریت هست که بیشتر مناسب کسایی هست که تحرک زیادی دارن مثل ورزشکارای دو و بستکبال و از این دست ورزشها.

من تا حالا کیفیت صدای این هدفون رو امتحان نکردم ولی طبق توضیحات سایت تاکید زیادی روی صدای بیس داره و قیمتش 12 تا 15 دلاره که اگه ایران باشه حدود 25 تومنی قیمت زده خواهد شد.

پس قیمتی که اونجا میده واقعا از ایران کمتره؟
    این فروشگاه نماینده رسمی سنهایزر هست
    قیمت ها :
    من قیمت هام مال مغاره ای که تو جمهوریه و نمایندگی سنهایزر ...رضوی نامیه صاحبش... مال همین دیروز...قیمت هام
    rs 110 ....135
    rs 120 ...185
    rs140 ....185
    hd 650....800
    hd 800...1500
    hd 280 pro....230
    بله قیمت اونجا کمتره چون:
    1. اونا نمایندگی اصلی فروش شرکتها رو دارن که ما به خواب ببینیم
    2. اینجا باید خرج چتربازها رو شما بدید
    3. اینجا هزینه ارسال دستگاه رو که شامل گارانتی به خارج میشه رو جلو جلو باید پرداخت کنی
    4. سود وارد کننده و اون فروشنده که باید به هر وسیله ای که شده جنسش رو بفروشه هم فراموش نشه
    5. یه معادله ساده از سری جمع چندتا رقم ، دو سه رقمی هست و حل کردن اون توسط مصرف کننده ایرانی بسیار راحته کافی چشماتون رو ببندید و در حالی که ریلکسید با سرعت یه چنگ بزینید به جیب مبارک و خلاص
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:21. دليل: پست متوالی

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام

عجب تاپیکی بود من ندیده بودم

در هر صورت از گلهای سر سبد این تاپیک تقاضای یک فروند هدفون ( از این فول سایزها , قشنک روی گوش رو میگیره ) برای فیلم میخوام

دیگه خون پرش 80 تومن , میشه چیز حسابی ؟
    این هدفونها قشنگ صدای چند کاناله رو پشتیبانی میکنن؟ حس سینما خانگی رو به آدم میده یعنی ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان باید بگم من با خود نمایندگی سنهایزر مکاتبه کردم و این فرشگاه رو به عنوان نمایندگی رسمیش معرفی‌ کرد و گفت بود از جای دیگه نخرید به دلیل تقلبی بودن
    اینجام فقط همین رضوی نامیه مطمئنه اما قیمت هاش پرت ... اینجا جنسی که میاد فقط و فقط ۲ حالت داره یا جنس تقلبیه ساخت چین درجه ۴ یا اگه شانس بیارین خیلی‌ ممکن جنس اصل اما استوک گیرتون بیاد باور کنید تو این مدت هر چی‌ جنس گرفتم مشخص که استوک بوده از لاجیتک بگیرین تا مارک‌های دیگه ... اما وضع هدفون از همش خراب تره من از این نمایندگی کریتیو طبقه همکف پاساژ ایران یه هدفون کریتیو گرفتم که تقلبی در اومد یه دونم فرمون بازی گرفتم مارک لاجیتک اونم بازش کردم دیدم روش پره خط و خشه !!!! اینم نمایندگی رسمی آواژنگ !!!! تازه گفت از این بگیر که تقلبی بهت نندازن !!!! رفتم پایتخت هدفون بیتس رو تست کردم از این مدلی که سیم قرمز رنگی‌ داره و داخل گوش میره ۱۹۰ تومن بقدری کیفیتش ضایع بود که حیف ۱۰۰۰ تومن مشخص بود که تقلبیه ... من خودم فقط از مارک AKG استفاده می‌کنم هم قیمتش مناسب هم کیفیتش عالیه ... واقعاً که از دست این فروشنده‌ها و نمایندگی‌های دزد و حروم خور دیگه من یکی‌ که خسته شدم ... نشد یه جنسی‌ رو بخرم بعدش خیالم راحت باشه که واقعاً واسم عمر می‌کنه ...
    Last edited by dooste.man83; 29-01-2011 at 16:11.

12. 3 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

DR.DRE beats تور یه جا پایتخت داره اصل هم هست 150 تومن کسی خواست بگه بهش ادرس بدم همه مدل ها رو هم داره تازه تست هم داره

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام

عجب تاپیکی بود من ندیده بودم

در هر صورت از گلهای سر سبد این تاپیک تقاضای یک فروند هدفون ( از این فول سایزها , قشنک روی گوش رو میگیره ) برای فیلم میخوام

دیگه خون پرش 80 تومن , میشه چیز حسابی ؟
    این هدفونها قشنگ صدای چند کاناله رو پشتیبانی میکنن؟ حس سینما خانگی رو به آدم میده یعنی ؟

سلام
    خبری ؟ چیزی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •