ایشون یا دارند اغراق می می کنند یا شاید حساسیت چشم ایشون طوری هست که متوجه لگ ها نمی شن!
وگرنه این چیزی که این دوست عزیز گفتن در حد یه لپتاپ با gtx870 و gtx880 هست و نه 850!!
ایشون یا دارند اغراق می می کنند یا شاید حساسیت چشم ایشون طوری هست که متوجه لگ ها نمی شن!
وگرنه این چیزی که این دوست عزیز گفتن در حد یه لپتاپ با gtx870 و gtx880 هست و نه 850!!
اصلا چه کاریه که اخرین حد کیفیت بازی می کنید حالا بزارید روی high چی میشه ؟؟؟ من خودم تو پی سی بازی کردم فرق چندانی ندارن این تنظیمات حتی رو Low هم بزارید بعد از چند دقیقه بهش عادت میکنید حالا شما گیر دادی به الترا ؟؟ بزار رو high راحت بازی کن دیگه این همه بحث نداره البته شاید شما درایوری چیزی ابدیت نکردی به همین دلیل لگ میزنه براتون یا شاید حساس هستین نمیدونم در کل اگه دوستانی که میگن لگ نمیزنه یه فیلم بگیرند با camstadio بعد فشردش کنند که میشه 2-3 مگ همه میفهمند که چطوریاست
ممنون از دوستان که راهنمایی کردن ولی من بیشتر رم 16 رو برای آینده نگری میخوام بگیرم چون با این سرعت پیشرفت تکنولوژی سال دیگه 16 گیگ رم هم چیزی نیست گفتم حالا که دارم پول میدم درست بدم البته بحث لیپ موشن هم خودم قبول دارم بهتر از وین اورجینال هست ولی حالا بین لیپ موشن و رم 16 موندم ضمنا میشه رمش رو اگه مطمئن هستید فقط 2تا اسلات میخوره هر دو رو در آورد و دو تا رم 8 گذاشت دوستان راهنمایی کنید![]()
اصلا نیازی به کاهش کیفیت بازی نیست.میشه روی اولترا بازی کرد
فقط کافیه رزولیشن رو به 768×1366 کاهش بدید.
اصلا تفاوت آنچنانی با فول اچ دی نداره.
تو اون سه روزی که لنوو z510 داشتم، روی رزولیشن 768×1366 و تنظیمات high توی بازی بتلفیلد کمی لگ داشت.
اما این قول توی همون رزولیشن و با تنظیمات اولترا حتی یک درصد هم افت فریم نداره.
راستی برای فیلم گرفتن از بازی اصلا camstudio توصیه نمیشه چون خودش افت فریم ایجاد میکنه. بهترین برنامه واسه اینکار Fraps هست که اصلا مخصوص بازی ساخته شده...
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Last edited by Saidgta; 15-07-2014 at 17:01.
من یه فیلم میگیرم هم از تنظیمات بازی و هم بازی تازه نه کال اف . ولفلشتاین !
اونوقت ببینیم کی دروغ میگه و تبلیغ میکنه تازه از دما هم فیلم میگیرم که تو پروسه اجرای بازی دما چقدر خواهد شد ...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
کسی پیدا نشد به ما یک راهنمایی کنه؟
من ولفینشتاین رو تست نکردم.
ولی محاله که کال آف رو بتونید با فول اچ دی و تنظیمات اولترا بدون افت فریم بازی کنید...
خود سازنده کارت گرافیک داره میگه تنظیمات پیشنهادی high هست ولی شما میگی روی ultra ؟؟؟
چی بگم والا...
ممنون میشم فیلم بگیرید. شاید واقعا لپ تاپ من مشکل داره...
روزی که یه بازی واسه اجرا شدنش به رم 16 نیاز پیدا کنه شما باید کلا لپ تاپو عوض کنی! چرا؟ چون اون روز دیگه کارت گرافیکشم پاسخگو نیست و نمیتونید کارت گرافیکو تعویض کنید!
از طرفی رم لپ تاپ ها قابل تعویضه. مال اینم حتما تعویض میشه! باور کنید لپ تاپ قبلی من رمش 4 بود ولی هیچ مشکلی باهاش نداشتم و همه بازی ها رم اجرا میکردم. خیالتون راحت باشه تا حداقل 5 سال میتونید روی این لپ تام حساب باز کنید...
دوست عزیزم اولا من کارم تدوین فیلمه و مطمن باش چشم از شما حساس تر هست .
شما کار سنگین رو تو بازی دیدی ولی من میفهمم رندر 3بعدی با افتر افکت با 7لایه پلاگین خارجی یعنی چی که این توی 1ساعت رندر گرفت که درحد فراعالیه
ویدیو رو دارم اپلود میکنم امیدوارم اونقدر شعور داشته باشی معذرت خواهی کنی
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
اولا درست صحبت کن دوست عزیز
دوما شما الان از کار و شغل بنده اطلاع دارید؟!
سوما اگر بخوام معیار خاصی هم ارائه بدم که سلیقه ای نباشه
به زیر 25 فریم میشه گفت کند و ضعیف و من به شخصه چشمم راحت نیست
از 30 فریم به بالا تازه قابل قبول
و از 45-50 به بالا خوب
(تقریبا مشابه همون چیزی که نوتبوک چک در نظر میگیره)
حالا شما لطف کنید فریم ریت بگیرید ببینید در کدوم سطحه!
فریم ریت هایی که در نت هست برای همین کال آف حول 20-23 می چرخه برای این کارت گرافیک ، شاید همین برای شما راضی کننده بوده که در این صورت کاملا حق با شماست
چون مهم خودتون هستین
البته منظور من این نیست مشکل از این لپتاپ هست، بلکه این لپتاپ در حد توانش داره کار می کنه
Last edited by Akom@n; 15-07-2014 at 22:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)