تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 249 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249 آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

خلعتبري: رحيمي 500 ميليون تخفيف مي‌خواست

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: عليرضا رحيمي تخفيف عجيب و غريبي از من مي‌خواستم و مي‌گفت 500 ميليون تومان به ما تخفيف بدهيد.

محمدرضا خلعتبري در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مورد بحث حضورش در باشگاه پرسپوليس گفت:‌هواداران پرسپوليس بدانند مي‌خواستم در اين تيم بمانم و با عليرضا رحيمي هم صحبت کردم. زياده‌خواه نيستم اما از قرارداد سال قبل طلب دارم مردم بدانند که اين نبوده که نخواهم در پرسپوليس بمانم و شرط عجيبي نداشتم.

وي افزود: 400 ميليون از قرارداد سال قبل باقي مانده که 340 ميليون آن را بايد به علي دايي بدهم. رحيمي گفته نمي‌تواند پولي به من بدهد چرا که چک‌هايم براي رويانيان است و خود او بايد پرداخت کرد. او مي‌گويد قراردادم چيز ديگري بود و 100 ميليون هم بيشتر دريافت کرد به او گفتم اين موضوع درست است اما براساس قراردادي که در فدراسيون ثبت شده عمل نکرديد.رحيمي مي‌گويد چون مبلغ زياد است نمي‌تواند اين پول را پرداخت کند او از من تخفيف خواست که رقمي عجيب و غريب بود.

خلعتبري در ادامه تأکيد کرد: او 500 ميليون تومان تخفيف مي‌خواست شما مي‌دانيد سال قبل با چه شرايطي بازي کرديم ديگر تا همين اندازه بس است هواداران من را حلال کنند دوست داشتم با عشق و علاقه در تيم بمانم اما حالا طلب 400 هزار دلاري عجمان باقي مانده و پرداخت پول را عقب انداخته‌اند شايد هم طلب عجمان 250 هزار دلار باشد هر تيمي که بتواند رضايت‌نامه‌ام را بگيرد به آنجا مي‌روم.

وي در پايان گفت: اميدوارم پرسپوليس با من يا بدون من در هر جامي موفق باشد اما پرسپوليس سال آينده در سه جام حضور دارد من، مهرداد پولادي و سيدجلال حسيني دوست داشتيم در اين تيم بمانيم با اينکه علي دايي را دلسرد مي‌کنم بسيار ناراحتم اما جدايي من دارد اتفاق مي‌افتد که اميدوارم هواداران ناراحت نشوند.

2. 5 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

ای کاش با خلعتبری توافق می کردن، خیلی به درد می خورد. ناراحت شدم!

آقا این عکس ماله فرودگاه فرانکفورته -
    نیلسون ساعت 1 و نیم امشب میرسه تهران

4. 10 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

وضعیت تیم کمی به هم ریختست .. خوب شروع کردیم اما هر چی اومدیم جلوتر مشکلات بیشتر شد. اتفاقات و مصاحبه های اخیر هم این موضوع رو نشون میده. مثل همیشه هم نقش اول این مشکلات پول و مسایل مالی هست ! معلوم نیست پرسپولیس و استقلال چه گناهی کردن که همیشه باید محتاج دولتی ها باشن و اونا هم تا می تونن سنگ اندازی کنن ! اگرم کاری کنن همیشه انگشت اتهام به سمتشون درازه، حالا اگه سپاهان، نفت، فولاد و ... هر کاری کنن انگار نه انگار ! از بین بردن فوتبال دو قطبی و بالا آوردن تیم های شهرستانی به قیمت بازی با اعصاب میلیون ها طرفدار یکی دیگه از پروژه های بلند مدت فدراسیون نشین هاست ظاهرا.

6. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

گزارش تصویری: وقتی همه نیلسون را تحویل گرفتند

نیلسون کوریا جونیور که هفته پیش نامه خداحافظی اش از پرسپولیس را نوشته بود و قصد نداشت به ایران برنگردد یک روز بعد از بازگشت به ایران در تمرین پرسپولیس حاضر شد و مورد استقبال همبازی ها و مربیانش قرار گرفت.دیروز در ورزشگاه درفشی فر همه عقاب سیاه را به شدت تحویل گرفتند تا مشخص شود بازگشت این دروازه بان 38 ساله و تکمیل شدن کادر دروازه بان ها خیال بازیکنان را از این پست حساس راحت کرده و و همه از این تصمیم کوریا استقبال کرده اند.عکس یادگاری سوشا و نیلسون هم می تواند جالب باشد و ظاهرا این دو دروازه بان از روز اول بنای دوستی با هم را گذاشته اند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

عجیب دوست داشتنیه این نیلسون ! کاش سنش بالا نبود و بیشتر می تونست بازی کنه، حیف.
    این بی خبری از نقل و انتقالات پرسپولیس امیدوارم در نهایت آرامش قبل از طوفان باشه.

10. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

رفتن خلعتبری، سید جلال، پولادی و ...
    و جذب نشدن عبد الله کرمی، حدادی فر و چند بازیکن دیگه که بحث شون بود به نظرم میتونه خطر ناک باشه.
    الان به نظرم توی قلب خط دفاع ( زوج بنگر ) و توی خط هافبک به مشکل می خوریم.
    .
    فکر کنم نور محمدی و محمد نوری رو هم زوری توی همین دو پست تمدید کردن. فقط خدا کنه این دو پست به اینا نرسه.
    نا سلامتی ما قراره تو سه تا جام رقابت کنیم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

پرسپولیس سروووووووور آسیا.
    البته اگه سید جلال و مهرداد بمونن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من میدونم نوروزی و دغاغله خوبن ولی کسی میدونه طارمی و نور اللهی چطورن؟؟؟؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

دوستان من درست متوجه خبر نیلسون نشدم ... الان نیلسون ماندگار شده یا این که فقط یک دیدار دوستانه از تیم بوده ؟!

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

درود

دوستان من درست متوجه خبر نیلسون نشدم ... الان نیلسون ماندگار شده یا این که فقط یک دیدار دوستانه از تیم بوده ؟!

ممنون
    سلام
    سه روز پیش رحیمی، دائی، نیلسون و مدیر برنامه های نیلسون جلسه گذاشتن برای تمدید قرارداد نیلسون.
    باشگاه می خواست نیلسون دو سال دیگه بمونه و مدیر برنامه های نیلسون گفت: یه سال.
    .
    خلاصه قرار شد که نیلسون یه سال دیگه پرسپولیس بمونه و این قطعیه.

......
    پ.ن:
    به نظرم با توجه به سنش، دو سال زیاد بود، یه سال خوبه.

16. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •