تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 302 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم تبریک میگم این برد شیرین رو به همه مادریدی ها
    خیلی هوشمندانه بازی کردیم و نتیجه لازم رو کسب کردبم.قهرمانی شیرینی بود خیلی کیف میده تو فینال رقیب سطنتیت رو شکست بدی.نبود کریس رونالدو هم حس میشد و حتما اگه بود میتونستیم از ضعف دفاعی بارسا بیشتر استفاده کنیم و بیشتر گل بزنیم.

فقط یه سوال رونالدو میرسه به بازی با بایرن؟

2. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منم تبریک میگم این برد شیرین رو به همه مادریدی ها
    خیلی هوشمندانه بازی کردیم و نتیجه لازم رو کسب کردبم.قهرمانی شیرینی بود خیلی کیف میده تو فینال رقیب سطنتیت رو شکست بدی.نبود کریس رونالدو هم حس میشد و حتما اگه بود میتونستیم از ضعف دفاعی بارسا بیشتر استفاده کنیم و بیشتر گل بزنیم.

فقط یه سوال رونالدو میرسه به بازی با بایرن؟
    اینکه رونالدو به بازی رفت بایرن صد در صد برسه هنوز کامل معلوم نیست
    ولی احتمالش زیاده
    امیدوارم برسه که بهش خیلی تو بازی بایرن نیاز داریم

Sent from my ST25i using Tapatalk

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض دویدنی به ارزش تمام زندگی ؛ " یوسین بیل " 59.1 متر را در 7.04 ثانیه دوید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گرت بیل در دقیقه 85 بازی و در اوج خستگی یک بازیکن فوتبال رکوردی خیره کننده از خود بر جای گذاشت.
    پنجشنبه 28 فروردین ساعت 22:13

آی اسپورت - هنوز 24 ساعت از گل تاریخی گرت بیل به بارسا نگذشته و صحبت ها و اظهارنظرها در مورد این گل همچنان ادامه دارد.
    بطور مثال دیشب ژابی آلونسو در انتهای بازی گفته بود که به عمرم نمونه این گل را ندیده ام . اما Deportes cuatro امروز با نشان دادن چندین گل دیگر گرت بیل در تاتنهام ،نشان داد که گرت بیل قبلا نیز نظیر چنین گلی را به ثمر رسانده است. گل هایی که از نیمه زمین شروع به دویدن کرده و با پشت سر گذاشتن همه بازیکنان حریف توپ را وارد دروازه کرده است.
    شب گذشته گرت بیل از محوطه اختصاصی تاتا مارتینو دویدن را شروع کرد و 59.1 متر را در 7.04 ثانیه طی کرد بعبارتی 8.39 متر در هر ثانیه ! آماری خارق العاده برای یک بازیکن فوتبال. به همه اینها اضافه کنید دقیقه ای که این اتفاق رخ داد ، یعنی دقیقه 85 بازی که یک بازیکن فوتبال بطور طبیعی در اوج خستگی به سر می برد.
    بی تردید این گل در تاریخ ال کلاسیکو جاودانه خواهد ماند و تا سال ها از آن صحبت خواهد شد.

5. 17 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گرت بیل : این گل مهمترین گل زندگی من بود / فقط به توپ نگاه می کردم تا اینکه به پینتو رسیدم

مصاحبه داغ و جذاب گرت بیل با روزنامه As یک روز پس از فینال تاریخی کوپا دل ری .
    آی اسپورت - گرت بیل با گل تاریخی خود در فینال کوپا دل ری ، هم رئال را برای نوزدهمین بار قهرمان کوپا کرد و هم نام خود را در تاریخ این باشگاه جاودانه کرد. مصاحبه داغ ستاره فینال کوپا با روزنامه As را اینجا بخوانید :

با گلی که زدی به شخصیت اول فینال تبدیل شدی ؛ واقعا چطور آن گل را زدی ؟
    مشابه این گل را چند وقت پیش در یک بازی ملی زده بودم. وقتی استارت زدم یک لحظه از زمین خارج شدم ، اما سعی کردم بارترا را کنار بزنم ، او خیلی سعی کرد که مانع من بشود و حاضر بود هر کاری بکند تا من از او عبور نکنم اما خوشبختانه خودم را جدا کردم ؛ تمام مدت به توپ نگاه می کردم و وقتی به جلوی دروازه رسیدم و پینتو را دیدم ، تصمیم گرفتم که شوت بزنم.

حساس ترین گل تو برای مادرید بود که حاصلش یک جام قهرمانی بود ؛ درست است ؟
    احساسی که دارم غیر قابل وصف است. این اولین قهرمانی من با مادرید بود و امیدوارم جامهای بیشتری از راه برسند. همه اتفاقات دیشب هنوز برایم باورنکردنی است. گلی که زدم ، پیروزی با ارزش مقابل بارسا و قهرمان شدن ، همه اینها مثل یک رویاست. هرچند معتقدم این فصل می توانیم دو جام دیگر را بدست بیاوریم.

بازی فینال چطور بود ؟ بنظر تا قبل از گل مساوی بارترا ، بخوبی بازی را تحت کنترل داشتید !
    بله همینطور است. بعد از خوردن گل مساوی ، شخصیت بالای خودمان را نشان دادیم . صادقانه می گویم که انتظار خوردن گل مساوی را نداشتیم.

قبل از گل مساوی بارسا ، تیم شما موفق به گلزنی شده بود که البته داور آن را مردود اعلام کرد. واقعا آن گل خطا بود ؟
    اگر بخواهم روراست باشم باید بگویم که مطمئن نیستم که خطا بود یا نه . هنوز تکرار آن صحنه را ندیده ام. به هرحال همه چیز تمام شده و دیگر اهمیتی ندارد.

این گل مهمترین گل زندگی شما بود ؟
    بله ! احتمالا این گل مهمترین گل زندگی من است.
    وقتی توپ را وارد دروازه کردی به چه چیز فکر می کردی ؟
    واقعا به هیچ چیزی فکر نمی کردم. حتی بعد از بازی هم نمی توانستم باورش کنم. الان بهتر می توانم درک کنم . چند ساعتی است که سعی می کنم این گل و این قهرمانی را جشن بگیرم . امیدوارم سال دیگر بازهم نظیر این اتفاق تکرار شود.
    این جام برای شما چه معنایی دارد ؟
    همیشه هوادار رئال بوده ام و از کسب این جام خوشحالم ، به اینجا آمده ام تا همه افتخارات ممکن را بدست بیاورم. واقعا از بودن در رئال خوشحالم.

بازی بعدی شما با بایرن است. این پیروزی به شما کمک خواهد کرد که به فینال لیگ قهرمانان بروید ؟
    خیلی مهم است که در باد این قهرمانی نخوابیم . بایرن یک تیم بسیار قدرتمند است . در مقابل آنها باید بازی واقعی خودمان را ارائه دهیم.

با این گل جواب منتقدانت را هم دادی !
    نگران آنچه که پشت سر من می گویند نیستم . برای من مهم این است که روی بازی خودم متمرکز باشم. از عملکردم تا بدینجای فصل راضی هستم.

پس از پایان بازی ، رونالدو به زمین آمد و شما را در آغوش گرفت . چه چیزی به هم گفتید ؟
    کریس به من تبریک گفت و واقعا خوشحال بود. او در همه بازی های ماقبل فینال بازی کرده بود. حضور او در ورزشگاه ، برای همه ما یک قوت قلب بود .این قهرمانی نتیجه تلاش همه بازیکنان است و با اتحاد وفداکاری جمعی بدست آمد.

در مورد هواداران رئال که به مستایا آمده بودند چه نظری داری ؟
    این قهرمانی متعلق به همه هواداران است .آنهایی که به والنسیا آمده بودند تا لحظه آخر دست از تشویق ما بر نداشتند. جو بازی بی نظیر بود و به کمک همین جو فوق العاده ، بارسا را شکست دادیم.

As
    رضا سیف

7. 10 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض لبخند فوتبالی

9. 12 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ایکر کاسیاس و جام هایی که بالای سر برده است ؛ 7 جام در 6 سال

ایکر کاسیاس از سال 2008 کاپیتانی اسپانیا و از سال 2010 کاپیتانی رئال را بر عهده دارد و تا به امروز 7 جام را به عنوان کاپیتان دریافت کرده است.
    جمعه 29 فروردین ساعت 17:17
    آی اسپورت - ایکر کاسیاس دو شب پیش کوپا دل ری را بالای سر برد. پس از پشت سرگذاشتن سالی سخت و نیمکت نشین بودن در لالیگا سرانجام روز خوب ایکر مقدس نیز فرار رسید و او به فاصله سه سال بار دیگر به عنوان کاپیتان ، کوپا دل ری را از دستان پادشاه اسپانیا دریافت کرد و آن را بالای سر برد. اما این نه اولین بار و نه دومین باری بود که ایکر ، جامی را بالای سر می برد. از زمانی که ایکر عنوان کاپیتانی تیم ملی و باشگاه رئال مادرید را بر بازو می بندد این هفتمین جامی است که او بعنوان کاپیتان بالای سر می برد.

« به سال 2008 بر می گردیم و جام ملتهای اروپا در اتریش . شهر وین میزبان مسابقه نهایی بین اسپانیا و آلمان بود. لوئیس آراگونس رائول را به تیم ملی دعوت نکرده بود و ایکر در رقابت با پویول کاپیتانی تیم ملی راعهده دار شده بود. اسپانیا با شکست آلمان قهرمان شد و ایکر جام را بالای سر برد. عکس بالابردن جام توسط ایکر پر بیننده ترین عکس تاریخ تیم ملی اسپانیا به حساب می آید. در سال 2010 نیز ایکر این بار جامی بسیار مهم تر یعنی جام جهانی را در ژوهانسبورگ بالای سر برد . اسپانیا با برتری بر هلند قهرمان جهان شد و ایکر برای دومین بار در دوران فوتبالش بعنوان کاپیتان روی سکو رفت و جام را به نمایندگی از سایر بازیکنان دریافت کرد.اما در سال 2010 که رائول ، مادرید را به مقصد شالکه ترک کرد کاسیاس در رئال هم عنوان کاپیتانی را از آن خود کرد. از آن سال ایکر 5 بار دیگر بعنوان کاپیتان قهرمانی و کسب جام را تجربه کرده است. سومین بار در سال 2011 و در ورزشگاه مستایا ، با قهرمانی در فینال کوپا دل ری(رئال 1 بارسا 0) ؛ چهارمین بار سال 2012 پس از فتح لالیگای رکوردها (100 امتیاز و 121 گل توسط مادرید) و در سانتیاگو برنابئو ؛ پنجمین بار در جام ملتهای اروپای لهستان و اکراین که اسپانیا با برتری 4-0 بر ایتالیا به قهرمانی رسید ؛ ششمین بار در سوپرجام اسپانیا در برنابئو که رئال در مجموع دو بازی رفت و برگشت بارسا را مغلوب کرد و سرانجام هفتمین و آخرین بار همین دو شب پیش در مستایا بود که رئال کوپا دل ری را با شکست بارسا از آن خود کرد »

حال ایکر سه جام دیگر را پیش روی دارد . اولی لالیگا ؛ دومی لیگ قهرمانان و سومی جام جهانی برزیل ! به نظر شما ایکر چند جام دیگر را بالای سر خواهد برد ؟

11. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اگه احیانا مراسم جشن قهرمانی رو از دست دادید یا نتونستید کامل تماشا کنید، می تونید نمایش کامل مراسم جشن قهرمانی و مصاحبه با بازیکنان درون زمین (ویدئو به مدت 100 دقیقه) رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پایگاه تلویزیون ملی اسپانیا) ببینید یا به کمک IDM دانلود کنید. (حجم 570 مگابایت)

+

یه نکته جالب در مورد قهرمانی هایی که رئال در رقابت های لیگ قهرمانان (و کاپ اروپای سابق) اینکه رئال هر وقت قهرمان این رقابت ها شده در یکی از دورهای حذفی قهرمان سال قبل رقابت ها رو شکست داده، در سال 1966 با گذاشتن از سد اینتر (قهرمان 1965)، در سال 1998 با گذشتن از سد دورتموند (قهرمان 1997)، در سال 2000 با گذشتن از سد منچستر یونایتد (قهرمان 1999) و در سال 2002 با گذشتن از سد بایرن مونیخ (قهرمان 2001). در مورد 5 قهرمانی دیگه رئال در دهه 1960 رئال قهرمان دوره قبل هم بوده. حالا اینبار در سال 2014 باید با بایرن مونیخ (قهرمان 2013) روبرو بشه، نکته جالب تر اینکه اگه رئال شکست بخوره هم این مورد پابرجاست، چون در صورت شکست، در درجه اول قهرمان نشده که الزامی به پیروزی مقابل قهرمان دوره قبل داشته باشه

در مورد بازی با بایرن و قرعه ای که برای من به شخصه به خاطر برخورد دو تیمی که طرفدارشون هستم و بازی هاشون رو دنبال می کنم {اعتراف می کنم با دُز بیشتری برای رئال اما تفاوت سطح علاقه به دو تیم برای من واقعا کم هست} بدترین قرعه بود، فکر می کنم تفاوت مهمی که نسبت به تقابل دو تیم در سال 2012 وجود داره اینه که در اون دوره قبل از انجام دو بازی، رئال تیم آماده تری به نظر می اومد، نتیجه های فوق العاده در لیگ و فرم خوب تیم باعث شده بود شانس صعود رئال به طور طبیعی بیشتر به نظر بیاد که فکر می کنم این مسئله غرور کاذب احتمالی، ساندویچ شدن ال کلاسیکو بین این دو بازی و در طرف دیگه بازی بسیار خوب و منسجم بایرن زمینه ساز حذف رئال بود. اما امسال شرایط به نظر عکس شده. اگه از یکی دو نتیجه به خصوص هفته های اخیر بایرن عبور کنیم و تصویر کلی (دو سال اخیر) این تیم رو در نظر بگیریم، به طور طبیعی بایرن هست که دست بالاتر رو داره و شانس صعود بیشتری داره، حالا باید ببینیم رئال می تونه از این فرصت {نیاز به اثبات خودش در مقابل بهترین تیم اروپا در دو سال اخیر} بهره ببره و در طرف دیگه بایرن ممکنه به خاطر توفیق بیشتری که در سال های اخیر داشته حریف خودش رو دسته کم بگیره یا نه. در هر صورت امیدوارم بازی های زیبایی رو ببینیم و تیمی که شایسته تر هست صعود کنه.

دیشب یه سوال ذهنمو مشغول کرده بود ... فرناندو تورس گل نزنتره یا کریم بنزما ؟؟؟
    آمار تورس در 24 بازی لیگ: (15 بازی از ابتدا و 9 بازی از روی نیمکت)
    تعداد شوت در هر بازی: 2.2
    آمار گل: 4

آمار بنزما در 32 بازی لیگ: (31 بازی از ابتدا و 1 بازی از روی نیمکت)
    تعداد شوت در هر بازی: 3
    آمار گل: 17

البته از یه نقطه نظر دیگه نگاه کنیم، تعداد گل هایی که بنزما در این فصل در لیگ به ثمر رسونده (17) با "تعداد کل گل هایی" که تورس در 3.5 سال اخیر در لیگ به ثمر رسونده (24) فاصله زیادی نداره!

13. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

انگار رونالدو امروز تمرین کرده
    خبر خوبیه

15. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ZaHeDaN

پيش فرض

8.39m/s = 30.204km/h

17. 2 کاربر از HOSS3IN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گزارش تمرین امروز رئال : رونالدو آماده تر از همیشه

همچون دیروز رونالدو امروز نیز در تمرینات گروهی حضور داشت و آخرین مراحل اماده سازی خود را برای بازی با بایرن پشت سر می گذارد
    آی اسپورت - در حالی که به بازی حساس رئال مادرید و بایرن نزدیک و نزدیک تر می شویم حضور رونالدو در این بازی رنگ قوت به خود می گیرد. امروز تمرینات رئال برای دیدار با بایرن در شهرک ورزشی والدبباس از سر گرفته شد و رونالدو همچون دیروز به همراه باقی بازیکنان در مرحله اول تمرین که گرم کردن با توپ بود حضور داشت و سپس به تمرینات اختصاصی خود در زمین شماره دو ادامه داد.کریس ، امروز آماده تر از دیروز نشان می داد.
    سپس بازیکنان رئال در مرحله دوم ، اقدام به تمرین حفظ توپ در فضایی محدود کردند. دروازه بانان تیم نیز همچون همیشه زیر نظر ویلیام وکی به تمرین مشغول بودند.اما سرخیو راموس امروز در سالن بدنسازی حضور داشت و با باقی بازیکنان تمرین نکرد. ضمن اینکه مارسلو و بیل بدون هیچ مشکلی در تمام مراحل تمرینی حضور داشتند .
    نکته جالب تمرین امروز حضور فلورنتینو پرز در انتهای تمرین بود که بار دیگر به منظور شارژ روحی بازیکنان در والدبباس حاضر شد و دقایقی با بازیکنان به خوش و بش پرداخت.

19. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •