این بارترا آینده تیم بارسلونا هستش......از همین الان اون تبدیل به یکی از محبوبترین بازیکنان بارسا خواهد شد.....شوت فوق العاده ای زد و همچنین گلی بسیار زیبا.
این بارترا آینده تیم بارسلونا هستش......از همین الان اون تبدیل به یکی از محبوبترین بازیکنان بارسا خواهد شد.....شوت فوق العاده ای زد و همچنین گلی بسیار زیبا.
خب اینم سومین و آخرین پستم در امشب......
فصل فوتبالی برای ما هوادار های بارسا به کلی تموم شد و از الان فقط منتظر جام جهانی می مونم.
فوتبال اون روی بی رحمش رو بعد از حدود 6-7 سال داره به ما نشون می ده.
تیم مدیریتی و فنی باشگاه باید عوض بشه باید......
چرا تاتایی که بهترین شروع تاریخ باشگاه رو داشت حالا تیم رو به این وضعیت درآورد؟؟؟نیمه دوم واقعا چه هدفی داشت که آدریانو رو با البا عوض بکنه؟؟؟با خروج آلبا عملا سمت چپ رو از دست دادیم و نتونستیم هیچ حمله ای رو از اون سمت شکل بدیم.
تیم از اون روزی دقیقا نابود شد و شروع کرد به دادن باخت های الکی که ماجرای نیمار و راسل(استعفاش)پیش اومد.
و واقعا مات و مبهوت هستم که چرا بوسکتس به این روز افتاده و ضمن اینکه بگم که پینتو هم رو هر دو گل مقصر بزرگ (به دلیل تنگ نکردن زاویه) بود.
و فقط امیدوارم که در سال های آینده تحول رو در هر سه جبهه ببینیم....مدیریت-کادر فنی-بازیکنان
Last edited by E.G_band; 17-04-2014 at 01:12.
خوب هتریک باختامون کامل شد!!!
حیف شد بعد گل مساوی فکر میکردم بارسا برندست چون روحیه گرفته تیم ولی اون حرکت آماتور از بارترا همه چیرو به فنا داد!!!!
خیلی هوشمندانه تر میتونست توپ رو دور کنه یا مالک توپ بشه ولی دفاع خوب و آینده داری هست!!!!!
یه گل خوب زد و یه گل خوبم برا رئال ساخت
در کل بازی دست بارسا بود ولی عین 2تا بازیه قبلی بعد از خوردن گل اول پشت محوطه شروع کردن پاس کاری و سانتر از کناره ها بدون هیچ شوت یا موقعیت خطرناکی من نمیدونم چرا این کارو میکنن در صورتی که تو 2تا بازی اصلا نتیجه نگرفتن از این حرکت
یه زمانی میگفتن تیم پپ پاساش زیاد و سانتر از کنار نداره برا همین نمیتونه گل بزنه الان برعکس اون شده حالا میفهمیم که بازی مستقیم تیم پپ با وجود این بازیکنا خیلی بیشتر نتیجه میداد تا این تاکتیک!!!!!
تعویض آلبا که خیلی حرکت آماتوری بود نمیدونم چرا این کارو کرد
مسی بی انگیزه
تیم هم اشتباه زیاد داشت
خدا کنه برا فصلای بعد بارسا بتونه خوب خط دفاع رو تقویت کنه
ویوا بارسا
![]()
خیلی جالبه:
* نیمار باید بیرون باشه یا نهایتا در وینگ چپ بازی کنه ||نیمار تقریبا 60 دقیقه رو در وینگ راست بازی کرد و همراه با سسک بدترین بازیکن زمین بود، 30 دقیقه آخر به وینگ چپ اومد و خیلی خیلی خیلی بهتر شد!
* مسی باید وسط و در پست همیشگیش بازی کنه، نه در وینگ راست و نه هافبک تهاجمی || تقریبا همه بازی مسی یا هافبک تهاجمی بود و یا وینگر راست.. حتی وقتی پدرو و الکسیس اومدن باز هم مسی به نوک نرفت.
* الکسیس یا پدرو باید در زمین باشن و در وینگ راست بازی کنن || هر دو از روی نیمکت خیلی از تماشای بازی لذت بردند
* سسک نباید در زمین باشه از ابتدای بازی و مثلث بوسکتس/ژاوی/اینیستا باید مرکز زمین باشند || فابرگاس فاجعه بود و قطعا بدترین بازیکن زمین... تاتا داره با بازی دادن فابرگاس خیانت خیلی بزرگی در حق بارسا و همینطور در حق الکسیس و پدرو می کنه که بازی نمی کنند، و همینطور اینیستا که همیشه در پست غیر تخصصی مجبوره بازی کنه تا بدترین بازیکن باشگاه بتونه در زمین باشه!
* از دنی آلوز و آلبا یکیشون باید نقش تهاجمی کمتری داشته باشه و در دفاع بیشتر حضور داشته باشه || هر دو همیشه یه کله در حمله بودن و روی هر دو گل هم فول بک ها کاملا جا موندن.
* تیم باید این بازی بسیار ریسکی و عجیبش رو در خط دفاعی کنار بگذاره || بازی ریسکی در دفاع باعث شد توپ گل اول لو بره، و خطا نکردن بارترا روی بیل هم باعث شد گل دوم زده بشه.. دو حرکت رسیکی اساسی و دو گل خورده. چند جای دیگه هم خیلی بد توپ لو دادیم.
در 30 دقیقه آخر تیم تقریبا شروع کرد کمی از این نکات رو رعایت کنه و بارسا از این رو به اون رو شد. امتناع بیش از حد تاتا به تاکتیک های اشتباه در نوع خودش بی نظیره، تا این حد امتناع رو حتی از رافا بنیتز هم ندیده بودم! ترسو بودن سرمربی که به خاطر اسم بازیکن ها رو در زمین می گذاره هم از نوع خودش مثال زدنی است... ترکیب ابتدایی بازی پیش بینی کننده باخت بود ولی من مطمئنم اگه تیم به درستی به زمین فرستاده می شد این بازی رو قطعا نمی باختیم.
باترا هم درسته که گل زد ولی تعریف کردن نداره... روی گل اول نمایشش خیلی ضعیف بود و روی گل دوم هم واضحه که باید روی بیل همون وسط زمین خطا می کرد. دو اشتباه آماتور.
برای اولین بار یه ال کلاسیکو رو نا تمام ول کردم و نگاه نکردم
از دقیقه فکرکنم 50 که مسی ضربه آزاد رو مثل بازیکنای لیگ
ما زد هوا فهمیدم که این تیم ، امشب می بازه
ترکیب تیم هم که امشب عالی بود!!! یعنی بدترین ترکیبی
که میشد به بارسا داد همین ترکیب امشب بود
والا من فکر کنم این یارو تـاتـا، ستون پنجمی چیزیه که انقدر
داره به ضرر بارسا کار میکنه! لامصب هرکاری که به ضرر
بارسات دقیقا همون کارو میکنه
خلاصه!!! امشب با این شکست امیدوارم مسئولین محترم
دست به کار شده و برای تقویت تیم در فصل آینده یه کارایی
بکنن، البته اگه نرن سراغ لاماسیا و 4تا جوان بی تجربه رو
نیارن و بعد هی تو بوق و کرنا کنن که این بازیکنا 20سالشونه
و 5سال بعد میشن ستاره و ... !
Last edited by urumchi; 17-04-2014 at 01:58.
حیف شد،به این خاطر که با همین وضعیت خط دفاع وناهماهنگی بین بازیکنا داشتیم به قهرمانی نزدیک میشدیم و باختیم چون دروازه بان دوم تیم در حد لیگ آزادگانه:|
اون از ضربات شروع مجدد اون از توپ دیماریا که اصلا سرعتی هم نداشت....
به نظر من بارسا با این وضع داغونشم اگه اینقدر پشت محوطه پاسای الکی نمیداد و وقت کشی نمیکرد و بیشتر توپ رو به سمت دروازه شوت میکردن یا بازی مستقیم انجام میدادن و از سانترای بی هدف که هیچکس نمیتونست روشون اثر بذاره صرف نظر میکردن الان اینجوری نمیشد!!!
بله کاملا درسته نظر شما علل خصوص در رابطه با مسی و پستی که بازی می کنه توی این بازی هایی که در اونجا بازی می کنه تا حالا ندیدم که بهترین بازیکن جهان باشه ،مثل قدیم.
اون زمان خیلی خوشحال از عملکردش بودم ولی در کل یه بازیکن 23 ساله هستش و نظرم هنوز هم اینه که آینده بارسا می تونه باشه.به همراه جرارد دلوفئو ،سرجی روبرتو و....
اشتباه بزرگی رو کرد که یه کارت زرد رو با گل عوض نکرد ولی ......الان ماسکرانو بود طرف رو می فرستاد بیمارستان ای کاش دنی اون عقب بود و از کورس با بیل جا نمی موندش.
و اینکه امیدوارم که والدز با این شرایط پیش اومده بمونه در تیم درسته که در هر صورتی پینتو این بازی رو انجام می داد اما واقعا دروازه بانی نیست که بتونه کامل تیم رو همراهی بکنه.
بیخیال قسمت ما هم امسال این بوده......توقعمون به خاطر 4 سال پپ خیلی رفت بالا فقط امیدوارم که باعث یه تحول جدی بشه توی تیم.
Last edited by E.G_band; 17-04-2014 at 09:36.
من نمیدونم چند بازی که فابرگاس بدترین بازیکن زمین بوده چرا باید تو این بازی هم باشه؟تاتا چه اصراری به این ترکیب اشتباه داره؟دیگه بچه اول دبستان هم میفهمه که این ترکیب اشتباهه و مسی بوضوح بازی نمیکنه و کم فروشی میکنه که برای جام جهانی خسته نشه.آقا فیس و افاده ش دیگه خیلی بالا رفته و فکر کنم دورانش هم در بارسا بسر اومده و باید تا خریدار داره بفروشنش به یکی از دو تیم من سیتی و یا پی اس جی چون فقط همین دو تیمن که پول خریدش رو دارن.مسی دیگه بدرد بارسا نمیخوره و هر کسی رو بارسا بخره مسی جلوی پیشرفتش رو میگیره.مسی تبدیل شده به یک معضل برای بارسا.و اما فکر کنم دیشب دیگه کاملاً مشخص شد که کدومیک از دو تیم رئال و بارسا خرید بهتری انجام دادن.بیل که یک بازیکن سرعتی با قدرت بدنی خوب و تجربه چند سال بازی در لیگ برتره یا نیمچه مار که یک آقا پسر مردنی با بازی در لیگ در هم و برهم و بدرد نخور برزیله,یک بازیکن معمولی که الکی با تبلیغات بادش کرده بودن.
امیدوارم که آفساید نبوده باشه:
قضاوت با شما........![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)