من فیفا 14 رو امروز از بازار گرفتم میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید پچ 2.5 گیگی داخلش هست یا نه؟ من فیفا رو از new tech گرفتم رفیقم هم از شرکت تصویر گستر پاسارگاد گرفته اگر کسی میدونه راهنمایی کنه؟
من فیفا 14 رو امروز از بازار گرفتم میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید پچ 2.5 گیگی داخلش هست یا نه؟ من فیفا رو از new tech گرفتم رفیقم هم از شرکت تصویر گستر پاسارگاد گرفته اگر کسی میدونه راهنمایی کنه؟
Last edited by hamid ghh; 28-10-2013 at 14:11.
کرک اصلا بدون اون اپدیت اجرا نمیشه . یعنی واجبه بگیری . اگه هم الان داری بازی میکنی که یعنی پچ از قبل نصب بوده . احتمالا از این مغازه ها گرفتین که نسخه توش با اپدیت نصب میشه . اپدیت چیز خاصی هم نیست که میگی 3 گیگ . فایلهای جدید فیفاست که جایگزین میشه . همون رو یه فایل exe اش کردن 50 مگ که فایلها رو ادیت میکنه و لازم نیست 3 گیگ دانلود کنی .
وای یا پیغمبر! سه تا فایل بود، دو تا یه گیگ و یدونه هم ششصد مگ. یه گیگ رو دانلود کرده بودم داشتم میرفتم بقیه رو دانلود کنم.
خب شد پرسیدم. من لان دارم بازی می کنم. کرکش هم BP@3DM هستش (همونی که وقتی رو آیکون فیفا کلیک می کنی یه پنجره کوچیک باز میشه باید اوکی کنی بعد بری تو بازی). حجم بازی هم حدود 6.7 گیگه. توی بازی هم من مشکل خاصی ندیدم. با این حجم، بنظرت نسخه ای که من دارم دستکاری شده یا نه؟
مرسی
این بازی تاپیک رفع مشکلات نصب و اجرا نداره؟
اسم اپدیتی که میگی چیه؟
اسمشو نمی دونم ولی برای مثال تو این آدرس هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به غیر این سایت، فقط تو یه سایت دیگه دیدم. یعنی اون موقع که من سرچ می کردم، سایت هایی که این آپدیت رو با این حجم داشتن دو سه تا بودند. الان نمیدونم. برای همین نتونستم اطلاعاتی زیادی ازش بدست بیارم.
دوستمون که میگه مهم نیست. کسی اطلاعات بیشتری داشت بگه.
تو نیم فصل دوم شد موقع نقل و انتقالات که درستش کردم.....بازی رو با کرک 1 و بدون اپدیت و پچ بازی کردم و اون قسمت رو رد کردم بعد دوباره با کرک 3 رفتم درست شد
خب دیگه پس حله . نسخه ات درسته و احتیاجی به اپدیت نیست .
دوستان این بازی واسه شما هم اینطوریه؟
من که گرافیک رو گذاشتم رو های 1080p هم هست.
ولی.....
چیه این؟ بازی بیشتر شبیه جوکه. از فوتبال 1998 پلی استیشن وان بدتره که!
نکنه نسخه من فیکه؟
اون بازی 70 مگا بایت بود این 7 گیگه ولی کیفیت اون به مراتب بهتر بود! گرافیک اون بهتر بود ولی گیم پلی این یه مقداری بهتره!
واقعا در وصف شاهکار pes14 همینو میتونم بگم. تعجب میکنم بازی میکنید. اگه نمیخواید fifa بازی کنید حداقل همون pes13 رو بازی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)