نه بابا دعوا چيه امين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداش خودمه فقط يه كم با عصبانيت جواب ميده![]()
نه بابا دعوا چيه امين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداش خودمه فقط يه كم با عصبانيت جواب ميده![]()
دوستان عزیز خوشبختانه یه راهی پیدا کردم که چجوری با نرم افزار خودش یعنی cyberlink one key recovery بک آپ گرفت !! و متاسفانه سر همین قضیه 700 گیگ از فایل هام پرید !!!!!!!!چون Partition table توسط نرم افزار مربوطه به هم ریخته میشه و کل درایو هاتون برای ایجاد درایو ریکاوری حذف میشه
هنوز با این مشکل دست و پنجه نرم میکنمیکی از دوستان هم به این مشکل دچار شده. درایورا های مربوط به وایرلس و بلوتوث رو پاک کردم و دوباره نصب کردم نشد. آخرین ورژن رو از سایت اینتل گرفتم نشد. بنا به پشنهاد دوستمون که گفته بود اون چند تا تیک رو بردار اونم نشد که نشد. راهی ندارید تو ویندوز دستکاری کنیم که خودمون بتونیم مدیریت خاموش و روشن کردن وای فای و بلوتوث رو بدست بگیریم؟؟
بعضی از دوستان البته غیر عمد!!! دارن شورشو در میارن!! هر کی هر سوالی میپرسه هی میگن جستجو..مطالعه..تکراری نپرسین!!
یکی نیست بگه اخه عقل کل همه مطالب تو 250 صفحه هست...بله قبول!!! اما نمیتونه همشو بخونه واسه جواب یه سوالش که!!!!
طرف میگه اقا لپ تاپ چجوریه راضی هستین؟؟
طرف با کلی ادعا جواب داده ای بابا بازم از این سوالا!!
نمیخوای جواب بدی!! نده...کس خاصی نیستی که نظر میدی راجع به پست دوستان..این فروم اینقدر مدیر داره که کابرا اجازه نداشته باشن دخالت کنن و به پست های هم ایراد بگیرن!!!
راجع به باطری..شارژ..نور مانیتور و انواع مدل ها..اینجا کلوپ واسه همینه..اگه نه که چه ارزشی داره!!
مسخرشو در اووردن بعضیا!!!!
البته با تشکر از بچه هایی گلی که خیلی قشنگ جواب میدن و راهنمایی میکنن..
منم هر روز دارم بحثاتونو دنبال میکنم تا ایشالا تا چند وقت دیگه صاحب یه زد 500 شییییییم..
سپاس
و خداوند گزینه جستجو را آفرید ، تا مایه آرامشی باشد برای بندگان![]()
اول درایور وایرلستون رو پاک کنید.بعد از اپدیت استفاده کنید
لینک مایکروسافت در مورد این مشکل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مفید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی پست آخری این لینک در مورد تغییر در پاور آپشن نوشته که نتونستم پیداش کنم
ممنون از حساسیتی که دارید منتها گاهی اوقات سوالاتی پرسیده میشه که تو صفحه قبلش بهش پاسخ دادند.که باعث دلسردی میشه
بارفنی تاپیک باید بالا بره
دوست من بدونه طعنه هم میشه به سوالات دوستان هم پاسخ داد
سلام
منم با نظر دوستانمون موافقم هر چندتا از کاربران سوال تکراری هم بپرسند بازم باید جواب بگیرن چون ساده ترین روش رسیدن هست و زودتر جواب میگیرن اصلا این تایپیک برای همین رفع مشکلات و سوالات کاربران هست اونایی هم که بلد هستند با نوشتن چند کلمه چیزی از دست نمیدن (( صد البته دارن لطف میکنن )) حالا اگر جواب دادن سخت هست اصلا نظر ندید به هر حال کسانی هستند که جواب بدن چون
واقعا این تایپیک مفید ولازم هست امیدوارم کاربران همینطور به فعالیتشون ادامه بدند
.................................................. .................................................. .................................................. ...................... با تشکر از همه![]()
Last edited by aziz.m; 16-08-2013 at 13:56.
باشه داداش حله![]()
این دوستمون و Shik عزیز راست میگن من نمیخوام محیط صمیمانه اینجا از بین بره اما خب ما هم حق داریم یه مقدار عصبی بشیم وقتی میبینیم ۲۴۵ صفحه ۲۳۰ صفحه بدون اقرار همه تکراری هستش
اما دوستان ازتون خواهش میکنم بدون طعنه زدن و مسخره کردن پاسخ بدید
حتی من با مدیر این بخش مکاتبه داشتم و متاسفانه نمیشه نام تایپک رو دستکاری کرد و به یه چیزی مثل لطفا پست ۱و ۲ مشاهده شود تغییرش داد.
دوست عزیز من خودم از اون کسایی بودم که دیگه واقعا اعصابم خورد بود که چرا انقدر تکراریه.اما اگه برین پست منو در چند صفحه قبل بخونین در اصل گفتم که نمیخواد دوستانمون برن 250 صفحه رو بخونن ولی حداقل برن تا چند صفحه قبل رو مرور کنند.پس خواهشا شما هم بد برداشت نکنید.شما هم دوست گل ما هستید و علت اینکه ما میگیم حداقل بعضی از دوستان برای سوالات خود به چند صفحه قبل هم مراجعه کنن.اینه که ما میخوایم این تاپیک محتوای خیلی خوبی داشته باشه تا اگه کسی خواست مثلا روزی این لپ تاپ رو بگیره با مطالب خوبی برخورد کنه و از خوندن این صفحات خسته نشه و یا اینکه اگه فردا روزی کسی وارد این کلوب شد پیش خودش نگه که این لپ تاپ اشغاله چون میاد چند صفحه رو که میبینه میگه ای وای چقد مشکل داره; در صورتی که خیلی از سوالات مشکل نیست و با خوندن بعضی پست ها حل میشه.امیدوارم راضیتون کرده باشم.اما در مورد اون دستمون یعنی hayyan71 باید بگم که ایشون یه مقدار بد رفتار میکنند.چون من قبلا چندتا مورد هم از ایشون دیدم.امیدوارم این دوستمون هم یه مقدار صمیمی تر شن.
Last edited by Capital; 16-08-2013 at 14:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)