اينم عكسش:
![]()
اينم عكسش:
![]()
ظاهرش که خوبه، به نظر کارا می آد، مهم گیرندگی دستگاه است.
چه قیمتی دارد؟
سلام
آیا شما از برنامه VLC Player هم استفاده کردید؟ بنده هم مشکل مشابهی داشتم که با اون برنامه حل شد. بد نیست امتحانی بکنید.
ضمنا می خواستم بپرسم این برنامه BLAZEVideo HDTV که به همراه این سخت افزار گرفتید اریجینال و دست نخورده است؟ آیا تلتکست فارسی را نشان می دهد؟ اگر تلتکست را نشان می دهد و برای شما مقدور است من هم استفاده کنم.
نسخه کرک شده V6 این نرم افزار در دسترسم هست می خواستم بدونم که اگر تلتکست را بدون اشکال نمایش می دهد درخواست کنم.
برنامه VLC Player را می توانید از آدرس فروشنده که درقرار گرفته از بخش پشتیبانی دانلود کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر نشد اطلاع بدید که آدرس را بدم خدمتتون.
باز هم اگر از آنجا نتوانستید دانلود کنید آدرس زیر هم هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ts رو TMPG تبدیل می کنه تو همین جا بگرد آدرسشو گیر میاری
هم در تهران و هم در قم تست كردم ساعت و تقويم درست نبود؛ واقعاً باعث تاسف است كه ساعت و تقويم فرستنده ها نادرست است، نشانه وقت شناسي آقايان است.
گيرندگي برايت خوب است.
نشانگر جلوي پنل دارد.
دكمه هاي تعويض جلوي پنل دارد.
گيرندگي ريموت برايت هيچ ايرادي ندارد از هر زاويه و فاصله دور و پشت شيشه بدون ايراد عمل مي كند.
قبل از تست دستگاه و از روی مشخصات میشه به این نقطه ضعف پی برد :
- هارد اکسترنال هایی رو ساپورت میکنه که خودشون اداپتور داشته باشن و نمی تونه برق اونا تامین کنه
- موقعی ضبط یک کانال نمیشه کانال دیگه رو دید
- تایم شیفت نداره
ممنون، با VLC Player اجرا شدن. اما فقط فایلهای ts که با CyberLink PowerCinema رکورد شده بودن. ویدیوهای BlazeHDTV که ps هستن پخش نشدن!
والا واس من داخل سی دی اوریجینال خود گیرنده بود، اما تلتکست رو فارسی نشون نمیده.
Last edited by BraveKnight; 14-11-2010 at 01:24.
تازشم تو فایل راهنمای نصب و آپدیت که تو سایت گذاشتن نوشته :
بهتر است تنها فایل مربوط به بروز رسانی در حافظه فلش موجود باشد.
لازم به ذكر است كه فرمت حافظه مورد استفاده بايد FAT32 باشد.![]()
آقا خیلی خیلی ممنون، یه کمک اساسی کردید.
TMPGEnc رو دانلود کردم. کارم راه افتاد اما هنوز ویدیوهای MPEG-PS رو نتونستم کانورت کنم.
برایت ساخت کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)