تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 263 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

متاسفانه هاردم بعد از یکسال بدسکتور گرفت و به صدا افتاد.

موقع عوض کردنش هم نرفتیم قبلش تو اینترنت چک کنیم چطوری در پشتش باز میشه دو تا از پایه هایش رو شکستیم و بعد رفتیم خوندیم که خیلی راحت و کشویی باز میشه البته همین الانش هم قشنگ کیپ میشه و درب پشتیش واقعا هوشمندانه ساخته شده . و خوبی ای که داشت این بود که فنش رو هم در آوردیم و یه گردگیری حسابی کردیم که تو خنک شدن لپ تاپ تاثیر گذاشته . تقریبا دریچه خروجی هوای فنش با خاک یکسان شده بود و کمکم داشت کیپ میشد! البته ماه های اول پدر بنده این لپ تاپ رو توی یه محیط پر از گرد و غبار استفاده میکرده و پنجره ها همیشه باز بوده و لپ تاپ هم روشن که دلیلش هم همینه .البته واسه گردگیری کامل کمی دردسر داره و باید پیش یه آدم کاربلد برین تا کامل همه چیزو از هم باز کنه و روی هم بزاره ولی واسه عوض کردن هارد زیاد کار سختی نیست. البته مطمئنن آموزش های تصویری واسه ی این کار تو اینترنت هست.

یه هارد وسترن دیجیتال آبی بود یا سبز (یادم رفته خخ) گرفتم 250 هزار تومن که به راحتی هم تعویضش کردیم و فعلا که مشکلاتش حل شده و هارد خیلی خوبیه. البته هارد خودش توشیبا 750 گیگ بود و من 1 ترا گذاشتم روش که سرعت دور جفتشون هم 5400 هستش.

جواب سوالات به صورت نامنظم!

گرم شدن اونجا هم طبیعیه نگران نباشید.

کول پد هم ندارم، کلا چون بازی سنگین خیلی کم میکنم بدون کول پد دارم سر میکنم و مشکلی بابت داغ شدن نداشتم.

فکر کنم نشه از دوتا هارد درایو استفاده کرد البته منظورم بدون برداشتن درایو نوریه چون من جای خالی داخلش ندیدم که بشه جاش داد! در ضمن درایوهای نوری لپ تاپ های جدید خیلی زود خراب میشن و اگه میخواین یه هارد ssd بزارین کنارش درایو نوری رو وردارین و به جاش یه دی وی دی رایتر پرتابل بخرین واسه کارای ضروری که البته به نظرم زیاد گرون نیست.

مشکل پرش هم من موقع بازی کردن ندیدم شاید مشکل از خود بازیه که مشکل داره. اگه تو بقیه بازی ها هم این مشکل بود بهترین راه عوض کردن ویندوز و نصب آخرین درایور گرافیکه و موقع بازی هم آنتی ویروس رو غیر فعال کنید. اگه بازم موقع همه ی بازی ها مشکل داشتین احتمالا یا گرافیک یا فلت لپ تاپتون مشکل پیدا کرده.

با برنامه driver-booster هم کار نکردم ولی شک نکنید بهترین راه نصب درایور دانلود از خود سایت Hp هستش

سوال دیگه ای انگار تو این صفحه نیست

بدرود
    هارد 4540 کلا خوب نیست . سرعت read & write پایینی داره و بدسکتور هم بگیره دیگه فاجعه میشه . البته من 3 سال دارم لیپتاپو ولی خوب فعلا بدسکتور نگرفته
    کول پد هم من کلا استفاده نمیکنم . بازی هم فقط فیفا15 میکنم جدیدا کمی لگ داره که فکر میکنم به خاطر هارد و سرعت کمش هست . چون اوایل نداشت .
    dvd writer هم که کلا فکر نکنم دو ماه هم کار کرد الان دیگه سیدی خام هم بذاری توش نمیتونه بخونه
    هارد هم که باید به این صورت خارج میکردی :
    Remove four screws securing the hard drive assembly.

STEP 12.
    Pull the hard drive to the left to disconnect it from the motherboard and after that remove the hard drive.

حالا یه سوال : من اگر بخوام یه هارد دیگه (hdd) بخرم به جای dvd writer بذارم شدنی هست ؟ خودم میتونم این کارو بکنم ؟
    چون من خودم اسمبل pc رو بلدم ولی لپتاپ تا حالا تست نکردم میترسم خراب شه
    Last edited by Greedy; 11-06-2015 at 17:51.

2. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه javad1361839's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

14

از کجا متوجه شم یه نرم افزاری مثل potplayer داره از گرافیک amd استفاده میکنه یا نه؟؟ ( تو تتظیمات catalyst هم pot رو high گذاشتم)

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

هارد 4540 کلا خوب نیست . سرعت read & write پایینی داره و بدسکتور هم بگیره دیگه فاجعه میشه . البته من 3 سال دارم لیپتاپو ولی خوب فعلا بدسکتور نگرفته
    کول پد هم من کلا استفاده نمیکنم . بازی هم فقط فیفا15 میکنم جدیدا کمی لگ داره که فکر میکنم به خاطر هارد و سرعت کمش هست . چون اوایل نداشت .
    dvd writer هم که کلا فکر نکنم دو ماه هم کار کرد الان دیگه سیدی خام هم بذاری توش نمیتونه بخونه
    هارد هم که باید به این صورت خارج میکردی :
    Remove four screws securing the hard drive assembly.

STEP 12.
    Pull the hard drive to the left to disconnect it from the motherboard and after that remove the hard drive.

حالا یه سوال : من اگر بخوام یه هارد دیگه (hdd) بخرم به جای dvd writer بذارم شدنی هست ؟ خودم میتونم این کارو بکنم ؟
    چون من خودم اسمبل pc رو بلدم ولی لپتاپ تا حالا تست نکردم میترسم خراب شه
    آره ولی این هارد جدیده که فعلا هارد خوبی نشون داده. التبه همینطور که نوشتم جدا کردن هارد کاری نداشت مشکل این بود که بدون هیچ آموزشی رفتیم درب پشتی لپ تاپ رو مثل لپ تاپ های قدیمی باز کنیم (قدیمیا مثل گوشیا سامسونگ باز میشد) ولی بعد فهمیدیم کشویی بودش

راستی به نظرم فیفا هم گیر کردنش چند دلیل میتونه داشته باشه:
    1- در ویندوزتون یه برنامه ی مزاحم جدیدا نصب کردین که پشت پرده مشغوله
    2- هاردتون دیگه داره خراب میشه
    3- سی پی یوتون داغ میکنه که شاید یکی از مهم ترین دلیلاش هم گرفتن گرد و غبار میتونه باشه که باعث میشه جریان هوا و خنک کنندگی دچار مشکل بشه
    -----
    مطمئنن کمی سخت تر از پی سی هستش چو قطعات ظریف تره ولی با آموزش تصویری مرحله به مرحله به نظرم میتونین. اینم یه آموزش مرحله به مرحله برای اضافه کردن هارد جدید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

5. 3 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amink2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان من می خوام به این لب تاب یه SSD اضافه کنم چندتا سوال داشتم : - شنیدم باید به جای درایو نوری دستگاه هارد اضافه بشه درسته (یعنی نمیشه همزمان از دودرایو استفاده کرد؟؟) - جایی رو میشناسید تو تهران که این کارو بکنه..!؟؟ - چه هاردی مناسب این لب تابه (من 64GIG می خوام بگیریم و تعریف سامسونگ زیاد شنیدم)
    سلام
    من روی لپ تاپ هارد ssd قرار دادم.
    1-هارد ssd در جای اصلی نصب کردم.
    برو پیش متخصص این کار ، بگو لپ تاپ من اینه و چه ssd بگیرم که چیپ برد بتونه از تمام سرعت هارد جامد استفاده کنه.
    من adata x900 گرفتم ، چون چیپ برد قدرت گرفتن تمام سرعت از هارد جامد نداره ، نتونستم نهایت سرعت هارد رو بگیرم
    2-بعد hddcaddy رو گرفتم و هارد دوم رو جای درایور نوری گذاشتم . ویدئو آموزش در اینترنت موجوده.
    سایز انتخابی 12.7mm

3- یک کابل تبدیل بگیر و درایو نوری رو به usb بزن و استفاده کن.
    هر چند ارزش نداره چون درایور نوری لپ تاپ زودی ضعیف میشه.
    رو یک درایور نوری پرتابل در صورت امکان بلوری که عمری باشه برات و زودی از رده خارج نشه ، بگیر.

داره خودمونی میشه amink2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست عزیز اونجا CPU طبیعیه که گرم بشه!
    اخه در زمانی که درصد استفاده cpu زده 1 نهایت تا 10 .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

از کجا متوجه شم یه نرم افزاری مثل potplayer داره از گرافیک amd استفاده میکنه یا نه؟؟ ( تو تتظیمات catalyst هم pot رو high گذاشتم)
    سلام بر شما .به طور کلی کاتالیست نرم افزار مناسبی برای این کار نیست.اما می توانید برنامه ی مورد نطر را یک بار روی power saving قرار دهید و بعد به جزئیاتش دقت کنید و سپس آن را رویhigh قرار هید و ببینید به عنوان مثال آیا سرعت بازی بالا رفته است؟
    آیا جزئیات گرافیکی بالاتر رفته است؟
    آیا گوشه ی سمت چپ پایین لپ تاپ دچار داغی بیش از حد شده است؟
    آیا هنگامی که سویچ انجام می شود یک لحظه صفحه سیاه می شود؟ که نشان دهنده ی رفتن روی کارت گرافیک گسسته است.
    این ها نشانه ی استفاده از کارت گرافیک 7650 است.
    اگر این نشانه ها را نداشتید بدانید که لپ تاپتان به مشکل سویچ گرافیکی مبتلا است البته اگر روی لپ تاپتان بر چسب سبز رنگ سوز لینوکس وجود دارد شک به یقین تبدیل می شود.
    این سویچ گرافیکی ما هم آخرش حل نشد.

9. این کاربر از Epelem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

سلام دوستان

من كه تقريبا دو سال ميشه اين لپ تاپو با كانفيگ رم 6 و i5 و هارد 750 دارم . هاردش اوايل صداش خيلي اذيت ميكرد . اما ديگه صدا نميده انگار . يا گوش هاي من عادت كرده . شب ها كه دانلود رايگان دارم از 1 تا 6 دانلود ميزارم . تقريبا هر شب .
    تا حالا كه مشكلي پيش نيومده .

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

آره ولی این هارد جدیده که فعلا هارد خوبی نشون داده. التبه همینطور که نوشتم جدا کردن هارد کاری نداشت مشکل این بود که بدون هیچ آموزشی رفتیم درب پشتی لپ تاپ رو مثل لپ تاپ های قدیمی باز کنیم (قدیمیا مثل گوشیا سامسونگ باز میشد) ولی بعد فهمیدیم کشویی بودش

راستی به نظرم فیفا هم گیر کردنش چند دلیل میتونه داشته باشه:
    1- در ویندوزتون یه برنامه ی مزاحم جدیدا نصب کردین که پشت پرده مشغوله
    2- هاردتون دیگه داره خراب میشه
    3- سی پی یوتون داغ میکنه که شاید یکی از مهم ترین دلیلاش هم گرفتن گرد و غبار میتونه باشه که باعث میشه جریان هوا و خنک کنندگی دچار مشکل بشه
    -----
    مطمئنن کمی سخت تر از پی سی هستش چو قطعات ظریف تره ولی با آموزش تصویری مرحله به مرحله به نظرم میتونین. اینم یه آموزش مرحله به مرحله برای اضافه کردن هارد جدید:

موفق باشید
    دیگه این گیر کردن های فیفا رو اعصابم رفته خواستم در لپتاپ باز کنم فن تمیز کنم ولی در باز نمیشه
    این در پشتی لپتاپ چطوری باز کردی ؟

من همین کار میکنم ولی باز نمیشه نیاز به فشار زیادی هست ؟

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دیگه این گیر کردن های فیفا رو اعصابم رفته خواستم در لپتاپ باز کنم فن تمیز کنم ولی در باز نمیشه
    این در پشتی لپتاپ چطوری باز کردی ؟

من همین کار میکنم ولی باز نمیشه نیاز به فشار زیادی هست ؟
    نه بابا فشار ندی مثل من بترکه!

باطری رو چطوری در میاری؟ در پشتی هم با همون دو تا شاسی هستش
    یعنی همزمان که اون تا قسمت مخصوص واسه بیرون آوردن باطری رو فشار میدی درش رو هم کشویی باز کن

موفق باشی

13. 2 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نه بابا فشار ندی مثل من بترکه!

باطری رو چطوری در میاری؟ در پشتی هم با همون دو تا شاسی هستش
    یعنی همزمان که اون تا قسمت مخصوص واسه بیرون آوردن باطری رو فشار میدی درش رو هم کشویی باز کن

موفق باشی
    من همین کارو کردم هر چقدر زور زدم مگه بیرون میومد اخر یه چاقو انداختم زیرش برای منم شکست یه پایش بعد فهمیدم یه پیچ هم داره باید باز کنی . پیچش هم زیر همون شاسی های باطری هست
    پیچ باز کردیم راحت درش باز شد . فن در اوردیم . یعنی پر گرد و خاک بود .تقریبا دو سه ماه دیگه میره تو سه سال که داره کار میکنه . اینقدر کثیف بود توش کار به جارو برقی کشید

15. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •