متاسفانه هاردم بعد از یکسال بدسکتور گرفت و به صدا افتاد.
موقع عوض کردنش هم نرفتیم قبلش تو اینترنت چک کنیم چطوری در پشتش باز میشه دو تا از پایه هایش رو شکستیم و بعد رفتیم خوندیم که خیلی راحت و کشویی باز میشه

البته همین الانش هم قشنگ کیپ میشه و درب پشتیش واقعا هوشمندانه ساخته شده . و خوبی ای که داشت این بود که فنش رو هم در آوردیم و یه گردگیری حسابی کردیم که تو خنک شدن لپ تاپ تاثیر گذاشته . تقریبا دریچه خروجی هوای فنش با خاک یکسان شده بود و کمکم داشت کیپ میشد!

البته ماه های اول پدر بنده این لپ تاپ رو توی یه محیط پر از گرد و غبار استفاده میکرده و پنجره ها همیشه باز بوده و لپ تاپ هم روشن که دلیلش هم همینه .البته واسه گردگیری کامل کمی دردسر داره و باید پیش یه آدم کاربلد برین تا کامل همه چیزو از هم باز کنه و روی هم بزاره ولی واسه عوض کردن هارد زیاد کار سختی نیست. البته مطمئنن آموزش های تصویری واسه ی این کار تو اینترنت هست.
یه هارد وسترن دیجیتال آبی بود یا سبز (یادم رفته خخ) گرفتم 250 هزار تومن که به راحتی هم تعویضش کردیم و فعلا که مشکلاتش حل شده و هارد خیلی خوبیه. البته هارد خودش توشیبا 750 گیگ بود و من 1 ترا گذاشتم روش که سرعت دور جفتشون هم 5400 هستش.
جواب سوالات به صورت نامنظم!
گرم شدن اونجا هم طبیعیه نگران نباشید.
کول پد هم ندارم، کلا چون بازی سنگین خیلی کم میکنم بدون کول پد دارم سر میکنم و مشکلی بابت داغ شدن نداشتم.
فکر کنم نشه از دوتا هارد درایو استفاده کرد البته منظورم بدون برداشتن درایو نوریه چون من جای خالی داخلش ندیدم که بشه جاش داد! در ضمن درایوهای نوری لپ تاپ های جدید خیلی زود خراب میشن و اگه میخواین یه هارد ssd بزارین کنارش درایو نوری رو وردارین و به جاش یه دی وی دی رایتر پرتابل بخرین واسه کارای ضروری که البته به نظرم زیاد گرون نیست.
مشکل پرش هم من موقع بازی کردن ندیدم شاید مشکل از خود بازیه که مشکل داره. اگه تو بقیه بازی ها هم این مشکل بود بهترین راه عوض کردن ویندوز و نصب آخرین درایور گرافیکه و موقع بازی هم آنتی ویروس رو غیر فعال کنید. اگه بازم موقع همه ی بازی ها مشکل داشتین احتمالا یا گرافیک یا فلت لپ تاپتون مشکل پیدا کرده.
با برنامه driver-booster هم کار نکردم ولی شک نکنید بهترین راه نصب درایور دانلود از خود سایت Hp هستش
سوال دیگه ای انگار تو این صفحه نیست
بدرود