دوستان گول نخورین ازدواج کردن تو این دوره زمونه ضررهاش از مزایاش خیلی بیشتره.
دوستان گول نخورین ازدواج کردن تو این دوره زمونه ضررهاش از مزایاش خیلی بیشتره.
مثال بزنید لطفا. تو چه زمینه ای ؟
چند نکته ی مهم در مورد لیست خط قرمزها
این لیست رو به طرف مقابل نشون ندین بلکه بهش یک یا دو هفته فرصت بدین تا بره فکر کنه و همه ی خط قرمزهاش رو در یک لیست بنویسه وگرنه اگر قبلش لیست شما رو ببینه ممکنه یک لیست شبیه لیست شما درست کنه تا شما رو فریب بده و نظرتون رو جلب کنه
پس با هم توافق کنین در یک روز معین لیستها رو رد و بدل کنین
حالا هر دو طرف میتونند برند با خیال راحت خط قرمزهای همدیگه رو بررسی کنند و با خط قرمزهای خودشون مقایسه کنند
هر چه اختلاف بیشتر باشه یعنی تفاهم کمتر میشه در زندگی مشترک و برعکساما یادتون باشه بعضی از اختلافها قبل از ازدواج قابل مذاکره و به توافق رسیدن هست اما دل به وعده ها خوش نکنین
مثلا اگر از دخانیات متنفرید و طرف مقابل هم اهل دخانیات و معتاد به دخانیات هست ،بیخود دل خوش نکنین به وعده ی ترک دخانیات بعد از ازدواج . احتمالش یک در ملیون هم کمتره که بتونه برای همیشه ترک کنه
نکته ی مهم دیگه:
آدمها در طول زندگیشون تغییر میکنند و خط قرمزهاشون هم دچار تغییر میشه اما کسی که بر فرض مثال به همسر آینده اش قول داده که هرگز سیگاری نشه ، دیگه حق نداره در زندگی مشترک بره سیگاری بشه وگرنه همسرش حق اعتراض داره و صد درصد کلی هم مشکلات پیش میاد
پس یادتون باشه کسی که وارد زندگی مشترک میشه دیگه قبل از تغییر یک عادت یا طرز فکر باید اول ببینه آیا همسرش راضی و موافق هست یا نه ؟
البته اگر تغییرش به سمت بهتر شدن باشه گاهی مجبوره علی رغم مخالفت همسرش تغییر کنه
مثلا یک غیر مسلمان که مدتی بعد از ازدواج تصمیم میگیره مسلمان بشه اما همسرش نمیخواد همسرش مسلمان باشه و این براش یک خط قرمز هست
اینجا دیگه ممکنه به همسرش بگه یا موافقت کن با مسلمان شدن من یا باید جدا بشیم
گاهی تغییر یک عقیده یا رفتار بعد از ازدواج باعث عشق و علاقه ی بیشتر بین زوجین میشه مثل کسی که از سیگاری بودن همسرش زیاد راضی نبوده و وقتی بعد از ازدواج سیگار رو داوطلبانه ترک میکنه ، همسرش بیشتر بهش علاقمند میشه
==============================
به هر حال از خط قرمزهای همدیگه قبل از ازدواج مطلع بشید و اگر اختلافات عمیق هست بهتره از ازدواج صرف نظر کنین
اگر تونستین , لیست خط قرمزها رو ضمیمه ی قباله ی ازدواج کنین تا پایبندی به رعایتش تضمین بشه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-02-2016 at 19:17. دليل: تصحیح
از همه نظر ریسک ازدواج تو این اوضاع بالاس.
نبودن امنیت مالی-مشکل شغل و توقعات بالا از طرف خانواده ها.
نبودن امنیت روانی-برفرض که شرایط مالی فراهم باشه عدم تفاهم خانواده ها به شدت رو زندگی تاثیر میزاره.ما تو جامعه ای زندگی میکنیم که انواع و اقسام رسم و رسومات دست و پا گیر وجود داره که گاهی وقتا باعث درگیری میشه.مهمترین عدم تفاهم الان بین خانواده های مذهبی و غیر مذهبی وجود داره.خودم شخصا شاهد چند موردش بودم.نتیجه اینکه دو نفر آدم بهم علاقه دارن تفاهم هم دارن منتها خانواده هاشون سد راه میشن.این موضوع خیلی جای بحث داره.از جایی هم ناشی میشه که کلا ماها بیش از حد تو زندگی هم دخالت میکنیم.
نبودن آینده روشن-الان شما چه تصوری از آینده این مملکت دارین؟ من هیچ آینده روشنی نمیبینم.برای خیلیا مهم نیست.منتها برا من مهمه نسل بعد از خودم مثل یک انسان تو آرامش و امنیت زندگی کنه نه تو مملکتی که همش در حال جنگ با مردم خودش و کشورهای دیگس.
و ..... دلیل برا ازدواج نکردن خیلی زیاده من سه تا از مهمتریناشو از نظر خودم گفتم.
ازدواج از نظر من جشن عشق و علاقه بین دوتا انسانه که تصمیم گرفتن این عشق و علاقه رو با خانواده و دوستانشون به اشتراک بزارن.
اینجا ما به مسابقه چشم و هم چشمی و ریخت و پاش بیمورد میگیم ازدواج.بعدم ازدواج باید آخرین مرحله یه رابطه باشه نه اولش.به قول یه آدم قدیمی آدما تا باهم زیر یه لحاف نرن نمیفهمن بدرد هم میخورن یا نه.
امنیت مالی : یه بار من قبلا گفته بودم که هزینه زندگی 2 نفر مجزا بیشتر هست از هزینه زندگی 2 نفر باهم ، اصلا گیرم ازدواج نکنه شخص نباید زندگی خودش رو بگزرونه؟ در خصوص توقع خانواده ها باید بگم خانواده های پر توقع اکثرا از این تازه به دوران رسیده ها هستند که مسئله شون مالی نیست بلکه شخصیتی هست.
امنیت روانی : هر کسی میتونه با کسی وصلت کنه که هم کفو همدیگه باشند برای همین دیگه این مشکلات کمتر پیش میاد در ثانی وقتی دو نفر همدیگه رو از صمیم قلب بخوان پای همه سختیش هم می ایستند نه اینکه جا بزنن.
نبودن آینده روشن : هیچ کسی از آینده خودش و جامعه اش خبر از عیب نداره، شما فکر کن تو اوج رفاه تو اروپا یا آمریکا ش هم که باشی یه دفعه چی میدونم جنگ جهانی شوم شد یا جنگ بین ایالتهای امریکا شد یا اصلا آدم فضایی ها حمله کردند. مهم اینه که زندگی جریان داره.
زندگی انسان که فقط خوشی نیست سختی داره زحمت داره بالا داره پایین داره مهم اینه که واقع بینی و درک صحیح و برنامه ریزی مناسب به مشکلات زندگی غلبه کنه.
تمام حرف های شما ناشی از ببخشید ولی عدم مسئولیت پذیری فردی و اجتماعی خودتونه در وهله اول و بعدش دیدگاه آرمانی و خیال پردازانه هست.
دقیقا من حاضر نیستم مسئولیت تشکیل خانواده رو بپذیرم به همون دلایلی که گفتم.توضیحات شما از نظر من توهم خوشبینیه که با واقعیت مطابقت نداره.مشکلاتی که من گفتم وجود داره.اگر غیر از این بود الان ما در این مورد صحبت نمیکردیم و آمارهای جامعه حرفهای شمارو تایید میکرد.من و بقیه آدمهای جامعه که نمیخوان یا نمیتونن مسئولیت تشکیل خانواده رو بپذیرن چرا باید به عدم مسئول بودن متهم بشیم؟ اصولا این جامعه چه امکاناتی در اختیار من نوعی قرار داده که الان توقع مسئولیت پذیری داره؟ نسل ما اگه قرار بود تحت هر شرایطی خانواده تشکیل بده و تولید مثل بکنه الان جمعیت ایران بالای صد میلیون بود.بعدم یه عده مینشستن از ارتش صد میلیونی دم میزدن.این کشور همین الانشم جمعیتش خیلی بیشتر از ظرفیت فعلیشه.از نظر من هرآدمی خودش انتخاب میکنه چطور زندگی کنه و هیچ کس دیگه ای حق نداره روش و مدل زندگی اون آدم رو قضاوت کنه.یه زمانی براساس نیاز فرد و جامعه تحت سخت ترین شرایط هم افراد خانواده تشکیل میدادن و تولید مثل میکردن.الان همه چی فرق کرده.نهایتا اینکه از نظر من ازدواج سخت ترین تصمیم زندگی هر انسانیه که غیر از خودش زندگی چندین نفر دیگرو هم تحت تاثیر میزاره.اصلا شوخی بردار نیست.
سلام
در راستای تشویق ملت به مزدوج شدن:
وام ازدواج از 6 م ت شد 20 م ت
هر کدوم از زوجین 10 م ت
ازدواجهای مصلحتی زیاد میشه
امیدواریم ازدواجهای واقعیِ مُستَدام (ماندگار )هم زیاد بشه
ایران دیگه نابود شد رفت. ازدواج نمیشه کرد تو این کشور. همه چیز گرونه .
یعنی خداوکیلی اگر همین باباهای ما زمان اونا هم اینقدر گرونی بود ما الان نبودیم.
والا بابای من همین خونه ای هم که خریده 20 سال پیش خرید. الان هر چی کاسبی میکنه اندازه خورد خوراک خانواده میشه.
تو پایین شهر تهران آپارتمان متری 4 میلیون تومنه.توی نیاوران متری 40 میلیون تومنه.دیگه حسابشو بکن با درآمد ماهی 1 -2میلیون کی میتونه ازدواج کنه.
پرونده ایران بستست.
گرانی درسته هست و قابل انکار نیست زندگی هم خرج داره چه متاهلی چه مجردی.
ولی این مشکلات مثلا تو شهرهای کوچکتر کمتره از یه جهت چون خرج زندگی کمتره از یه جهت دیگه هم هست که الان شرایط ازدواج ساده هم هست چون به همون اندازه که پسر در جامعه هست کم و بیش دختر هم هست و همه این دخترا میدونن اکثر پسرا تو شرایط سنی اوایل جوانی از لحاظ مالی آمادگی لازم رو ندارن و به همون اندازه اون دخترها هم تمایل به ازدواج دارند و الان چیزی که من میبینم دیگه اون تفکر شاهزاده و اسب سفید بین دخترا نیست چون اگه عاقلانه فکر کنن متوجه میشن چنین امری دور از دسترسه برای همین سطح توقع اکثر دخترا چیزی بیشتر از یه زندگی معمولی از لحاظ مالی نیست و دیگه واقع بین شدند.![]()
نه عزیز در شهرستان هم همچین آسون نیست . من خودم ساکن شهرستانم و خیلی ها توی تامین مایحتاج ابتدایی دوران زندگیشون موندن و ابتدایی ترین ملزومات خانواده خودش رو نمیتونه تهیه کنه یا هر چی هست نصف و نیمه است . کسی رو میشناسم که برای تهیه پول جهیزیه دخترش اقدام به فروش کلیه کرده .
یا کسانی که بخاطر بیکاری مجبور به طلاق شدن و اون شخص از پس مهریه برنیومده و در حال حاضر در زندان به سر میبره.
کشور که ثبات اقتصادی نداره و از طرف دیگه هم شرکت ها و کارخانجات یا ریزش نیرو دارن یا اینکه حقوق کارکنان رو پرداخت نمیکنن یا این که بین هر پرداخت 3 تا 4 ماه فاصله هست .
در شرایطی که تعادلی در اقتصاد دیده نمیشه و شما هیچ تضمینی برای آینده ندارین و ممکنه هر لحظه بیکار بشین یا با عدم پرداخت حقوق یا تاخیرهای مکرر و طولانی در دریافت حقوق مواجه بشین به نظرتون چقدر شانس تشکیل زندگی مشترک یا حفظ اون زندگی مشترک دارین !؟
همین الان خیلی از اونایی هم که پیش تر ازدواج کرده بودن آرامش از زندگی اونا سلب شده و بیکاری پدر یا پسر یا عدم پرداخت حقوق ها به کل درون خانواده ها رو دگرگون کرده . شما نگاه کن چقدر خودکشی به دلیل فقر یا بیکاری در کشور اتفاق افتاده و میافته .
دولت نمیتونه شرایط مناسب برای نیروهای بیکار فعلی رو محیا کنه بعد از اون طرف در سخنرانی ها و فتواها و تزهای من درآوردی از وجود شرایط ازدواج و تشکیل خانواده و به دنیا آوردن چند جین فرزند میگه ! تازه میخوان جمعیت رو به 150 میلیون هم برسونن ! اونم موقعی که نه کار هست نه زیر ساخت مناسب و از همه مهمتر بحران کم آبی در آینده هم هست . اونم از نوع شدیدش.
در همچین وضعیتی به نظر من تشکیل یک زندگی مشترک میتونه ریسک بزرگی به حساب میاد که میتونه زندگی هر دو طرف و آینده اونا رو تحت تاثیر قرار بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)