از Menu ------>Picture Advance--------> Set Up Advance isfccc ON
بعد Setting------> R_gain,G_gain,B_gain,rgb cutoff,GAMMA
و اگر هم isfccc رو Off کنید تنظیمات GAMMA و Picture advance حذف میشه .
از Menu ------>Picture Advance--------> Set Up Advance isfccc ON
بعد Setting------> R_gain,G_gain,B_gain,rgb cutoff,GAMMA
و اگر هم isfccc رو Off کنید تنظیمات GAMMA و Picture advance حذف میشه .
p30worldiran عزیز نتونستم.یعنی فایلو دانلود کردم ریختم رو مموری وبعد از منوی تلوزیون رفتم قسمت ممورری .3 تا گزینه ویدیو و موزیک و عکس میاد که فایل دانلود شده تو هیچکدام نیست.خواهش میکنم با ذکر جزییات راهنمایی کنید .جناب poonel و alucard عزیز خواهش میکنم شما هم کمک کنید.
معلومه دوست عزیز که که با ملاحظه و 100 البته استفاده از Screen Saver مشکلی پیش نخواهد آمد .
سلام pgu83
دوست عزیز لطف می کنی آدرس تو شیراز رو که st30 رو با این قیمت میده پ خ کنی ممنون میشم.آیا قیمت V20 & VT20 رو داری تو شیراز؟
ممنون
وقتی یه چیزی میخواد fact بشه آدم به نظر همه نگا میکنه وقتی از 100 تا سایت 95 تا شون که گردن کلفت تر و تکنیکی تر از این سایت هم ریویو مینویسن نظر برعکس این سایت دارن دیگه آدم خودش قضاوت میکنه البته نتیجه گیری با خود آدمه میتونه نظر همه مردم دنیارم قبول نداشته باشه...
فیلارو باید بریزی روی root یعنی اول فلشو فرمت کن هیچی روش نریز بعد فایلارو بریز زتوی همون اولین دایرکتوری فلش
با سلام
ابتدا در یکی از درایور های کامپیوتر خود فولدری با نام Temp ایجاد کنید سپس فایل دانلودی مربوط به آپدیت نسخه نرم افزاری تلویزیون را که قبلا دریافت کرده اید را از حالت فشرده خارج کرده و فایل SDDL.SEC را درون فولدری که ایجاد کرده بودید قرار داده و سپس فولدر مربوطه در SD Memory Card خود کپی کنید. حال اس دی مموری کارت خود را درون وردوی مربوطه قرار داده و سپس تلویزیون خود را روشن کنید و سپس مراحل آپدیت را که توضیحات کامل آن به صورت تصویری در لینک زیر قرار داده شده است را انجام دهید :
توجه : اگر باز هم انجام عملیات آپدیت صورت نگرفت فایل SDDL.SEC را در روت اصلی SD مموری خود که قبلا آن را فرمت کرده اید قرار داده و دوباره آزمایش کنید اگر باز هم با مشکل مواجه شدید به احتمال فراوان باید SD کارت خود را تغییر دهید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by irmedia; 02-11-2011 at 12:22.
یک نکته هم قابل توجه دوستایی که منتظر پائین اومدن قیمت تی وی هستند دلار امروز تو بازار آزاد 1340 تومان بود و در حال افزایش قیمت... تا 1500 تومن که مثل آب خوردن میرسه منتظر انفجار قیمتها باشید.
طبق اون چیزایی که تو روزنامه ها خوندمه خیلی از کالاهای خارجی بخصوص کره ای با دلار خریداری نمیشه.
بخاطر تحریم هایی که رو ایران هست و ممنوعیت تجارت بالای 20 میلیون دلار با ایران، بطور مثال شرکت های کره ای فعال تو ایران کالاهاشون رو به پول خودشون به ما می فروشن تا تحریم ها رو دور بزنند.
این قضیه هم ابداع خودشونه، نه ما.
چون فروش تو بازار ایران برای کره ای ها خیلی پرسود بوده این روش رو ابداع کرده اند.
این نوع معامله رو در مورد کالاهای ژاپنی مطمئن نیستم اما در مورد کره ایها مطمئن باشید همینه که عرض کردم.
بیشتر کالاها از دبی می آید وبا درهم خرید می شود. هفته پیش درهم 352 تومان بود وحالا به 365 تومان رسیده . حال اگر یک VT30 به مبلغ 7000 درهم خریده میشد طی یک هفته 91000 تومان گران شده است. کرایه هم به همین نسبت بالا وی رود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)