تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 245 از 308 اولاول ... 145195235241242243244245246247248249255295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,441 به 2,450 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

...
    * فاجعه ای رخ نداده، ما در لیگ تقریبا قهرمانیمون قطعی است و در لیگ قهرمانان هم به نیمه نهایی رسیدیم. همین بهتر از جایی است که پارسال بودیم. آمار بدی نیست، چیزی که آقای خاص در تیم دوست و همسایه در اولین سال مربیگریش نتونست بهش برسه (در سومین سال بهش رسید و مساوی بهترین چیزیه که بهش در رئال رسید). همین الان هم بهتر از تیم رقیبمون بودیم. چیزی که یوپ هاینکس هم در سال اول مربیگریش با بایرن بهش نرسید (به فینال اروپا رسید ولی قهرمان بوندسلیگا نشد)....
    آرمان جان منم به عنوان طرفدار تیم رقیب با کلیت صحبت هات موافقم فقط یکی دو نکته رو بگم:

قطعا قهرمانی در لیگ و رسیدن به نیمه نهایی CL فاجعه نیست، این بیشتر سطح توقع که چه عرض کنم، اشتهای بیش از حد و غیر منطقی عده ی زیادی از هواداران بارسا و رئال رو می رسونه!
    در واقع بزرگترین نقطه تاریک این فصل برای بارسا "تک بازی ها" بود که پررنگ ترینش بازی دیشب باشه ... که اون هم همونطور که گفتی باعث میشه که مدیران بارسا به خودشون بیان و توی فصل نقل
    و انتقالات نقایص موجود رو تا حد ممکن بر طرف کنن.

من هم امیدوارم بارسا به اوج برگرده چون قطعا افت بارسا، به طور غیر مستقیم باعث افت رئال و بقیه ی تیم های لیگ میشه، موردی که احساس می کنم توی این فصل به هر دو تیم ضربه زد.

در مورد مقایسه تیتو با هاینکس و مورینیو: فکر نمی کنم مقایسه درستی باشه، بهتره شرایطی که در اون تیم رو تحویل گرفتن (با فاکتورهای مختلف) رو هم در نظر بگیریم و کارنامه کلی رو نگاه کنیم،
    همون طور که باید صبر کنیم و ببینیم تیتو (در صورتی که این فرصت بهش داده بشه) در ادامه و در سال های آینده چه کارنامه ای کسب می کنه.

2. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آرمان جان منم به عنوان طرفدار تیم رقیب با کلیت صحبت هات موافقم فقط یکی دو نکته رو بگم:

قطعا قهرمانی در لیگ و رسیدن به نیمه نهایی CL فاجعه نیست، این بیشتر سطح توقع که چه عرض کنم، اشتهای بیش از حد و غیر منطقی عده ی زیادی از هواداران بارسا و رئال رو می رسونه!
    در واقع بزرگترین نقطه تاریک این فصل برای بارسا "تک بازی ها" بود که پررنگ ترینش بازی دیشب باشه ... که اون هم همونطور که گفتی باعث میشه که مدیران بارسا به خودشون بیان و توی فصل نقل
    و انتقالات نقایص موجود رو تا حد ممکن بر طرف کنن.

من هم امیدوارم بارسا به اوج برگرده چون قطعا افت بارسا، به طور غیر مستقیم باعث افت رئال و بقیه ی تیم های لیگ میشه، موردی که احساس می کنم توی این فصل به هر دو تیم ضربه زد.
    بله درسته تک بازی هاست که باعث ناراحتی شده ولی اینها دلیلی برای تخریب و بد دونستن تیتو نیست. مگه بقیه مربی ها تک بازی ها رو خراب نکردن؟ فاجعه ای رخ نداده خلاصه، این برای همه مربی های بزرگ اتفاق می افته. دوستان بارسایی لازمه از فضا به زمین برگردن... فوتبال همینه.

در مورد مقایسه تیتو با هاینکس و مورینیو: فکر نمی کنم مقایسه درستی باشه، بهتره شرایطی که در اون تیم رو تحویل گرفتن (با فاکتورهای مختلف) رو هم در نظر بگیریم و کارنامه کلی رو نگاه کنیم،
    همون طور که باید صبر کنیم و ببینیم تیتو (در صورتی که این فرصت بهش داده بشه) در ادامه و در سال های آینده چه کارنامه ای کسب می کنه.
    هدف من از اون حرف، مقایسه تیتو با هاینکس و مورینیو نبود که نتیجه بگیریم کی بهتره، نکته اینجا بود که نتیجه ای که تیتو گرفته به هیچ وجه نتیجه بدی نیست، چیزیه که بزرگ ترین مربی ها هم بهتر از این رو نگرفتند که حالا انتظارش رو از تیتو داشته باشیم و با وجود این همه مشکل، عملکردش رو در این فصل بد تصور کنیم. هر مربی دیگه ای در تیم بود نمی شد نتیجه گرفت که از الان بهتر کار می کرد، حتی اگه خود پپ می موند.

4. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

باخت بدی بود و جای بحث نداره.. بایرن تیم خیلی بهتری بود و برنده شد.

من می دونم همه ناراحت هستید و حق هم دارید باشید چون همچین باختی با بارسا نمی خونه ولی این آخر دنیا نیست. دقت کنید چه اتفاقاتی افتاده که به اینجا رسیدیم:

* در ابتدای فصل راسل گفت باشگاه مشکلات مالی داره و هزینه ای که برای ترنسفر بازیکن ها داریم فقط و فقط 30 میلیون یوروست. این با احتساب اینه که در فصل قبل می دونستیم تیم نیاز به تقویت جدی داره؟ خب راه حل چی بود؟ تیتو ضعف دفاع چپ رو برطرف کرد با آوردن آلبا، و سعی کرد یه هافبک دفاعی و مدافع بیاره که همه باید بدونن گزینه دیگه ای به جز الکس سانگ نبود (بله خاوی مارتینز گزینه اول بود ولی با قیمت 42 میلیون یورو ؟ پول نداشتیم متاسفانه). بایرنی که پارسال در فینال در پنالتی باخته بود نزدیک 70 میلیون یورو بازیکن جدید به تیمش آورد. این اولین مسئله بود که جای نگرانی داشت.

* تیتو بهترین شروع تاریخ لالیگا رو داشت، بارسا تیمی بود که تا آخرین ثانیه ها همه جلوش در حال لرزیدن بودن، یادتون که نرفته؟ تا وقتی بیماریش شدت گرفت و مجبور شد بره، حالا شما دوستان میگید چرا استعفا نداد، خب استعفا می داد و چی می شد؟ یه مربی جدید باید میومد، ساختار فوتبال جدید، تغییرات در نحوه بازی تیم، مطمئنا با اومدن به مربی جدید تیم یکدفعه به اون بارسای اول فصل تیتو تبدیل نمی شد. چه بسا حتی یکی دو سالی طول می کشید این قضیه. اصلا چه مربی ای میومد به تیم؟ چه تضمینی بود با مربی جدید ما حتما قهرمان لیگ قهرمانان می شدیم؟ چه تضمینی داشت اصلا فصل های بعد موفق باشیم؟ الان تیتو برگشته، کسی که بارسا رو به اون بارسای بسیار ترسناک تبدیل کرد و فصل بعد رو کاملا در اختیار تیمه، قرار نیست هر فصل چند ماه مرخصی باشه. دوستانی که فکر می کنید این افت های تقصیر تیتوست، تعصب رو کنار بگذارید، ما توی دوران پپ هم وقتی بدون تیتو بودیم شدیدا افت داشتیم و تا پایان فصلش هم تبدیل به اون بارسا نشدیم. نمونه اش از دست دادن 12 امتیاز در 12 بازی در فصل قبل (و بعد از اون از دست دادن فقط 3 امتیاز در 15 بازی بعد از بازگشت تیتو). با آوردن صرفا یه مربی جدید ما وضعمون از الان قطعا بهتر نبود، شاید حتی بدتر هم بود و به همینجا هم نمی رسیدیم.

* مسی در حساس ترین زمان فصل مصدوم شد. این بسیار دشوار (و شاید غیر ممکنه) که بهترین بازیکن و بهترین گلزن تاریخ فوتبال رو داشته باشیم و تیم بهش وابسته نشه. بدون مسی بارسا یه بارسای دیگه بود ولی این ضعف بارسا و تیتو نیست، این فوق العاده بودن مسی است. هیچ تیمی نمی تونه چهار سال با مسی بازی کنه و وقتی مسی در تیم نباشه، افت نداشته باشه. اصلا ممکن نیست چنین چیزی، اگه بود که مسی الان بهترین بازیکن تاریخ فوتبال نبود.

* فاجعه ای رخ نداده، ما در لیگ تقریبا قهرمانیمون قطعی است و در لیگ قهرمانان هم به نیمه نهایی رسیدیم. همین بهتر از جایی است که پارسال بودیم. آمار بدی نیست، چیزی که آقای خاص در تیم دوست و همسایه در اولین سال مربیگریش نتونست بهش برسه (در سومین سال بهش رسید و مساوی بهترین چیزیه که بهش در رئال رسید). همین الان هم بهتر از تیم رقیبمون بودیم. چیزی که یوپ هاینکس هم در سال اول مربیگریش با بایرن بهش نرسید (به فینال اروپا رسید ولی قهرمان بوندسلیگا نشد).

* اگه ناراحتی شما از نحوه باخت و نتیجه 0-7 هست، من این رو به فال نیک می گیرم. اگه با اختلاف یک گل باخته بودیم شاید دوباره فصل نقل و انتقالات ضعیفی رو می داشتیم و سعی داشتیم با هزینه کم فقط نقاط ضعف رو سرپوشی بگذاریم و با همین تیم فعلی ادامه بدیم. ولی الان خیلی خوب فهمیدیم که نیازه تیم تغویت جدی بشه در چندین پست مختلف از جمله شدیدا در دفاع و در حمله. الان خوب فهمیدیم که ترکیب پا به سن گذاشته تیم باید جایگزین بشه با بازیکن های جوون تر و با انگیزه تر و متفاوت تر. اینها همه مستلزم اینه که مدیریت تیم بدونه نیازه هزینه کنه.

* دوستان، Chill out ، ما فصل خوبی داشتیم.

و خلاصه اینکه اگه موقع موفقیت های تیم از کسی تعریف می کنیم، همونطور که در نیم فصل اول از تیتو تعریف می کردیم، حالا اگه بیایم و زمانی یک نصفه نیمه ناکام بوده (ناکام که چه عرض کنم، قهرمان لیگ میشه و به نیمه نهایی اروپا رسیده اون هم با این همه مشکلات و بیماری و مصدومیت های جدی و نداشتن پول برای نقل و انتقالات و ...) اینطوری تخریبش کنیم، هوادار واقعی نیستیم.

من فکر می کنم زمان گواردیولا در بارسا به پایان رسیده بود. پپ به دنبال یه تجربه و رقابت متفاوت بود.
    آرمان حرفای شما رو کاملا قبول دارم خیلی از کارشناسان , مدیران باشگاه و حتی هواداران بارسا نیاز جدی به تغییرات اساسی رو واقف هستند اما واقعا چنین نتایجی لازم بود برای تغییر؟یعنی حتما باید 7-0 مغلوب بایرن میشد تا به این نتیجه برسه؟قطعا خیر!صحبت اینه که با همین ظرفیتها خریدهای ضعیف و نفرات مصدوم و ناآماده استراتژی بهتری میشد اتخاذ کرد و تغییرات برای فصل بعد به قوت خودشون باقی!چه جام جذفی چه شرایط سخت تر قهرمانان اروپا.عملکرد فنی تیتو در لحظه صرف نظر از تمام این دلایل اقتصادی و بیماری خودش و مصدومیتها قابل نقد (منصفانه!) هست

یک نگاهی به گذشته بکنیم بعد از دوران طلایی بارسا که بحث کردیم قبلا بنا به دلایل زیادی یک تیم نمیتونه بیش از حداکثر 3-4 سال در اوج موفقیت و بالاترین سطح ممکن باشه نیاز به تغییر بود(البته شما اون موقع نظرت به اینکه تازه دوران طلایی بارسا شروع شده نزدیکتر بود ) چه نفرات چه سبک و ساختار فوتبال پپ میخواست این حرکت رو شروع کنه اما بهش فرصت داده نشد یا به هر دلیلی خودش نخواست و نشد با حواشی و چالش ها خیلی کار نداریم شما ببینید زمزمه های اختلاف بین پپ و پیکه و بعضی بازیکنهای دیگه یا مدیران باشگاه شنیده میشد و بنای رفتن اول فصل بود کار نداریم پپ رفت ...

خوب میدونیم کنار گذاشتن بازیکنانی مثل پویول و ژاوی و ... هرچند که ناآماده و مصدوم باشند چون نماد باشگاه هستند چقدر سخته!اما یه روزی این باید رخ بده و علاوه بر این لاماسیا پاسخگوی همه نیازهای بارسا مخصوصا تو خط دفاع نیست!و چه مدیران چه خود تیتو تو نقل و انتقالات ضعیف عمل کردن و نتیجه این شد که بارترا 180 دقیقه تو نیمه نهایی مقابل بایرن بازی کرد یا آدریانو و ...

جدا از این تصمیمات اشتباه تیتو قابل توجیه و دفاع نیست مخصوصا تو بازیهای حساس مقابل تیمهای بزرگ در این فصل چه رئال و میلان و بایرن چه ضعیفترهایی مثل سلتیک و پی اس جی و ... درسته عملکرد مخصوصا ابتدای فصل و تو لالیگا فوق العاده بود اما بارسا تو محکهای جدی و سخت تر این فصل سربلند نبوده!
    خیلی حرفهای تکراری نمیزنم فقط نفرات شروع کننده بازی رفت بایرن و برگشتش+تعویضها رو دقت کنیم گویای خیلی چیزهاست!این که شما میتونستی تو بازی رفت به مسی استراحت بدی با یک ترکیب دفاعی و بازی تاخیری نتیجه لازم رو کسب کنی و بازی برگشت با مسی آماده تر(که تو لالیگا هم در این مدت استراحت کرده!) برای صعود به فینال با تمام قدرت بجنگی! و وقتی رئال رو میبینیم که چطور از دقیقه 1 با تمام قدرت فشار میاره برای گلزنی و دوبار هم موفق میشه و در آستانه صعود با اقتدار حذف میشه این نتیجه و سبک بازی برای هواداران بارسایی که عادت به پیروزی یا شکست با حداقل اختلاف رو دارن(بگذریم از توقعی که زیاد شده) کمی سنگینه!

البته از قدرت بایرن هم نباید گذشت که واقعا یک فوتبال منطقی و با برنامه رو با قدرت تمام به نمایش گذاشت!و آبیاری وسط زمین و اشتباهات داوری
    از اینها و شکست عبور کنیم برای فصل آینده نقل انتقالات خیلی مهمه برای بارسا باید دید چقدر هزینه میکنه و به چه شکل!فکر میکنم تو یک پروسه تدریجی 2-3 ساله یه سری بازیکنها باید جایگزین بشن پویول و ویا و در آینده نه چندان دور ژاوی و ... +بازیکنهایی که از اول خریدشون اشتباه بود مثل سانگ و سانچز و ... از طرفی باید دید واقعا گزینه های خوبی با قیمت معقول وجود دارن یا نه؟!اینکه تمام بودجه برای یک یا دو بازیکن اسمی و گرون صرف بشه(مثل نیمار و ...!) و فصل بعد همین آش و کاسه باشه خنده داره!

با قبول اینکه تیتو فصل بعد هم هست و باید بهش فرصت داد شاید سوال من و خیلی ها این باشه آیا تیتو به عنوان دستیار پپ و اون ساختار فوتبال که دوران طلاییش سپری شد میتونه چیز جدیدی ارائه کنه؟یا قصد داره همین سبک رو با تغییر نفرات احیا کنه و ادامه بده؟!برای اینکه سو برداشت نشه که تیتو تغییراتی هم داشته و اضافه کرده منظورم ساختار و سبک فوتباله!
    مثل والدز و خیلی چیزهای دیگه if you know what i mean تا واقعا یک مورد مناسب برای جایگزینی نباشه دست زدن به تغییر اشتباه بزرگتریه ...

6. 5 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

همونطور که هیچ تضمینی نبود برای اینکه اگه تیتو برکنار شه مربی بعدی بتونه خوب کار کنه هیچ تضمینی هم نیست که اگه تیتو فرصت بیشتر پیدا کنه تیمو به اوج برگردونه
    من خودم نگفتم نیم فصل باید استعفا میداد چون حقش بود یک فصل کامل مربیگری کنه
    خب به دلیل سختی ویرایش میکنم : تیتو نشون داده نمیتونه توی شرایط سخت تیم رو برگردونه
    حضورش کنار زمین حس نمیشه واقعا
    تیتو اول فصل چند تا چیز به تیم اضافه کرد چند تا راه گلزنی جدید ولی نیم فصل دوم هیچ خبری نبود ازش
    درسته کمبود مهره داشت ولی فکر نمیکنم توجیه خوبی برای بی برنامه بودن و بی تاکتیک بودنش باشه
    اینو تو اکثر بازی های بارسا دیدیم که برنامه و تاکتیک خاصی نداشت
    Last edited by Hatek; 02-05-2013 at 17:45.

8. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

آقا من شخصا عذرخواهى ميكنم. چون احساس ميكنم كه توى حرفام به تيتو بى احترامى شده. اما هنوز روى حرفم هستم كه عملكرد تيتو واقعا ضعيف بوده. ما پارسال فقط يه جام حذفى داشتيم اما تو دو تا جام ديگه بازنده سربلند بوديم! من واقعا دست آوردهاى پارسال رو ترجيح ميدم. چون با وجود اينكه فقط يه حذفى رو برديم، تو هيچ بازى تحقير نشديم و حتى تو بازيهايى كه باختيم هم تيم برتر بوديم. پارسال كى جرأت داشت به ما چپ چپ نگاه كنه چه برسه به اينكه از افول بارسا و انتقال قدرت صحبت كنه؟ لاليگاى امسال هم واقعا يه برد توى ال كلاسيكو رو كم داره. به قول خود اسپانيايى ها: لاليگا را برديد أما ما را نه! عزيزان، رسيدن به نيمه نهايى براى بارسا چيز قابل توجهى نيست. مخصوصا اينكه تو نيمه نهايى با اين اختلاف شكست بخوريم! درسته كه داوريها و مصدوميت ها واقعا مارو اذيت كردن ولى اين موضوع، بازيهاى ضعيف ما رو توجيه نميكنه. ما فينال 2009 هم كلى مصدوم و محروم داشتيم ولى منچستر قدرتمند رو شكست داديم! تيتو براى تيم زحمت كشيده ، دستش درد نكنه ولى به نظر من اصلا عملكرد قابل قبولى نداشته! من به عنوان هوادار حق دارم كه از بازى تيمم لذت ببرم! لذتى كه از بارساى گوارديولا ميبردم و امسال فقط يه بار حسش كردم؛بازى برگشت با ميلان. من دوست دارم بعد از ال كلاسيكو شاد و خوشحال باشم و اينا رو از بارساى تيتو نديدم.

10. 4 کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

کیا جان من مشکلی با نقد منصفانه ندارم، قطعا تیتو اشتباه هایی کرد (کی هست که اشتباه نکنه)، بررسی اشتباهات یک چیزه و یکدفعه گرفتن نتیجه های عجیب از اون اشتباهات چیز دیگه.

از اینها و شکست عبور کنیم برای فصل آینده نقل انتقالات خیلی مهمه برای بارسا باید دید چقدر هزینه میکنه و به چه شکل!فکر میکنم تو یک پروسه تدریجی 2-3 ساله یه سری بازیکنها باید جایگزین بشن پویول و ویا و در آینده نه چندان دور ژاوی و ... +بازیکنهایی که از اول خریدشون اشتباه بود مثل سانگ و سانچز و ... از طرفی باید دید واقعا گزینه های خوبی با قیمت معقول وجود دارن یا نه؟!اینکه تمام بودجه برای یک یا دو بازیکن اسمی و گرون صرف بشه(مثل نیمار و ...!) و فصل بعد همین آش و کاسه باشه خنده داره!
    بدون تعارف، به نظر من اگه این بارسا می خواد اون تیمی باشه که دو سه سال پیش بود (یعنی اون جایگاه رو در فوتبال دنیا داشته باشه)، نیاز به 100 میلیون یورو هزینه برای نقل و انتقالات این فصل داره. این جدا از هزینه هایی است که ممکنه با فروش بازیکن ها بدست بیاریم، اونها هم باید دوباره خرج تیم بشن.

بعدا (وقتی تب و تاب این بازی خوابید و جشن قهرمانی لیگ رو گرفتیم ) درباره اینکه چجور بازیکن هایی لازم داریم صحبت می کنیم.

با قبول اینکه تیتو فصل بعد هم هست و باید بهش فرصت داد شاید سوال من و خیلی ها این باشه آیا تیتو به عنوان دستیار پپ و اون ساختار فوتبال که دوران طلاییش سپری شد میتونه چیز جدیدی ارائه کنه؟یا قصد داره همین سبک رو با تغییر نفرات احیا کنه و ادامه بده؟!برای اینکه سو برداشت نشه که تیتو تغییراتی هم داشته و اضافه کرده منظورم ساختار و سبک فوتباله!
    مثل والدز و خیلی چیزهای دیگه if you know what i mean تا واقعا یک مورد مناسب برای جایگزینی نباشه دست زدن به تغییر اشتباه بزرگتریه ...

همین سبک به نظر من سبک کلی فوتبال بارسا خواهد بود (پپ هم بعد از اینکه رایکارد رفت سبک فوتبال بارسا رو تغییر نداد)، جزئیات مهم هستن که باعث میشه تیم قابل پیشبینی نباشه، چیزهایی مثل حرکت بدون توپ، وظایف دفاعی و ... من فکر می کنم نیاز داریم یکی دو نفر کمک مربی که تخصص در تاکتیک های دفاعی دارند رو به تیم اضافه کنیم تا بشه تفکر مناسبی درباره تاکتیک های تدافعی تیم کرد.

من مهمترین مشکل بارسا رو در این مدت در یه چیز می بینم، اینکه تاکتیک های دفاعی تیم مناسب نیستن. وظایف دفاعی سنگینی که روی ژاوی و اینیستا اومده باعث شده کارایی تهاجمی و بازیسازیشون کم بشه. این دلیل اصلیش ضعف مدافع های میانی و همینطور شدیدا تهاجمی بودن دو دفاع کناریمونه، قبلا آبیدال خیلی مواقع عقب بود و این باعث می شد عملا آلوز نقش وینگر رو برای تیم داشته باشه و کماکان خیالمون تا حد زیادی از دفاع راحت باشه. افت پویول و فاجعه ای به نام ماسکرانو و مشکلات آبیدال و آوردن آلبا یه دفاع چپ خیلی تهاجمی که ساختار حمله بارسا رو عوض کرد (الان آلبا و آلوز اونطور که می تونن مفید باشن نیستن، چون مجبورن توی اون حالت کلاسیک دفاع چپ و راست فعالیت کنن و از نظر دفاعی هم می دونیم هر دو به خصوص آلوز قابل اعتماد نیستن).

همونطور که هیچ تضمینی نبود برای اینکه اگه تیتو برکنار شه مربی بعدی بتونه خوب کار کنه هیچ تضمینی هم نیست که اگه تیتو فرصت بیشتر پیدا کنه تیمو به اوج برگردونه
    من خودم نگفتم نیم فصل باید استعفا میداد چون حقش بود یک فصل کامل مربیگری کنه
    ولی چیزی که ما از تیتو دیدیم اینه که خودش امید نداره نتونسته تیم رو برگردونه نشون داده ( برگردوندن ( عجب کلمه ای شد) تیم درکارش نیست نمیتونه به تیم روحیه بده
    تیتو اول فصل چند تا چیز به تیم اضافه کرد چند تا راه گلزنی جدید ولی نیم فصل دوم هیچ خبری نبود ازش
    درسته کمبود مهره داشت ولی فکر نمیکنم توجیه خوبی برای بی برنامه بودن و بی تاکتیک بودنش باشه
    اینو تو اکثر بازی های بارا دیدیم که برنامه و تاکتیک خاصی نداشت
    قطعا تضمینی نیست، همه چیز احتمالاته و محتمل ترین کسی که بتونه بارسا رو جمع و جور کنه همین تیتو است. هر کس دیگه ای بیاد چندین سال زمان نیاز داره تا بعد از اون شاید بتونه و شاید نتونه.

این مشکلات فعلی هم مشکل یک فصل و یک نیم فصل بارسا نیست. چندین ساله این مشکلات رو داریم. این فصل مشکلات غیر عادی زیادی داشتیم که قطعا در آینده اینها رو نخواهیم داشت، باید همه چیز رو دید... مشکل بارسا روحیه نبود که با برگشتن تیتو برگرده، ضعف های تاکتیکی و ... یک شبه درست نمیشن.

اون جمله شما هم نفهمیدیم چی شد به هر حال هر کس می تونه نظر خودش رو داشته باشه و همیشه میشه با رعایت عدالت و حفظ حرمت سرمربی، ازش انتقاد کرد یا عملکرد اون شخص رو نامناسب دونست که من هم قطعا موافقم تیتو اشتباهاتی کرد و می تونست از این بهتر باشه. کی هست که بگه این درست نبوده ولی اشتباهات سرمربی هم بخشی از فوتباله، کدوم مربیه که همیشه بهترین تصمیم ها رو گرفته باشه یا اینکه اگه پپ یا رایکارد یا هر مربی دیگه ای بودند کی می دونه این اشتباهات یا اشتباهات مشابهی نمی کرد.

12. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان بارسایی چند صفحه بعد نیمه نهایی رو خوندم.
    باخت سنگین دیر یا زود فراموش میشه قطعا.
    خواستم بگم‌ بارسا فصل قبل که دوم شد حتی تو لیگ هم خیلی بهتر از الان که اول شده بازی می کرد. و اینکه در مورد تیتو بحث فرصت مطرح نیست. زد و وسط فصل بعد هم بیماریش عود کرد..آقا ما رفتیم تا دو ماه دیگه؟
    تیم بزرگ مربی بزرگ می خواد و به قول دوستمون از هر هزارتا شاید یکی پپ در بیاد! نه همیشه. مثل رئال که یه زمانی خوانده راموس رو آورده بود‌.‌..وزن بازیکنها چند برابر مربی بود!
    تیتو اصلا اون روحیه جنگندگی رو القا نمی کنه و از قیافه بارسایی ها معلوم بود واسه باخت اومدن.
    مورد بعدی عملکرد رییس باشگاهه. من تا حالا ندیدم پرز مصاحبه کنه و بگه مسی خوبه یا بده...کار خودشو می کنه..دروازه بان آورد ظرف یه هفته که واقعا کم از کاسیاس نداشت. رییس باشگاه بارسلونا با صد و خورده ای سال سابقه میاد میگه رونالدو دوازدهمین بازیکن خوب دنیاست. یازده تای اولش تیم ما هستن. کلاس کاری رو منصفانه قضاوت کنید.
    هر تیمی مشکلات خودشو داره و من فکر می کنم افت در این حد مقطعیه. ولی بازم خیلی دوستانه بگم درس خوبی برای بعضی هوادارای بارسا شد که از با دیده تمسخر و از بالا به بقیه تیمها و هواداراشون نگاه نکنند.
    موفق باشید‌.

14. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

سلام به همه...

اکثرا از باخت و شکست اسفناک گفتید و تیتو رو کوبیدید ولی من خودم با تعویض مربی ای که یکساله اومده مخالفم...

اونهمه ما تو قهرمانیها و بردها شادی کردیم حالا هم باید تو غمهاش شریک باشیم...

لذت فوتبال به همینه تا از باخت تیمت سر افکنده نشی لرد و موفقیتش بهت نمیچسبه...

درسته تیتو در حد گواردیولا نیست ولی مگه چند تا گواردیولا داریم...؟

چه تضمینیه مربی ای که میاد بهتر نتیجه بگیره همین مورینیو تو این سال فقط یه دونه لالیگا و یه دو نه جام حذفی گرفته(با یه دونه سوپر جام) البته نباید منکر این باشیم که با اومدنش رئال کلا متحول شد...

خب اگه تیتو مریض نمیشد مطمئنا وضع اینجور نبود نمیگم قهرمان میشدیم ولی تحقیر هم نمیشدیم...

بهترین کار آوردن پپ بصورت موقتی بود که نشد..

البته دلیل ناراحتی همه تحقیر شدن به معنای واقعی هست واقعا باخت 7-0 خیلی فاجعه اس ولی چه میشه کرد؟؟؟

اگه با اختلاف کم میباختیم این مسائل بوجود نمیومد...

ولی بیاین یه سال دیگه به تیتو فرصت بدیم و پشتش باشیم همین تیتو این فصل لالیگا رو از چنگ مورینیو درآورد..

16. 5 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دردناک تر از باختها اینه که تیم اصلا خوب بازی نمیکنه! و این قابل بخشش نیست! بارسا در بدترین شرایطش هم خوب بازی میکرد و سعی میکرد تاکتیک خودشو تو زمین پیاده کنه! کاری که الان اصلا انجام نمیشه و عملا مشخص نیست تیم میخواد چیکار کنه
    کمکاری مربیان و کادر فعلی را نمیشه پوشوند یادتون نره تو زمان گواردیولا با تیم دوم بازی های حذفی و آسون لیگ را انجام میدادیم ونتیجه میگرفتیم و تیم دوم عالی بازی میکرد با تمام توان!
    یک نگاهی به گلهای این فصل بندازید! بیشترشون به مسی ختم میشه و تاکتیک فعلی تیم اینه که توپ را بدن به مسی و اون با حرکاتش گل بزنه
    واقعا این فصل چند تا گل با ضربه سر زدیم؟
    چند گل از ضربات ازاد تمرین شده بوده؟
    رو کرنل ها چند تا گل زدیم؟
    رفتن تیتو میتونه یه شُک به تیم هم باشه البته احتمالا خودش اخر فصل استعفا بده
    در کل اگه رفت امیدوارم یک مربی با تجربه و بزرگ بیارن و رورا نشه سرمربی

18. 4 کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahsmahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

جای زخم جراحی حنجره تیتو

Sent from my Nexus 7

20. 10 کاربر از mahsmahs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •