باخت بدی بود و جای بحث نداره.. بایرن تیم خیلی بهتری بود و برنده شد.
من می دونم همه ناراحت هستید و حق هم دارید باشید چون همچین باختی با بارسا نمی خونه ولی این آخر دنیا نیست. دقت کنید چه اتفاقاتی افتاده که به اینجا رسیدیم:
* در ابتدای فصل راسل گفت باشگاه
مشکلات مالی داره و هزینه ای که برای ترنسفر بازیکن ها داریم فقط و فقط 30 میلیون یوروست. این با احتساب اینه که در فصل قبل می دونستیم تیم نیاز به تقویت جدی داره؟ خب راه حل چی بود؟ تیتو ضعف دفاع چپ رو برطرف کرد با آوردن آلبا، و سعی کرد یه هافبک دفاعی و مدافع بیاره که همه باید بدونن گزینه دیگه ای به جز الکس سانگ نبود (بله خاوی مارتینز گزینه اول بود ولی با قیمت 42 میلیون یورو ؟ پول نداشتیم متاسفانه). بایرنی که پارسال در فینال در پنالتی باخته بود نزدیک 70 میلیون یورو بازیکن جدید به تیمش آورد. این اولین مسئله بود که جای نگرانی داشت.
* تیتو
بهترین شروع تاریخ لالیگا رو داشت، بارسا تیمی بود که تا آخرین ثانیه ها همه جلوش در حال لرزیدن بودن، یادتون که نرفته؟ تا وقتی
بیماریش شدت گرفت و مجبور شد بره، حالا شما دوستان میگید چرا
استعفا نداد، خب استعفا می داد و چی می شد؟ یه مربی جدید باید میومد، ساختار فوتبال جدید، تغییرات در نحوه بازی تیم، مطمئنا با اومدن به مربی جدید تیم یکدفعه به اون بارسای اول فصل تیتو تبدیل نمی شد. چه بسا حتی یکی دو سالی طول می کشید این قضیه. اصلا چه مربی ای میومد به تیم؟ چه تضمینی بود با مربی جدید ما حتما قهرمان لیگ قهرمانان می شدیم؟ چه تضمینی داشت اصلا فصل های بعد موفق باشیم؟ الان تیتو برگشته، کسی که بارسا رو به اون بارسای بسیار ترسناک تبدیل کرد و فصل بعد رو کاملا در اختیار تیمه، قرار نیست هر فصل چند ماه مرخصی باشه. دوستانی که فکر می کنید این افت های تقصیر تیتوست، تعصب رو کنار بگذارید، ما توی دوران پپ هم وقتی بدون تیتو بودیم شدیدا افت داشتیم و تا پایان فصلش هم تبدیل به اون بارسا نشدیم. نمونه اش از دست دادن 12 امتیاز در 12 بازی در فصل قبل (و بعد از اون از دست دادن فقط 3 امتیاز در 15 بازی بعد از بازگشت تیتو). با آوردن صرفا یه مربی جدید ما وضعمون از الان قطعا بهتر نبود، شاید حتی بدتر هم بود و به همینجا هم نمی رسیدیم.
*
مسی در حساس ترین زمان فصل
مصدوم شد. این بسیار دشوار (و شاید غیر ممکنه) که بهترین بازیکن و بهترین گلزن تاریخ فوتبال رو داشته باشیم و تیم بهش وابسته نشه. بدون مسی بارسا یه بارسای دیگه بود ولی این ضعف بارسا و تیتو نیست، این فوق العاده بودن مسی است. هیچ تیمی نمی تونه چهار سال با مسی بازی کنه و وقتی مسی در تیم نباشه، افت نداشته باشه. اصلا ممکن نیست چنین چیزی، اگه بود که مسی الان بهترین بازیکن تاریخ فوتبال نبود.
*
فاجعه ای رخ نداده، ما در لیگ تقریبا قهرمانیمون قطعی است و در لیگ قهرمانان هم به نیمه نهایی رسیدیم. همین بهتر از جایی است که پارسال بودیم. آمار بدی نیست، چیزی که آقای خاص در تیم دوست و همسایه در اولین سال مربیگریش نتونست بهش برسه (در سومین سال بهش رسید و مساوی بهترین چیزیه که بهش در رئال رسید). همین الان هم بهتر از تیم رقیبمون بودیم. چیزی که یوپ هاینکس هم در سال اول مربیگریش با بایرن بهش نرسید (به فینال اروپا رسید ولی قهرمان بوندسلیگا نشد).
* اگه ناراحتی شما از
نحوه باخت و نتیجه 0-7 هست، من این رو به فال نیک می گیرم. اگه با اختلاف یک گل باخته بودیم شاید دوباره فصل نقل و انتقالات ضعیفی رو می داشتیم و سعی داشتیم با هزینه کم فقط نقاط ضعف رو سرپوشی بگذاریم و با همین تیم فعلی ادامه بدیم. ولی الان خیلی خوب فهمیدیم که نیازه تیم تغویت جدی بشه در چندین پست مختلف از جمله شدیدا در دفاع و در حمله. الان خوب فهمیدیم که ترکیب پا به سن گذاشته تیم باید جایگزین بشه با بازیکن های جوون تر و با انگیزه تر و متفاوت تر. اینها همه مستلزم اینه که مدیریت تیم بدونه نیازه هزینه کنه.
* دوستان، Chill out ، ما فصل خوبی داشتیم.
و خلاصه اینکه اگه موقع موفقیت های تیم از کسی تعریف می کنیم، همونطور که در نیم فصل اول از تیتو تعریف می کردیم، حالا اگه بیایم و زمانی یک نصفه نیمه ناکام بوده (ناکام که چه عرض کنم، قهرمان لیگ میشه و به نیمه نهایی اروپا رسیده
.gif)
اون هم با این همه مشکلات و بیماری و مصدومیت های جدی و نداشتن پول برای نقل و انتقالات و ...) اینطوری تخریبش کنیم، هوادار واقعی نیستیم.
من فکر می کنم زمان گواردیولا در بارسا به پایان رسیده بود. پپ به دنبال یه تجربه و رقابت متفاوت بود.